< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (228. sayfa)

-
-
RN1188569xx. Dün görüştüm teslimat temmuz eylül arası dediler LR siyah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipariş tarih saati neydi?
-
04/04 saat 10:40
Benim de RN1188536xx performance bana da temmuz Eylül dediler ben tam saati hatırlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğinize katılıyorum, amacım tasarruf değil hovardalık 0-100 hızlanması mevcut halde zaten 19’’ jant kullanıyorum, 19 dan devam edersem hayatımda extra bir değişim olmayacak bir de 19 jantla suv gibi durmuyor araç 21 janlar heybetli yapıyor.
Nasıl görüştünüz benim de LR beyaz ama ulaşamıyorum.Teslim tarihim Ekim-Aralık görünüyordu sipariş verirken
0212 319 48 40
Bu numaradan ulaşabilirsiniz
Evet, ilk gelen 50 aracın ortak özelliği çeki demirli olmasaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 24 Mayıs 2023; 15:1:37 > -
Wallbox markalı ev sarj adaptörü fiyatı kurulum hariç 989 euro fiyat aldım. Tesla wall connector avrupa fiyatlarına göre çok yüksek. 1-2 ay normal priz ile idare etmeyi düşünüyorum. Komşumda volvo ex40 var, görüyorum her gece normal prize takıyor.
olay sadece jant değil. keşke olsa
-
bu ayı sanırım pas geçtik. ilk gün 7,58 long range beyaz. hala ses yok
-
Peki ceki demirini cikarsam teslim tarihi simdi degisir mi basta ben tesadufen oyle almistim amacim ceki demiri almak degildi :)
bir sey cekmeyi dusunmuyorum sahsen bir artisi olur mu bana bilemedim.
bir de gelistirilmis otopilot sonradan eklenebiliuor mu ? Onuda eklemistim cikartsam ilerde ekleme sansimiz varmi ?
otv olarak sonradan ekletmek oto pilotu avantaj saglar mi?
Wallbox icin tesla yurtdisinda baya ucuza satiyor wallboxlari burda ne kdr teklif ediyorlarki ?
bir de wallbox tesladan aldigimizda eger iki kisi kullaniyorsak iki ayri arabanin ne kdr enerji tukettigini app uzerinden gorebiliyor muyuz ?
yoksa bu urunu almayi dusunuyorum
Wallbox Commander 2 Electric Vehicle Charger - Adjustable Power up to 22 kW, 5 m, Type 2 Charging Cable, 7 Inch Touch Screen, RFID Card Reader, WiFi and Bluetooth, OCPP https://www.amazon.de/dp/B096GC2MSY?ref_=cm_sw_r_apin_dp_ZKKMD227EMEM5VM3TF2R
Bir de tesla wallbox i yurtdisinda alip kurulumunu burda yaptirsak sorun olur mu ? Almanya bizle ayni altyapiyi kullaniyor
19 inç jant ile 21 inç jant arasında konfor farkı gözle görülür değil diyen yalancıdır.
-
Wallbox pulsar plus icin teklif aldım. Sizin gösterdiğiniz ürün de güzelmiş onun için de teklif isteyeceğim. Yurt dışından getirmek karlı olur mu bilemiyorum vergi çıkacak hesaplamak lazım. Kurulum ve garanti desteği de olmayacak. Tesla wallbox ile ilgili detaylı bilgim yok. Yazılım kısmı kuvvetlidir diye düşünüyorum, tesla shop’un ne zaman açılacağını bilseydik ona göre daha öngörülü hareket ederdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 24 Mayıs 2023; 15:37:3 >
Simdi ben ilerde iki kisi sarj edersek ayri ayri kullanim tuketimi gormek ustiyorum.
bu urun ona imkan sagliyor. Yurtdisindan gidip getirelebilir.
tesla wallbox ta oyle
Benim sipariş daha erken LR siyah ama kod numarası 118865xxx nasıl sıralamışlar hiç anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: CelalÇiftçi YZZO8
04/04 saat 10:40
Telefon Uygulamanızdan Tesla Shop alabiliyor olmanız gerekli Evinize kargo ile gelir ?
Bunu görebiliyor musunuz ?
Tesla Shop Online olarak Turkiye’de Calısmıyor mu yoksa Wall Charger Satısta mı yok ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 24 Mayıs 2023; 18:14:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X