Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2650. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 11 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü10 Mobil2 iOS
5 sn
53.418
Cevap
1.390
Favori
3.542.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben eski kuşağım ilk Atari2600 aldım kendime. Oyun salonlarına consol oyunlkarına para çok kaptırınca satın alıp rahatladım. Ardından ingiltereden Specrum ZX+ , ardından Atari 800XL, ardından Commdore 64 , ardından Amiga 500, sonra plus, ardından Amiga1200 alıp PC ye geçince oyun işi bitti. Kuzenlerde gördüm xbox , play station :P

biz bitmap 8bit, yada 64K demolar gibi, herşeye OHAAA derdik.

yazıda sanki bazı modellere uymayacak diyordu. Yakında sanırım o akılklı gözlkler ve ses komutlarıyla arabanın arkasından kullanacağız.

latife bir yana verdiğim linkteki görseller şahane yada eski ZombieBoyz devrinin öncesini bilenlerin deyimiyle OHAAAA :P

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Bende ayni yollardan gectim hocam iyi bilirim o donemleri :)

Evet gorseller guzelde gercek hayatta bunun ne kadarini gerceklestirebilecekler ayri konu. Birde tabi o kadar grafigin araca yukleyecegi yuk var. Ne kadar yavaslar, ne olur gorecegiz.

• Premium bağlantı zamlandi deyip gaza geldim, iptal ettim. Ama araba çok sıradan oldu.

- uydu haritasını kaybetmek çok moral bozucu oldu benim için arabaya binmek istemiyorum.

- bilmem premium bağlantı ile alakası var mı bende sesli komut gitti. Bağlantı hatası oldu gibisinden bir şey yazıyor ve sesli komut çalışmıyor

- bilmem premium bağlantı ile alakası var mı ama favori radyolardan Fenomen kayboldu. Çoluk çocuk onu dinlerdik yok şimdi bu radyo ve arama da yapmıyor radyo.

Yarın reset yapacağım bakalım duzelecekler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Yanlis anlamayin ama neden gaza geldiniz ki? Zam miktari yuzde olarak cok gorulebilir ama sonucda ayda 350 TL ye ne aldiginiza bakmalisiniz. Ayrica yurt disinda premium 10 USD , TL ye cevirirseniz hala ucuz.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Model S ve Model X de harici GPU var. Onlarda triple A oyun bile oynanır. Bizim araçlara geleceğine hiç inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmkrcn

Valla hocam bu kadar aracin iptal olmus olacagina inanmiyorum. Sadece ilk gun yani pazartesi 4 farkli zamanda envantere arac eklendi. Ve oyle 1-2 tane degil. Muhtemelen getirdikleri ama OTV artisindan sonra envantere konmayanlar ve iptaller beraber satildi/satiliyor bu surecte.

Olaya birde soyle bakalim, hepimiz biliyoruz ki bircok kisi OTV zammi olacagini biliyordu ve Tesla gibi %10 OTV dilimindeki araclari almaya calisiyordu. Yapmak istedikleri OTV zammi geldikten sonra bunlari yuksek fiyatla elden cikarmakti (aslinda neden faize koymadiklarini anlamiyorum :) ). OTV zammi gelince bu kisilerin

1. OTV odemesi gerekiyor ki bunu neden yapsinlar
    2. Zamdan sonra araclarini ancak aldiklari fiyattan satabilirler veya cok dusuk bir kar marji ile satabilirler

O yuzden bence bu kadar arac aciga cikti. Elbette sizin dediginiz gibi Tesla nin da elinde tuttugu arac olabilir ama bu bana cok mantikli gelmiyor, Tesla nin bayii si olsa bunu yapardi ama bence Tesla elindeki araclari mumkun oldugunca cabuk elden cikarmak ister. Zaten OTV zammindan sonra zammin buyuk kismini devlete odedik.

• slyone S kullanıcısına yanıt

24 temmuz ile 31 temmuz arasi tam 6 envanter vardi hocam. Bunlar yapilmadi hepsinden once. Elinde tuttugundan kastim buydu.

• Ben bu başlık yüzünden TESLA alacağım. burada çok güzel "BRAIN STORMING" var yaa. Yada eski MC istanbul Forum adminliği yaptığım dönemde. HayalHane'de Mahşeri Cümbüş doğaçlama " Beyin Fırtınası " zamanlarım aklıma geldi. Yada Türkiye Tiyatro birliği çalıştaylarımız . Bu kadar karşıt fikirler ama o kadar güzel bir "beyin fırtası" zıtların ahengi, arada ben gibiler bilgi ediniyor. DH den soğumuştum inanın girmek dahi istemiyordum burası gayet iyi Kavgasız , sövmeden, herkes fikrini ortaya atıyor. Yanlış olanada hemen cevaplar geliyor doğrusunu öğreniyoruz. Bazen tek bir doğru veya tekbir yanlış olmuyor , o da çeşit katıyor. neyse çok duygulandım Elon Musk'ı arayım bize %25 ÖTV li özel Tesla üretin diyim. Tesla DH edition.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Siz sakın ekletmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Ben tepki amaçlı iptal ettim, 1 Eylül’e kadar devam ediyor. Bu aracı internetsiz kullanmak, ferrariye tüp taktırmak gibi bir şey.

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Tesla FSD Almadan Otopilotu FSD Gibi kullan! / Direksiyona Güç Uygula Uyarısını Bypass Etmek
    Aleyna & Emre Can Zinciryoutube
    Tesla FSD Almadan Otopilotu FSD Gibi kullan! / Direksiyona Güç Uygula Uyarısını Bypass Etmek
    https://www.youtube.com/watch?v=oc_5D6eeYEA&feature=youtu.be

Bunun için çektiğim videoya bir göz atabilirsiniz.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1200km yol yaptım eap ile (kanton aargau-italya rimini arası git ve gel) 15 dakika süre aparatsız çok fazla geldi bana. Maksimum 3-5 dakikada bir parmak ucuyla bile olsa istedi benden. Aparat aldıktan sonra 120km hiç uyarı almadan gitmişliğim var. Daha uzun yol yapmadığım için deneyemedim ama 3 hafta sonra Türkiye’ye geleceğim 2750km yolculuk boyu deneyimleyeceğim.

• emrezincir E kullanıcısına yanıt

Neye göre sık sık dokunmamızı istiyor bilemiyorum. Ön kameradan bizi de izliyor olabilir ama güneş gözlüğü taktığım için yola bakıp bakmadığımı anlayamaz herhalde. FSD paketi var bende belki onun etkisi olmuştur her ne kadar fsd tr'de aktif olmasa da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Ağustos 2025; 1:44:19 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Direksiyon üzerinde tetikte olmanızı istiyor. Belli bir ağırlık istiyor 200-300 gram da olsa. FSD olmadığı için direksiyonla bağlantınızı kestirmemek istiyor. Kameradan yola bakıp bakmadığınızı kontrol ediyor. Kamera direksiyonla alakalı kontrol yapmıyor diye biliyorum.

• Arif kullanıcısına yanıt
    Hocam internet yok demek herleyşn gideceği anlamına gelmiyor. Uzaktan erişim var. Yol trafik var. Ne yok, muşti media ve kamera ile uzaktan izleme. Ben multimedia sadece sporfiy dinliyorum, araç hep kapalı otoparkta hiç uzaktan kanera ile bakmıyorum. Benim için gereksiz pahalı. Multimedia ve kamerayı sürekli kullanan için hala uygun

• MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt
    İnternetimi araba ile paylaşıp, tüm mm özelliklerini sürekli kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

Kullanım esnasında harita görseli uydu görüntüsü olmuyor, uzaktan erişimde kamera erişimi olmuyor. Bunlar dışında olsaydı diyeceğim birşey benim için yok.

Bunlarsiz da çok problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınırlandırılmış FSD nin eylülde geleceğini söyleyenler var. Eğer ABD'deki gibi aylık abonelik de yaparlarsa 10 numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada çok değerli ve bilgili arkadaşlar var. Sorum onlara: Şarjla ilgili onlarca gönderi okudum, ancak kafam allak bullak oldu. Zaten elektrikten zerre kadar anlamam. Kısmet olursa 15 gün sonra aracı teslim alacağım. Evim müstakil, trifaze altyapısı var, saatin mesafesi garajımla yaklaşık 15 metre. Elektrikçi ile konuştum malzeme dahil 19.000 TL'ye garaja hat çekeceğini söyledi. Go e ustasıymış ama ben orjinal Tesla ürünleriyle şarz etmek istediğimi söyledim. Her gün aracı kullanan biri değilim, acaba wall connector mü yoksa mobil connector mü kullanmalıyım, ne yapabilirim rica etsem destek olur musunuz?

• umutsen U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle wall connector almanızı tavsiye ederim, tesla marka olan guzel bir alet ben mayis ayinda almadan incelemistim. Hatta once sizin gibi mobil konnector ile sarj yapsam olmazmi dedim ama tek fazdan 32a akim çekmenin cok sağlıklı olmadigini gordum, trifaze altyapın varsa mutlaka o sekilde sarj etmek daha az riskli, her fazda 16a max cekecek. Mobil konnektor de alin bagajda dursun, ayrıca wall konnektor yanina 3 pin 32a disi prizde taktirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselh -- 14 Ağustos 2025; 22:30:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.