tamam.hocam değerli bilgileriniz icin teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
plaka yurtdışı galina tam gözükmuyor :) siyah renkten memnunmusunuz? ben almadan once kiri çok belli eder,içi cok.sıcak olur gibi laflar edenler oldu.bende beyaz aldım ama.sonradan siyah daha güzel.gibi duruyor geldi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bende siyah var, sıcaklık ile ilgili bir sorun yaşamadım hiç kaliteli cam filmi ile normal şekilde kullandım tüm yaz. Ancak kirlenme için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yıkadıktan 10 dakika sonra kirli gözükmeye başlıyor. En ufak el izi parmak izi su damlası her şey gözüküyor. Güzel duruyor evet ama kirinin şakası yok |
|
bende yaptirmayi düşünuyorum.renkli cam film yasak degil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yan camlar arka ve ön eşit koyulukta oldu. 2 numara film taktılar ama markadan markaya değişir numaralar ve tonlar. siz yaptırcaksanız firma bilir hangisi uyumlu olur diye. sürüş camına hafif mavi tonlu sadece ısı kesen şeffaf bir film yaptırdım yani direkt karşıdan güneş vurunca az mavi oluyor ama gece ve gündüz gölgede varlığı belli olmuyor. tepe cama da yine ısı kesen şeffaf ppf yaptırdım (dıştan yapılıyor). ısıya ne kadar etkisi oldu derseniz hiç ölçmedim aman aman fayda edeceğini düşünmüyorum ancak yan camlar bence elzem. film olmadığı zamanlarda uzun yolda ne kadar klima açık olsa da özellikle koluma gelen güneş bunaltıyordu. |