< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2652. sayfa)

-
-
Cehalet kelimesine kadar “kendi fikri” diyordum ama orada hak vermeyi bıraktım. Ben 40 bin km’ye takın yol yaptım, denemeden tam anlamıyla anlamadan yaptığımı mı zannediyorsunuz?
Bir kez bile yolda atmadı, yaptığı en büyük saçmalık öndeki araç şeride bastığında ani fren yapması ve arkadakileri germesi.
Yolu bırakıp yatıp uyumaktan bahsetmiyorum tabi ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinyal vermek yeterli, ekranda mavi işaret çıkıyor, müsaitse değiştiriyor.
48 saatti sanırım deneme süresi var, alın bi şehirler arası yola çıkın deneyin. Beğenmezseniz iade.
Benim Tcell kontratım eylülde bitiyor . dediğnizi kaçırdığıma üzüldüm. Şu an voda 20Gb 315 TL ve 1 ay ücretsiz. 280e falan geliyor. Geçeceğim mecburen..
-
%50 indirim FSD de geçerli mi bilgisi olan var mı? Gelişmiş oto pilotu aldıktan sonra FSD için 113.220 TL fiyata alınabilir gözüküyor uygulamada.
-
200-250 TL olsa sorun yok ama 350 bana çok fahiş bir zam gibi geldi. Herkes iptal etse belki 250ye inerlerdi.
Emekli maaşıma yılbaşı zam gelince belki yeniden açarım premium bağlantıyı.
-
Hayır fsd de geçerli değil. Gelişmiş Otopilot sahibi olduğunuz için, aradaki normal fiyat farkını FSD satın almak için sizden talep ediyor.
Yani FSD'de %25 indirim yapılmış gibi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de mavi adaptörle 7.4 kw almak üzere altyapıyı kurdum ama mavi adaptörü çıkardım sonra. Normal adaptörle 3.5 kw ile şarj ediyorum çünkü monofaze 7.4 kw veren mavi adaptörle şarj, trifaze 11 kw veren wall connectordan ve mobil connectordan daha riskli diyorlar tüm sorduğum elektrikçiler. Belki sizin altyapı iyidir bilmiyorum ama benim evle şarj yeri arası mesafe uzun olduğundan monofaze 7.4’ü tavsiye etmediler. 5x6 kablo döşedim yine de güvenemedim. Belli bir süre kullandıktan sonra tecrübenizi yazarsanız sevinirim.
Eskiden öyleydi değiştirmişler, iyi olmuş. Sadece uydu görünümü ve multimedia interneti kalıyor bunlar için 350 lira fazla gerçekten. Uzaktan kameralara bağlanma da zaten nadir kullanılır olmasa da olur.
Mm interneti için hot spot kullanıyorum. Ses sistemi bu kadar iyi olunca elim radyoya gitmiyor. Arabada müzik dinlemek inanılmaz bir keyif.
170.720₺ Fsd icin bedava rakam… Tabi Tr’ye sacma engellemeler olup da gecikmezse
Bir de Fsd alinca artik hesaba baglanip omur boyu fsd kullanicisi olmuyor muyuz? Eap’a gore oyle bir ekstrasi da olmayacak mi?
FSD aracin VIN ina baglaniyor hesaba degil. Tesla transfere izin vermedikce satin alinan aracla kalir.
-
Şu anda Avrupa'daki kullanıcılara özel bir kampanya yaptılar. Devir oluyor. Ama incelemek lazım. Konuşulan FSD nin yeni araç alımında 1 seferligine transfer edilebildiği.
Bende alacağım. 57500 TL benim için oldukça uygun. En azından bundan sonraki fsd zamlarından daha az etkilenmiş oluruz.
Evet simdi okudum ilgili programi, bize 2-3-5 yil sonra yapilabilecek transfer lazim, onun icin de yeni bir kampanya duyurmalari lazim… Zaten su anki kampanyada model y launch ve cybertruckdan transfer yapilamaz yaziyor ve sinirli sureligine gecerli bir kampanya yaziyor…
Ben yine de aldim Fsd’yi 170k ya, 4180$ civarina geliyor… Tek temennim onumuzdeki aylar icinde (ya da yil icinde) Avrupaya sunuldugu anda Tr’de de kullanilabilir olmasi
Avrupa ile Türkiye aynı mevzuata tabi. O sebeple Avrupa'da kullanılabilir olduğu anda Türkiye'de kullanılabilir olacak. Fsd gerçekten Amerika'da inanılmaz işler yapıyor.
Umarim Türkiye'de de bu kadar başarılı çalışır. Bakalım Tesla kullanmayı çok seven bizler için birer oyuncak mi olacak yoksa elimiz ayağımız mi olacak. Zaman gösterecek. Ben açıkçası güveniyorum. İyi çalışacak.
Dün akşam ilk kez denemek amaçlı taktık, 32A ile başladık ama voltaj 206V gibiydi, Sonrasında 22A'e düşürdüm, 215V stabil olarak kaldı. Bir kaç gün deneyeceğim yazarım tekrar.
-
21bin km ilk lastik rotasyonu yapıldı. Pendik Kurtköy de tanımadığım ama dışarıdan güzel görünen bir lastikçiye girdim. 20 yaş altı 2 genç hallettiler. Rotasyon + sağ arkadan çivi çıktı fitil atıldı + 4 lastik balans 1500tl. Kredi kartı ile ödeme yaptım. Korkarak girdim ama takozuydu, süngeriydi, jant kapağıydı, kalibrasyonuydu hepsine hakimdiler. Açıkçası korkarak girdim ama çok memnun kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X