Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.599
Cevap
1.387
Favori
3.558.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 11885 ile başlıyor ama sipariş verirken temmuz-eylül yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

Hocam sipariş sürecini takip ediyor olmam gerekiyordu benim. Arabam şuan üretime girdi mi ? v.s

bunların hiç biri olmayacak fabrika kafasına göre araba gönderecek burada eşleşme olacak

200 araba gelecekmiş bu ay içinde

muhtemelen bir çok kişiye vın ataması yapılması gerekiyor

• cihanair kullanıcısına yanıt

Evet o konuda katılıyorum, araç geldi 3-5 gününüz var diye bir sistem yok normalde. Mercedes’de bile ben sipariş aracımın şasesini 2 ay önceden görüp, üretimde mi limanda mı görebiliyorken teslada bu şekilde bir uygulama insanı şüphelendiriyor.

• Arkadaslar ne buyuttunuz , sistemin siparisleri yoneten musteriyle eslestiren bir uygulamasi var ve sizin kendi aklinizdaki siralamayla ortusmuyo diye buyuk resmi gordugunuzu soyluyorsunuz . Biraz daha sakin kalmakta fayda var .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu hadi al hemen 3-5 gün saçmalığından dolayı arabamı erken satıp belki aylarca bekliyeceğim. Teslaya bunla iligi baskı yapalım arkadaşlar en azından 2 hafta önce haber vermeli oyuncak araba değilki bu cebimizde parası hazır olsun. Tabi çok zengin arkadaşları tenzih ederim :)

• hocam sahibinden e düşmeye başlayınca insan kıllanıyor. Bide çeki demiri muhabbeti oldu sanki fabrikadan çıkan araçları burada birileri söyleyip siparişler ona göre ayarlanıyor gibimize geldi.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Facebook Tesla grubunda böyle bir bildirim var Tesla Türkiye tarafından. Ne kadar doğrudur bilemem.

• mehmet205 M kullanıcısına yanıt

Normalde 10 - 14 gün olacağını ama ilk partide 5 gün olarak belirlendiğini iletmişlerdi. Önümüzdeki aydan itibaren işleyişi daha iyi görürüz. Mevcut araçları nakde dönüp ayarlayabilmek için 2 hafta daha makul bir süre olacaktır.

• afigen kullanıcısına yanıt

O zaman açıklasınlar saat kaçta sipariş vermiş bu araçları alanlar. Forumda ilk siparişi veren arkadaşlar var onlara neden vin atanmamış.

• ben tesla abd ye hukuki bir metin hazırlıyorum, o yukarıda bahsettiğim ilk araçların teslimatında geçen ve tesla çalışanlarının çeki demirli araç sipariş verilmesinin öneminin altını çizdiğinin sözlü beyanlarını da metne ekleyeceğim. Toplu olarak abd ye bu maili atıp kendilerinden bir dönüş bekleyebiliriz, katılmak isteyen olursa bana cevap yazsın.

tesla çalışanlarının ve böyle bir bilginin kimden ve nasıl gittiğine dair ve bu bilgi dahilinde nasıl haksız kazanç elde edildiği araştırılsın ve sorumluları cezalandırılsın. araba almasam da olur, önemli olan hak yerini bulsun.

• biraz daha kasarsak tesla Türkiye'den çekilecek bu gidişle :) çok zor bir pazarmış diyecekler :))

• teslamodely T kullanıcısına yanıt
    Ben de yapılanların haksız olduğunu ve Teslaya yakışmadığını düşünüyorum ancak Avrupa ve Amerika tesla forumlarına baktığımda teslanın sipariş sürecindeki sorunları görmezden geldiği şeklinde izlemler gördüm. Maalesef sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum

• sc34 S kullanıcısına yanıt

RN118858335 benim numaram bu ama tık yok

• afigen kullanıcısına yanıt

bu doğru bilgi

arkadaşım yıllar önce model 3 için kapora vermiş

model y aldı

ben ikna oldum bu açıklamaya

• teslamodely T kullanıcısına yanıt
    Evet haksızlıkla binlerce insanın önüne geçip bir de yola gönül rahatlığıyla çıkmak toplumun geldiği noktayı üzücü ve bariz bir şekilde gözler önüne sermiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares22 -- 9 Mayıs 2023; 16:46:49 >
  • cihanair kullanıcısına yanıt

Ben 4 nisanda sabah 11 gibi sipariş verdim ve numaram sizden önce. Sizin 118858 ile başlayan ilk kısım bende 118857 ile başlıyor.

Numaraları sıralı vermediler mi acaba?

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Ben 7 Nisan 19.00 gibi sipariş verdim 118892 ile başlıyor

• sadece saate göre numara oluşmuyor. ben sabah 07:05 ve 07:10 da iki sipariş geçtim. bir tanesi LR 11884xxx ile gidiyor diğeri Performance 11885xxx diye gidiyor. muhtemelen modele göre farklı rakamlarla başlıyor numaralar ve üstüne sayıyor yenileri geldikçe.

• Bir tane alamadık şu arabadan

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.