Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2653. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (8 Mobil) - 22 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.383
Cevap
1.390
Favori
3.539.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesla takozu var mı diye sorun. Eğer varsa, düzgün firmadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eminjm çoğu kişi biliyordur ama belki arada duymayan vardır. 2 kampanya var. Biri geçen aydan, diğeri yeni.

Shell Recharge istasyonlarında Akbank kartları ile ödemelerde %50 indirim ekstreye yansıyor. 13.99 ve 11.82 fiyat olanlar var. 2 fiyatta 180kw cihazlarda geçerli.

Bir de yeni kampanya var. Borusan'a ait 5 Şarjda Garanti bankası kartlarına %50 bonus kazanılıyor. Burada da fiyat 13.99 TL. DC 7 TL'ye geliyor. 180kw altında 10.99 fiyat var. 5.5 TL'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Ağustos 2025; 11:20:15 >
  • O değil de, sosyal medyada acaip bir Tesla düşmanlığı pompalanıyor. İnşallah bize araçlarımıza bir saldırı falan olmaz.

Dün sosyal medyada ciddi ciddi, orman yangınlarının sebebinin Elon Musk'ın Starlink uyduları olduğunu yazan bir kullanıcı okudum.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Ben satın aldım bagajda vardı. Lifte yanaştım takoz dedim bizde var biliyoruz dediler. Gençler çok hoşuma gitti mesleki anlamda 🧿.

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Bende de var. Teslasi olan birinin ilk alması gereken aksesuar bence.

• arslanplaza kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Siz satın aldığınız için sizden rica ediyorum, müşteri temsilcisine sorabilir misiniz:

1- EAD , FSD gibi yeni araç alımında aktarılabilecek mi?

2- Diğer bir durum da EAD’den FSD’ye yükseltmede ödediğiniz tutardan mı FSD farkını alacak yoksa gelecekteki EAD-FSD farkını mı talep edecekler?

Bu aralar Tesla servisine iletilen sorular geç cevaplanıyor, eğer sorup cevap alabilirseniz müteşekkir olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt

FSD alımı şu şekilde fark istiyor, devir olayını soracam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu tahmin mi ediyorsunuz yoksa firna yazılı açıklamamı yaptı? Aksini söyleyenlerde var bi hayli

• arslanplaza kullanıcısına yanıt

Normal otopilota göre sürüşte fark olacakmı? Deneyimlerinizi bekliyoruz

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hemen birkaç mesaj yukarıda 170.000 TL'ye fsd aldığını yazmış.

Buyrun bu da EAP alınca FSD fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Ağustos 2025; 12:20:15 >

olur illaki, autopark, suumon vs kızıma yardımcı olsun diye aldım doğumgünü hediyesi  , şöyle birşey konuşuluyor standart autopilot yeniden silbaştan tasarlanacakmış ve çok daha güvenli ve gelişmiş olacakmış bilmem doğrumu..

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Bu da sizin fikriniz ama baskalarinin hayatini riske atan herkes trafikten uzak durmali. Ne kadar denerseniz deneyin her zaman denenmemis bir seyle karsilasmaniz mumkun. Ucaklar dunyanin en guvenilir araclari ancak hala ucak kazalari oluyor. Siz telefona bakarken onunuze hizla kiran biri olsa, ne bileyim yabani hayvan ciksa (ornekler cogaltilabilir) sizin tepkiniz genelde daha hizli olacaktir. Kazasiz belasiz seyahatlerin dilerim herkese

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    uygulama inse ben de satınalma gözükmüyor . premium baglantı iptal ettim ondan mı acaba . yazılımı nereden satın aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam EAP de otopilotun sürüş kalitesi değişiyormu? Yani standart otopilotun haricinde yeni bir yazılımmı geliyor ? Sizde bu sorunun cevabını arıyordunuz sanırım. Öğrenebildiniz mi?

siz eap aldınız mı?

Premium yok yanlış hatırlamıyorsam sizde.

Summon için hem premium hem aracın GPS çeken bir yerde olması şart değil mi ?

Fsd’yi 57.500 + 113.220₺ e yani 170.720₺ ile aldim. Zam gelecegi dusuncesiyle… Yoksa 3-5-10 ay sonra alirdim simdi almanin hic bir anlami yok…

Tahminen onumuzdeki ay Fsd’nin 228.480₺ fiyatinin 350-370.000₺ (hatta daha fazlasi mesela 420.000₺ bile olabilir) gibi bir rakama guncellendigini gorebiliriz.. Ben tamamen bunu elimine etmek uzere satin aldim…

Fsd icin hic bir zaman da %50 indirim yapacaklarini sanmiyorum…

Atiyorum onumuzdeki ay zamlar oldu, tesla turkiyenin yine kampanya yapasi tuttu olay soyle olur:

Yeni eap fiyati: 200.000₺
    Kampanyali eap: 100.000₺

Yeni Fsd fiyati: 420.000₺

Kampanyali eap alip sonra fsd alinca total maliyet: 320.000₺

Ha bu hesapta dogrudan euro bolgesi kur karsiligina yaklasik olarak baktim, muhtemelen bu kadar pahali olmayacaktir. Eap 170-180k, fsd 370k filan olsa, Fsd ye ilerde bir donemde eap’a yapilacak kampanya ile ulasim 270-280k ya gelir. Su anki 170k beles rakam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Summon işi hikaye. 3-5 metreyle summon olmaz. Mevcut 2.aracımda otomatik park var merak edip denemedim bile. Otomatik şerit değiştirme içinde bu parayı vermem. Elbette bu özellikleri çok değerli bulan veya farklı düşünen olabilir saygı duyarım.

Umarım FSD yi aylık abonelik şeklinde yaparlarda istediğimiz zaman iptal edebiliriz . Çünkü söylentilere göre bize gelecek FSD ABD veya çindeki gibi olmayacakmış. avrupa versiyonun bir hayli sınırlandırılmış şekilde olacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 15 Ağustos 2025; 13:25:2 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

ABD de aylık abonelik 199 dolardan 99 dolara indirildi. %50 indirim yaptılar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 15 Ağustos 2025; 13:27:54 >
  • electrive.com
    Tesla ends supercomputer project - electrive.com
    https://www.electrive.com/2025/08/11/tesla-ends-supercomputer-project/
    YouTube da izlediğim deneyim videolarına göre, bir değişiklik yok. Maalesef. FSD yazılımı farklı. EAP, standart Otopilot ile aynı.

• 
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.