Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.335
Cevap
1.390
Favori
3.538.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 23612362236323642365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sarı siteye gir anlarsın dostum elektrikli araçlar kısmına bak bir neden diye sormana gerek kalmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.6 mtl LR için internete dayananlar neden sarı siteden 1-2 yıllık modelleri almıyorlar? 1.8-2.3 mtl aralık var.

• Anlıyorum ikinizi de, iyi akşamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Hocam ayni durumdayiz. Umarım kronik bir yere doğru gitmez. Izleyip gorecegiz bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emkara E kullanıcısına yanıt

Sizde de mi aynı sorun oldu?

• Asus535 A kullanıcısına yanıt
    1.7 milyona eski kasa SR varken neden 1.9 milyona juniper SR almaya çalışıyor insanlar. Benzer bir soru.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibhaavci kullanıcısına yanıt

Evet hocam, biraz rampa bir yerde DPB_a280 Fren sivisı düşük seviyede hatası verdi. Frende titreme ve bir zayiflik oldu. 1 saat sonra kendiliginden gecti ve tekrar etmedi ama yine de servise biraktim araci.

• Asus535 A kullanıcısına yanıt
    Eski kasanın önden görünüşünü beğenmeyen çoktu. Kimi görsem kaplumbağa görünüşü düzelmiş iyi olmuş diye muhabbeti geçiyor. Önden arkadan çok değişti araç alman araçlarında kasa değişse aracın tipi bu kadar değişmiyor.

• certac C kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş ara ara edevlet 'den kontrol etmekte fayda var demekki

• Ekstrem durumlar hariç zarar ettirmeyen araba var mi?

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yenilik güncelleme gelmiş kimse 200 bin lira için eski kasa araç almaz. Ancak 500-600 bin fark olacak ki insanlar eskiye yönelsin. Bir cep telefonu olmuş 100-150 bin lira

• Huseyinag06 H kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yeniliğin içerisinde dişe dokunur soğutmalı koltuk dışında beni cezbeden birşey yok. Kişisel fikirler.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Enflasyon ortamında zarar etmeyen araba yok zaten. Tesla TL bazında da kaybettiriyor.
    Örnek vereyim;

-2023 Ekim'de 1.35 milyona Citroen eC4X aldım. 1.2 milyona 2024 Eylül'de sattım.

-Aynı dönem Chery Omoda 5 1.15 milyona arkadaşım aldı. İstese 1.4 milyona geçen ay bekleyip satardı. Galericiye 1.3 milyona verdi.

-Enflasyona göre herkes zararda. Elektrikli araç TL ye göre de zararda.

-Tesla alanlar hem TL'ye göre, hem dolara göre hem de enflasyona göre zararda. Aynı Citroen gibi. Aynı tüm elektrikliler gibi.

• Malına sahip çık satmazsan zararda degilsin 😂

• Arkadaslar, bu sonradan alinan FSD, otomatik pilot gibi ozellikler uyelige mi aliniyor araca mi? Satildiginda aracla gidiyor mu, yoksa yeni aldiginiz araca tasiyabiliyor musunuz?

• zeki28 Z kullanıcısına yanıt
    Araca satılıyor. Aracı satarsanız, aldığınız paketlerde araçla gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 26 Mayıs 2025; 18:49:13 >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt

Benimde 41:) o değilde tüm siparişlerin teslimi aynı hafta görünüyor bayramdan sonrası neden boş mesela? Bu kadar teslimatı aynı hafta nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.

• mertshop kullanıcısına yanıt

Maalesef ,,, e devlete düşmüyor.

Bunların "Otoyol" isimli bir uygulaması var. Oradan kontrol etmek gerekiyormuş.Ben öğrendim ...

Siz öğrenmeyin :)))

• korcin K kullanıcısına yanıt
    Geçen sene temmuzda LR'yi hanıma verip kendime Eqe 350 aldım. Eqe tam anlamıyla bir araba , dolu dolu keyf arabası ama akılsız:) Tesla ise gerçekten yürüyen bilgisayar, akıllı ve pratik. Ama yürüyen kısmı hâlâ çok geride(Mers ile kıyaslayınca tabii) .

2 elde hepsi üzüyor maalesef, çok takılmadan keyfine göre araç seçmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 23612362236323642365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.