Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.335
Cevap
1.390
Favori
3.538.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi durumunu yazan da var ama Leon kasa falan diye küçümseyen de var. Herkesin ihtiyacı farklı, böyle elindeki mal ile övünenler bana hep ezik tipler gelmiştir. Benim imkanım var istersem 4x4'de alırım ancak Istanbul'da ben o beygirleri ne yapayım? 40 yılda bir uzun yolda eşe dosta hava atacağım diye o kadar para veremem.

SR herkese her ihtiyaca yeter, bugün 500 beygirle övünenler 4-5 yıl onca hangi araçlara biniyordu? O zaman hayatınızdan bir şey eksildi mi?

Çok boş işler bunlar...

• SilverRing33 kullanıcısına yanıt

benimde aynı öle olmuştu 3 kere tarih degişti son güncellemede 1 ay ileri tarih verdiler sizinkide degişecek.

• Arkadaşlar Merhaba, ilk kez tesla kullanıcısı olacağım ve Juniper SR alabildim şuan beklemedeyim. Kafama takılan sorular şunlar 2.el satmaya çalıştığım zaman batarya ömründen dolayı kolay satılabilir mi? Veya Tesla yerine uzun yıllardır hayallerimi süsleyen A3 (2023-2024) mü almalıyım çok kararsızım. Sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak isterim

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt

Evet belge uygulamada yüklüydü. Çıktı aldım notere gittim. O belgeyi alıp ruhsat verdiler. Ertesi günde teslimata gittim.

Geçici belgede tescil no yazmıyor. Asbis referans no ve sahiplik belge no var.

• tsender T kullanıcısına yanıt

Plaka tescilini yine noterde soruyorlar değil mi?

• MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt

Çöplülte çiçek gibi açıyor maalesef tesla... Rakipleri kafayı üşütmüş haldeler. Reno5 İnster fiyatına yada ucuz stanallislerin pillerine falan bakınca, Model Y bedava gibi geliyor. Bu Teslanın başarısı değil rakiplerinin kafayı yemiş olmasından kaynaklanıyor. EV3 e 2500 istenilen ülkede Model Y bedava...

Ben ex30 falan deyince rakibi değil serzenişleri oluyor, sınıfı hacimi vs bırakın EV olarak 4 tekerli araçlarda Model Y rakibi YOK, Togg ve Mini peşinden gelirler sadece... ex30 full donanım ve daha ucuza gelir ise ikinciliği alır.

Bu arada ex30 mailleri geldi araç oluşturduk fiyat teklifi bekliyoruz. Güya ilk teslimler bu şekilde yapıacakmış.

• atillll A kullanıcısına yanıt

Notere birşey sormuyor. Geçici tescili veriyorsun, kimliğini veriyorsun bir de 1633 TL sıkıyorsun. Sana bildiğimiz klasik ruhsat yaprağını veriyor. Tescili zaten bayi yapmış oluyor ki geçici tescil belgesi verebilsin sana.

• bömes kullanıcısına yanıt

Bunu şimdiye kadar düşünmemiş olma ihtimalleri varmı sizce ? :)

Çok teşekkürler bilgi için, benim de yarın teslim ama henüz gelen giden bir belge yok. Plaka çıktığı için AXA sistemi tescil no olmadan kasko yapmıyor. O yüzden bu konu ile ilgileniyorum.

• 2 Mayıs sipsriş, 31 mayıs fiyat teklifi 17 haziran teslimat tarihi 45 günü tam kullanmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda yazmıştım. Teslim aldığım araçta fren arızası çıktı. Serviste bekliyor araç. Hukuki olarak ne yapabilirim? Bu konuda tecrübesi olan veya hukuki bilgisi olan bir arkadaş varmı?
    Ayıplı mal statüsünde olduğundan yeni araç talep ettim. Uğraştıracaklar gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 26 Mayıs 2025; 14:21:57 >

plakasız çıkartıp sonra zeyilname düzenleymiyorlarmı?

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Arıza giderilene kadar bekleyeceksiniz, tesla genelde elini çabuk tutar.

Giderilmezse bakılır, şu anda tamir sonucuna bakacaksınız.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Valla buz gibi soğudum araçtan. Fren bu. başka bir şey olsa neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 26 Mayıs 2025; 14:24:47 >

Sigortacı cuma günü yapamadı, AXA'nın merkezine sorunu iletmişti az önce aradı şu an yapabiliyor. Sorun çözüldü yani.

• atillll A kullanıcısına yanıt

hayallerini süsleyen araba a3 ise hayalini gerçekleştir bence.

insan hayalleri gerçekleştirme fırsatı çok bulamıyor.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Fren hidrolik pompası bozuktur, ya da sıvı eksik konmuştur, bunun için araç değişimi zor.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hepsi tamammış. Yazılımla ilgili olduğunu söylediler. Fabrikaya yazmışlar. Cevap bekleniyormuş.

Her işte hayır var derler gerçekten öyleymiş. Keşke sipariş vermeyi hiç başaramasıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 26 Mayıs 2025; 14:32:46 >
  • 9 mayıs sipariş şimdi mail geldi tam istediğim gibi,

siparişinizin teslimat tarihi ve fiyat teklifi süreci aşağıdaki şekilde planlanmıştır:

· Fiyat Teklifi Tarihi: 03.06.2025
    Fiyat teklifi 48 saat geçerlidir; onayınızın ardından ödeme ve sigorta işlemlerini tamamlamanız için 5 iş günü süreniz bulunmaktadır.
    · Teslimat Tarihi: 20.06.2025
    Teslimat tarihleri, lojistik planlamalar ve yasal düzenlemeler göz önünde bulundurularak belirlenmiş en erken tarihler olup, değişiklik yapılamamaktadır.
    Geçerli teslimat tarihi, yukarıda belirtildiği gibidir; uygulamadaki farklılıklar dikkate alınmamalıdır.

Sürece ilişkin detaylı bilgilendirme için en geç 4 Haziran mesai bitimine kadar sizi arayarak iletişime geçeceğiz.

Ahahaha leon kasa lafı güzelmiş beğendim. Doğru ama motor olarak leondan hiç bir farkı yok. İhtiyaç meselesi tabi, doğrudur :)))

benim de ihtiyacım vardı hep 3.20 i ye bindim, m3 e binmedim, ne gerek var m3 e 😂 şehirlerarası yarış mı yapacağız ?

bu arada lr yada performance ı insanlar beygiri güçlü diye uzun yol yapıyor sanırısından bir kurtulun, beygiri güçlü olan aracın hızlanması, ivmelenmesi, kalkışı, gaza bastığı anda verdiği tepkisi farklıdır. Beygiri var diye şehirler arası direksiyon sallamıyoruz, kamyoncu değiliz. Bastın mı gaza nasıl gidiyor araba ona bakıyoruz. zaten uzun yolda beygir güçlü olunca şarj daha çabuk bitiyor, o yüzden beygir ve uzun yol ilişkilendirilmesi çok saçma olmuş.

Zevk meselesi bu işler. Herkes her şeye sahip olacak diye bir şey yok.

benim memurum da binmek ister 0-100 ü 4.8 olan yer uçağına, sen hiç kafanı yorma.

• 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.