Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İsmail2190 , kostantin89 , onurhan1903
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.554
Cevap
1.390
Favori
3.554.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerika veya kuzey Avrupa’da söylediklerinin kısmen anlamı olabilirdi.

Burası Türkiye Bro, 2.000 cc üzerinde %220 ÖTV, Amerika’dan gelen araçlarda ayrıca %60 ek gümrük vergisi var…

0-100’ü 3.7 saniye olup, fiyatı 10 milyon liranın altında olan 4 kapılı bir araç göster senin ÖNEMLİ UYARI yazan ellerini öperim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0-100’ü 3.7 olan 1(RAKAMLA DA YAZIYORUM BİR) ice (içten yanmalı motorlu) araç alıp, 3 (ÜÇ) tane de vergi olarak devlete hediye etmek mantıklı, tesla almak mantıksız öyle mi?

Hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan😄😄😄

• zylinderkopf kullanıcısına yanıt

Haftada bir geliyor böyle tipler. Engelleyip geçmek lazım.

• Uzaya roket gönderip, dünyanın kovanına çomak sokabilen Elon ile bizim sınavımız :))

Model Y alacak, alabilecek arkadaşlar, aracın dış boyutları X3, XC60, GLC ile rakip, içi hepsinden ferah, bagajı da daha büyük boy suv’lardan hacimlidir. (ABD-Avrupa satış rakamlarına bakmanızı tavsiye ederim.) Arıza ve kaza onarım hizmetlerinde endişhe duyabiliriz, tahminimce İstanbul’da dünyaya oranla daha iyi çalışacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt

Daha bekletecekler anlaşılan.. İlk gün ilk anlarda sipariş vermemizin pek anlamı olmamış gibi :)

• parq kullanıcısına yanıt

Aklıma takılan tek sorun şüphesi , endişe kaynağı dediğiniz gibi kaza onarım & mini onarım olayları. Merter'de açılacağı bahsedilen servisin yerini ve durumunu bilen , o bölgede oturan veya önünden geçen var mı acaba aramızda ? Şarj vs. bir türlü yürütülür de kazanın ne zaman olacağını bilemeyiz. 2013 senesinde galeriden çıktığım gün aracıma carpmislardi arkadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

otomole yıllardır mercedes aracımı götürürüm. diğer yetkililere göre fiyatları da uygundur. ilginç bir şekilde mercedes, bmw, volvo, land rover, jaguar, mini yetkili servisidir. şimdide teslayı ekledi portföyüne. 2. el satış bölümü, kaporta ve mekanik servisleri ayrı alanlarda.

• ayrıca bahçesinde 4 adet 50 kw hızlı şarj istasyonu var

• şimdi aradım aracıma sürekli bakan arkadaşı. haziran başı yada en geç ortası tesla servisi aktif olacak dedi. bilginize

• Aracın boyutlarını kıyaslamak için aşağıdaki siteyi öneririm.
    Model Y oldukça geniş bir araç, çok nadiren kendisinden daha geniş bir araçla karşılaşıyorum (aynalar kapalı halde). AVM otoparklarında stres bizi bekler gibi 😁

https://www.carsized.com/en/cars/compare/tesla-model-y-2021-suv-vs-mercedes-benz-eqc-2019-suv/

• zylinderkopf kullanıcısına yanıt

işte mükemmel cevap budur.

Bana az yakmıyor ama, yok menzili şöyle falan diyen dostlarım var.

Arkadaşım 200 KM gitsin ama altımda bir lambo ya da ferari biner gibi bineyim. Mercedes c63 AMG tokatlıyayım 1.5 milyon TL full modifiyeli Etanol kullanan cihazları üzeyim falan filan

Süper cevap dostum teşekkürler.. o yüzden LR pişmanlık Performans saltanattır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwengin -- 20 Mayıs 2023; 12:40:42 >
  • x_trememir X kullanıcısına yanıt
    Bu siteye göre Tesla Model Y Audi Q5’ten daha büyük inanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.