< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (213. sayfa)

-
-
3 aydır 2023 çıkışlı Tiguan allspace kullanıyorum. Sıfır aldım. Ondan önce Kodiaq, ondan da önce sportage kullandım. Tiguan allspace, öncekilerden bir tık daha konforlu olsa da Tesla'dan daha konforlu olabileceğini sanmıyorum. Almanya'da Tiguan, Tesla Model Y'nin yaklaşık yüzde 60ı değerinde ona rağmen insanlar deli gibi model y alıyor. Y LR siparişi verdim ve heyecanla bekliyorum. Bence Tiguan ile karşılaştırılmayacak bir araç. Avrupa'da Volvo xc60 bile model Y'den ucuz ve satış rakamlarında model Y'nin yanına yaklaşamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munadi -- 20 Mayıs 2023; 22:17:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarınız ile MY ve M3 için MVP yaklaşımı uygulanmadığı anlamına gelmiyor.
Demek istediğim tam da bu, daha evvel de yazdım.
Mercedes ya da diğer markalar Ar-ge kendisi yapar.
Tesla ise kullanıcı topluluğunu kullanır.
Tam olarak doğru terimleri kullandım. İstediğin kadar gülebilirsin. 3 ayda bir arabanın bir tarafi degisiyor, standart araba ureticileri bunu 2 sene de bir face-lift ile yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Mayıs 2023; 8:6:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Allah keyifle, sağlıkla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ya ben anlamıyorum.
İstanbul içinde günde 40 bilemedin 50 km kullandığımız arabalarla ilgili, tercihimizi elektrikli arabadan yapıyoruz diye laf yiyoruz.
Ya arkadaş bu arabayı alan, bunu da, nereye gideceğini de, nereye vara(bile)ceğini de, nerede şarj edeceğini de düşünüp planlıyordur elbet.
Ha diyelim ki kıtlık çıktı, elektrik sistemleri çöktü, uzun yollarda süper chargerlar kullanılamaz duruma geldi!
Gitmeyiz be abicim.
Ya da gideriz eş-dost arabası buluruz.
Olmadı tren-uçak-otobüse bineriz.
Bu ülkede milyonlarca insanın arabası yok arabası.
Bilerek almayan da var; taksi-metroyla gidip gelen.
Şimdi ben 400 km menzili olan bir araca, her donanımı varken (4x4, aile arabası, hız arabası, arazi arabası, şehir arabası, bagaj arabası, kış arabası, yaz arabası, eğlence arabası vs vs), yılda bir kere gidebileceğim ya da git eyeceğim uzun yola, elektriksiz kalırım diye burun mu kıvırayım?
Tamam konuşun, desavantajlarını söyleyin ama yar-gı-la-ma-yın!
Temel hastalığımız seçimlerimiz değil.
Tam olarak bu!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Dostum boşver,zamanı gelecek,araçlarımızı alacağız ve nokta….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracı alanlardan tecrübelerini bekliyoruz. Bizim için ulkemizde kullanım tecrübesi çok önemli olacak. Şimdiden katkılarınız için teşekkürler.
Teiekkür ederim. Hepimize inşallah 🙏
Tarık hocam sen şahitsin.
Peugeot 408 için bayinin, sattığı tek arabadan 300-400 K kazandığına.
Gerisi laf-ı güzaf.
Türkiye’de Tesla kullanılmaz yok araba daha bitmemiş diyenlerin altında başka psikolojiler var.
Açıkladığınız da zaten kitleniyor muhabbet. Çok da önem arz etmemek gerek.
Sipariş sürecinde dikkat edilecek hususlar veya kullanım geri bildirimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Böyle ilerleyelim.
Benim bir hışımla 12 Nisan'da sipariş oluşturma nedenimdir Peugeot bayileri. Aylardır lansmanda alırız diye beklediğimiz aracı hiç ettiler. Madem bekliyoruz, değişiklik olsun, bir aracı elektrikliye çevirmiş oluruz diye girdik bir yola. Kısmette varsa alırız, geliş anındaki şartlarımız uymazsa da heyecanı yeter
Ben de aynu saat verdim. Mail attım cevap temnuz eylul
Neden benim maillerime cevap verilmiyor ya :(
+1 50k kapora verdim 408 için 2 ay oyaladılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 21 Mayıs 2023; 8:36:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X