Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2359. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 53 Misafir (21 Mobil) - 44 Masaüstü26 Mobil2 iOS
5 sn
47.528
Cevap
1.253
Favori
3.122.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23572358235923602361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim aklım hala eqe'de ama eski model bu devamı da gelmeyecek diyerek kendimi geçiştiriyorum sürekli, yoksa elim gidiyor online mağazada araç gördükçe.

• Bugünkü tüketim değerleri araç Lr
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya bişey demiyim diyom ama bazı insanlar çok saçma mesajlar yazıyo, yani sr alan adam basit adam fakir adam, longrange alan adam kaliteli adam zengin adam üst sınıf havasına giriyor bu çok yanlış ve görgüsüz bi kafa itici oluyolar ah bi farkına varabilseler, ya kardeşim 2023 model sr 1600e almış adam sen LR 4x4 ü 1700 e almışsın neyine kasılıyosun,
    O vatandaşlar kendini biliyo, araçların hepsi güzel hepsinin hitap ettiği bi amaç ve kesim var insanlığına faydası yok bataryaların…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'a baktığımda çoğu influencerın ilk gün tesla aldığını görüyorum ve hepside ilk gün teslim edilmiş. Kafamda soru işaretleri oluştu, acaba Tesla Türkiye ekibi youtuberlara öncelik mi verdi ? Yada bu bir pazarlama tekniğimiydi ? Bilgisi olan var mı ?

• bömes kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum öle bişey oldğunu, sadece sürekli takip ettikleri için alabildiler, ilk gün çok rahat bişekilde herkes arqçları gördü zamanı vardı alabilmeye, gecen Longrange nasıldı aynen o şekildi, benim kartta sorun olmasa ben ilk gün alabiliyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 25 Mayıs 2025; 23:54:42 >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

Eqe güzel bir otomobil. İnsana iyi hissettiriyor.

• Merhaba .29 Mayıs 12 Haziran teslim görünüyor juniper sizce ne zaman ararlar . 7 Mayıs siparişim var. Aranan oldu mu o tarihte olup.

• Deneyimli arkadaslara bir sorum olacak, arac siparişim 9 Mayis, teslimat 10-22 Haziran gorunuyor. Odemenin kalani ne zaman talep edilir ongorunuz var midir? Mevcut aracimiz satista o nedenle onemli. Teşekkürler.

• bömes kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir efsanesi gibi dolaşıyor ortada bu konu. Ben de tam emin olmamakla birlikte gerçek verilere ulaşmaya çalışıyorum. Söylenene göre 150 kişi civarı otomobille ilgilenen youtuber varmış, bunların bazıları yüksek aboneli bazılar daha düşük vs. Bunlardan kaç tanesi aldı isim isim yazabilen yok. Alan yüksek aboneli bir kaç kişi gördüm ben onlarda ilk gün alamadı. Ben de çok merak ediyorum gerçeklik payı var mı diye ama pek yok gibi gözüküyor.

• mertshop kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum hocam yeni öğrendim, saatten hat çekiliyor dedikleri için direk trifaze olduğunu düşünüyordum.

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Sipariş : 7 Mayıs 08:39 (Vın:648)

Tahmini teslimat süresi her envanter satışından sonra değişti diyebilirim.

Tahmini teslimat : 24 Mayıs - 7 Haziran (7 Mayıs) , 10 Haziran - 24 Haziran (9 Mayıs), 3 Haziran - 10 Haziran (22 Mayıs)

• Thellas350 T kullanıcısına yanıt

22. günde ödeyip 28.günde teslim aldım. Size bir fikir verebilir. Mevcut aracı 7.günde sattım. Risk almadım.

• Thellas350 T kullanıcısına yanıt

Ben 2 Mayıs'ta sipariş verdim. Tahmini teslim tarihleri uzun zamandır 10-24 Haziran olarak görünüyor. 16-17 Haziran'da 45 günlük teslimat süresi doluyor. Onu geçirirlerse, her türlü hakkımı kullanmayı düşünüyorum. 25-28 Nisan'da sipariş verenlerin teslimat süreci bizimkinden çok farklı oldu sanki. O nedenle süreçleri kıyaslamak çok mantıklı değil. Bu sene ilk kez envanterden sipariş sistemine geçildiği için bir sürü problem yaşanıyor. Hem siparişte hem teslimatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Günal -- 26 Mayıs 2025; 9:14:8 >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Sizinkini arada unuttukları bi youtubera kaydırmışlar olabilirler

• Bu hesaba göre 7 si sabahı sipariş veren bana 2 mayıs dakilerle beraber 18inde, 7 mayıs dakilerle gönderecek olsalar 23 ünde fiyat teklifi gelmesi gerekirdi. Ama kimseye gelmedi.

9 mayıs dakilerle gönderecek olsalar 26 sında bugün gelmesi gerekir. Bakalım bundan ümitliyim :)

@Günal , Benim aldığım araç da 2 mayıs iptallerinden olmalı. Bence 2-7-9 mayıs siparişlerini birlikte getirecekler. Yoksa 2 ile 7 mayıs için fiyat teklifleri geçen hafta gelmesi gerekirdi. (inşallah 14 mayısı da dahil etmezler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 26 Mayıs 2025; 9:41:1 >
  • tsender T kullanıcısına yanıt
    Firkir veremez maalesef
    Bugün 2 Mayısçıların 25. günü bırak ödemeyi falan daha aranmadık bile
    Teklif bile gelmedi
    Teklifin araması dahi gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

45 günde teslim zorunluluğu var. 20 gününüz daha var.

• tsender T kullanıcısına yanıt
    Aynen şuan tutunacak tek dal yoksa geçen sene 3 ayda teslim alan adamlarız alışığız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt

Umarım bir an önce kavuşursunuz..

• 9 mayıs sipariş 10-24 haziran teslim, nekadar gec okadar iyi benim için, para kasıyoz aracın fiyatı dahada düşüyo 😂

• 
Sayfa: önceki 23572358235923602361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.