< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (207. sayfa)

-
-
0-100’ü 3.7 olan 1(RAKAMLA DA YAZIYORUM BİR) ice (içten yanmalı motorlu) araç alıp, 3 (ÜÇ) tane de vergi olarak devlete hediye etmek mantıklı, tesla almak mantıksız öyle mi?
Hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan😄😄😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftada bir geliyor böyle tipler. Engelleyip geçmek lazım.
-
Uzaya roket gönderip, dünyanın kovanına çomak sokabilen Elon ile bizim sınavımız :))
Model Y alacak, alabilecek arkadaşlar, aracın dış boyutları X3, XC60, GLC ile rakip, içi hepsinden ferah, bagajı da daha büyük boy suv’lardan hacimlidir. (ABD-Avrupa satış rakamlarına bakmanızı tavsiye ederim.) Arıza ve kaza onarım hizmetlerinde endişhe duyabiliriz, tahminimce İstanbul’da dünyaya oranla daha iyi çalışacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha bekletecekler anlaşılan.. İlk gün ilk anlarda sipariş vermemizin pek anlamı olmamış gibi :)
-
Aklıma takılan tek sorun şüphesi , endişe kaynağı dediğiniz gibi kaza onarım & mini onarım olayları. Merter'de açılacağı bahsedilen servisin yerini ve durumunu bilen , o bölgede oturan veya önünden geçen var mı acaba aramızda ? Şarj vs. bir türlü yürütülür de kazanın ne zaman olacağını bilemeyiz. 2013 senesinde galeriden çıktığım gün aracıma carpmislardi arkadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otomole yıllardır mercedes aracımı götürürüm. diğer yetkililere göre fiyatları da uygundur. ilginç bir şekilde mercedes, bmw, volvo, land rover, jaguar, mini yetkili servisidir. şimdide teslayı ekledi portföyüne. 2. el satış bölümü, kaporta ve mekanik servisleri ayrı alanlarda.
-
ayrıca bahçesinde 4 adet 50 kw hızlı şarj istasyonu var
-
şimdi aradım aracıma sürekli bakan arkadaşı. haziran başı yada en geç ortası tesla servisi aktif olacak dedi. bilginize
-
Aracın boyutlarını kıyaslamak için aşağıdaki siteyi öneririm.
Model Y oldukça geniş bir araç, çok nadiren kendisinden daha geniş bir araçla karşılaşıyorum (aynalar kapalı halde). AVM otoparklarında stres bizi bekler gibi 😁
https://www.carsized.com/en/cars/compare/tesla-model-y-2021-suv-vs-mercedes-benz-eqc-2019-suv/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işte mükemmel cevap budur.
Bana az yakmıyor ama, yok menzili şöyle falan diyen dostlarım var.
Arkadaşım 200 KM gitsin ama altımda bir lambo ya da ferari biner gibi bineyim. Mercedes c63 AMG tokatlıyayım 1.5 milyon TL full modifiyeli Etanol kullanan cihazları üzeyim falan filan
Süper cevap dostum teşekkürler.. o yüzden LR pişmanlık Performans saltanattır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwengin -- 20 Mayıs 2023; 12:40:42 > -
Bu siteye göre Tesla Model Y Audi Q5’ten daha büyük inanılmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X