< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2363. sayfa)

-
-
2.6 mtl LR için internete dayananlar neden sarı siteden 1-2 yıllık modelleri almıyorlar? 1.8-2.3 mtl aralık var.
-
Anlıyorum ikinizi de, iyi akşamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ayni durumdayiz. Umarım kronik bir yere doğru gitmez. Izleyip gorecegiz bakalim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde de mi aynı sorun oldu?
-
1.7 milyona eski kasa SR varken neden 1.9 milyona juniper SR almaya çalışıyor insanlar. Benzer bir soru.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, biraz rampa bir yerde DPB_a280 Fren sivisı düşük seviyede hatası verdi. Frende titreme ve bir zayiflik oldu. 1 saat sonra kendiliginden gecti ve tekrar etmedi ama yine de servise biraktim araci.
Eski kasanın önden görünüşünü beğenmeyen çoktu. Kimi görsem kaplumbağa görünüşü düzelmiş iyi olmuş diye muhabbeti geçiyor. Önden arkadan çok değişti araç alman araçlarında kasa değişse aracın tipi bu kadar değişmiyor.
Kötü olmuş ara ara edevlet 'den kontrol etmekte fayda var demekki
-
Ekstrem durumlar hariç zarar ettirmeyen araba var mi?
Bu kadar yenilik güncelleme gelmiş kimse 200 bin lira için eski kasa araç almaz. Ancak 500-600 bin fark olacak ki insanlar eskiye yönelsin. Bir cep telefonu olmuş 100-150 bin lira
Bu kadar yeniliğin içerisinde dişe dokunur soğutmalı koltuk dışında beni cezbeden birşey yok. Kişisel fikirler.
Enflasyon ortamında zarar etmeyen araba yok zaten. Tesla TL bazında da kaybettiriyor.
Örnek vereyim;
-2023 Ekim'de 1.35 milyona Citroen eC4X aldım. 1.2 milyona 2024 Eylül'de sattım.
-Aynı dönem Chery Omoda 5 1.15 milyona arkadaşım aldı. İstese 1.4 milyona geçen ay bekleyip satardı. Galericiye 1.3 milyona verdi.
-Enflasyona göre herkes zararda. Elektrikli araç TL ye göre de zararda.
-Tesla alanlar hem TL'ye göre, hem dolara göre hem de enflasyona göre zararda. Aynı Citroen gibi. Aynı tüm elektrikliler gibi.
Malına sahip çık satmazsan zararda degilsin 😂
Arkadaslar, bu sonradan alinan FSD, otomatik pilot gibi ozellikler uyelige mi aliniyor araca mi? Satildiginda aracla gidiyor mu, yoksa yeni aldiginiz araca tasiyabiliyor musunuz?
-
Araca satılıyor. Aracı satarsanız, aldığınız paketlerde araçla gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 26 Mayıs 2025; 18:49:13 >
Benimde 41:) o değilde tüm siparişlerin teslimi aynı hafta görünüyor bayramdan sonrası neden boş mesela? Bu kadar teslimatı aynı hafta nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.
Maalesef ,,, e devlete düşmüyor.
Bunların "Otoyol" isimli bir uygulaması var. Oradan kontrol etmek gerekiyormuş.Ben öğrendim ...
Siz öğrenmeyin :)))
-
Geçen sene temmuzda LR'yi hanıma verip kendime Eqe 350 aldım. Eqe tam anlamıyla bir araba , dolu dolu keyf arabası ama akılsız:) Tesla ise gerçekten yürüyen bilgisayar, akıllı ve pratik. Ama yürüyen kısmı hâlâ çok geride(Mers ile kıyaslayınca tabii) .
2 elde hepsi üzüyor maalesef, çok takılmadan keyfine göre araç seçmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X