Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Gukidoki , hirikus , Qushi
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.333
Cevap
1.390
Favori
3.537.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atillll A kullanıcısına yanıt

2024 A3 ten 2025 Model Y (juniper değil) geçmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim, Model Y çok daha iyi bir araç. Ancak ikinci el kaygılarınız var ise herhangi bir elektrikli araca geçmenizi tavsiye etmem ve konunun batarya ömrü ile bir alakası yok.

• teslamodely T kullanıcısına yanıt

Hocam farkında değilsin ama şu yazdıkların aslında tam Leon kafası, yer uçağı falan terimlere gel ya :)

Neyse size iyi uçuşlar :)

• Teşekkür ederim

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt

Oralara girersek çıkamayız hocam, kimin ne aracı var bilmek imkansız. Porsche'nin yanına Tesla alan adam da var, C sınıfı hatch'ten geçen de. Şehir içi ve trafikli ortam için çok mantıklı araç bunu herkes kabul ediyor, tartışmak anlamsız. Hem yakıtı hem self-driving olayı güzel. Ama arada basarım diye güçlüsünü alan adam da alır yani, ne diyelim.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Tabii ki heves kaçırıyor ama çözülür hocam. 1-2 hafta sonra unutursunuz inşallah, keyfini sürersiniz  

• muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt

Leon kasa tabirini ben kullandim, cevap hakkı doğdu:))

Alana binene hayırlı olsun. Herkesin ihtiyacı ve tarzı farklı.

Ben bilemem karışamam, beni ilgilendirmez :)

Herkes sevdiği rengi alsın, kazasız belasız kullansin.

isteyen youtuber olsun :)

Ben işin eglence kısmındayım, benim icin tesla modely'nin tek olayı motor gücü.

Modely'ye en çok giydiren de benimdir, bak yağmur yağdı yine silecekler düzgün çalışmıyor:) 2025 yılında manuel silecek kullanıyorum:)

Yağmur yağınca başka otomobil kullanıyorum diye linç yedim ben burada, hem de bir liseliden :) izlemiş youtube'u, burada beni linçliyor:)

Ozetle güle güle kullanin, hayırlı uğurlu olsun .

Fikirlerim bu yöndedir:)

• oskywalker O kullanıcısına yanıt

Hocam Tesla'dan bağımsız diğer markalarda da şu otomatik sileceklerin hiç bir zaman istediğim gibi çalıştığını görmedim  Hangi araca binersem bineyim premium-ekonomik hep manuel kullandım  

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

Ben çok uzun zamandır ilk defa böyle bir sorun yaşadım.

Sensor ile çalışanlar gayet iyi, tesla kamera ile çözemedi bu işi.

Ek: tabi bu yağmur sonrası yerden yükselen çamurlu su zerrecikleri konusunda haklısınız.

Onu çözen yok herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskywalker -- 26 Mayıs 2025; 15:59:33 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Merhaba, hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun, çok büyük bir sorunmuş gibi durmuyor bence hızlıca çözülecektir. İnşallah en kısa zamanda keyfini çıkararak sürmeye devam edersiniz.

• korcin K kullanıcısına yanıt

Ben de LR kulancısıyım, Eqe 280'i beyaz iç mekanla test ettim, çok beğendim.

Bu ikinci el derdi, yıllık bakım, artık üretilmeyecek olması ve Mercedes Me'nin hala tam adapte olmaması sıkıntıları olmasa kesinlikle çok keyifli olduğundan tercih ederdim. (Eksiklerine rağmen (4*2-düşük güç) )

• 22 mayista sipariş(beyaz) verenlere email gelmeye başladı

siparişinizin teslimat tarihi ve fiyat teklifi süreci aşağıdaki şekilde planlanmıştır:

·         Fiyat Teklifi Tarihi: 11.06.2025

Fiyat teklifi 48 saat geçerlidir; onayınızın ardından ödeme ve sigorta işlemlerini tamamlamanız için 5 iş günü süreniz bulunmaktadır.

·         Teslimat Tarihi: 24.06.2025

Teslimat tarihleri, lojistik planlamalar ve yasal düzenlemeler göz önünde bulundurularak belirlenmiş en erken tarihler olup, değişiklik yapılamamaktadır.

Geçerli teslimat tarihi, yukarıda belirtildiği gibidir; uygulamadaki farklılıklar dikkate alınmamalıdır.

Sürece ilişkin detaylı bilgilendirme için en geç 4 Haziran mesai bitimine kadar sizi arayarak iletişime geçeceğiz.

Bu e-posta yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen bu e-postaya yanıt vermeyiniz; sistemimiz üzerinden iletilen yanıtlar tarafımıza ulaşmayacaktır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla

• Merhabalar,

30 Mayıs'da nasipse aracımı teslim alacağım. Aracı aldığım gibi annemin üzerine devredeceğim.

Tesla ruhsatı vermiyor, geçici bir belge veriyor bununla noterden ruhsat çıkartılıyor diye biliyorum.

Ruhsatı hiç çıkarmadan aracın devir işlemini gerçekleştirebilir miyim?

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

bu sorun bizim otoparkta da var maalesef. bazı bölgeler biraz daha geniş oraları kovalıyorum. yorucu saçma sapan bir hal aldı. yol şeritleri de dar geliyor yeni nesil araçlara. önümüzdeki yıllarda standartları yeniden belirleyeceklerdir.

• teknoloji T kullanıcısına yanıt

Keşke geçen yıl ilk niyetlendiğimde eqe alsaydım diyorum bazen, 6 aydır biniyor olacaktım.

Juniper'i de göreyim derken aylar geçti, eqe heyecanım da bitti.

Öğlen test aracı olarak Q4 etron geldi ancak hiç keyif almadım ne sürüşünden ne de içinden.

Elektrikli araç kullandığımı hissettirmedi, kullanıcı arayüzü de eski epey.

3-4 yıllık modelmiş, üretimden kalkmış zaten.

• atillll A kullanıcısına yanıt
    Juniper SR da güzel bir zarar edeceksiniz. 2.el kaygısı olan Tesla almasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Neden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt
    Elektrik = zarar :) o yüzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Neden elektrik=zarar?

Edit: pardon diğer arkadaşı yanıtladı sandım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 26 Mayıs 2025; 17:22:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt
    Alan herkes zarar etti bugüne kadar Teslâ'dan. Bu satilanin da bir farkı olacağını düşünmüyorum. Tecrübe ile sabit öngörü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.