Çine özel ve bize hiç bir şekilde gelmeyecek model üzerine amma videolar çekildi, yazılar yazıldı. Sanki gelecek gibi fiyat hesaplayanlar , tarih verenler. Bitmedi gitti. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2670. sayfa)

-
-
“İşte yeni passat sedan” haberleri gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sebep? İsterse yapabilir. Teknolojik açıdan veya hukuki açıdan bir engel yok. Ha yeni ruhsat çıkartmanız gerekir ve yıllık verginiz artar. Ama bunu engelleyen yasal bir durum bulunmamakta bildiğim kadarı ile.
-
Teslaya kalsa satar belkide
1 - izin vereceklermi?
2 - verseler bile 100 hp artis yuzunden cikacak vergi farkini odemeye degermi?
3 - 4x4 u varken mantiklimi?
-
ben ayakkabı üreticisiyim işim hep deriyle, önceki arabayla bunun koltuklar asla aynı değil bu koltuklar delikli hava alıyor. diğeri dümdüz muşambaydı
-
önceki araba arabamıydı sanki.Beş para etmezdi.Onun koltukları köpek derisinden yapılmıştı.Juniperin ki ise has ceylan derisi.Sakın önceki kasaya 400 binden fazla vermeyin araba değil çünkü
-
Sizin durum yine iyi. En azından tarih vermiş. Ben şu anda Servis kısmına girmeye kalktığımda "Servis Randevusu Yüklenemedi" hatasını alıyorum ve kayıt bile oluşturamıyorum.
-
Su anda sadece Cin e ozel, satis rakamlari iyi olursa ve talep olursa diger Model Y ureten fabrikalarda da uretilebilir.
-
Hocam muhtemelen cihanın arabada koltuk sıcaklık ayarı otomatiktedir. Biliyorsunuz ortam soğuksa ısıtır, sıcaksa soğutur. Ben açmadım diyor ama otomatik açılmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet onuda bugün keşfettim otomatikmiş 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vegan deri diye biliyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 21 Ağustos 2025; 21:29:32 > -
kaynağınız nedir? nappa deri nerede belirtiliyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X