Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: satil
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (8 Mobil) - 10 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.597
Cevap
1.387
Favori
3.558.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Dün itibariyle LR beyaz 19 inch siparişi verdim. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Varsa Whatsapp vs. gruplara katılmak isterim.
    RN:119089xxx

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun. elektrikli araç alıyorsanız menzil için mümkünse jantı düşük seçmek lazımdır. Sizde öyle yapmışsınız.

Öte yandan teorikte yazan menzil ne olursa olsun uzun yolda ve soğuk havalarda o menzilleri yakalamanız mümkün değil.ayrıca elektrikli araç kullanıyorsanız klimayı fosil yakıtlı araç gibi rahatça kullanamıyorsunuz maalesef :)

bence elektrikli araç kullanmanın en büyük zorluğu özellikle hızlı şarj istasyonlarının yetersizliği. şarj istasyonu arttıkça elektrikli araçlarda sorunsuzca seyahat edilir.2-3 saatte bir mola vermek sıkıntı olmaz bence

• cihanair kullanıcısına yanıt

Benim araç MY P, Gri, Beyaz döşeme. Sabah 8:18'de sipariş vermiştim 4 Nisan.

• harddiksman H kullanıcısına yanıt

çeki demiri mi vardı sizde. 7 de sipariş veren çok var bu siparişten.

ben sizden önce sipariş verdim mesela ama benim araba hakkında bilgi yok

siz alıyorsunuz

saat ve sipariş olayı tamamen boş iş uydurma

• esnaf paket LR teslim alan var mı hiç?

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Yok ben çeki demiri koymadım, bu aparatın benim bir işime yarayacağını düşünmedim, Tesla'nın arkasına römork bağlayıp bagaj ya da karavan taşıyacağımı hiç sanmıyorum, nedir bu çeki demiri merakı anlamış de değilim. Bilen varsa anlatsın lütfen...

Sizin aracınız da Performans, Gri renkli ve iç döşemesi beyaz mıydı @cihanair ?

Çeki demirini kullanacağımızdan değil hocam , aracın hızlı gelmesini sağlıyorsa kur krizi derinleşmeden çeki demiri bedeline alıp kenara çekilelim peşindeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle sanmayın (siaprişi ancak 09:55 tamamlayabildim teknik sebeplerden ötürü geciktim, banka ödeme almadı vs... )ilk aldığımda Temmuz-Ağustos ayında görünüyordu, Tesla Amerikadan dün teyit ettirdim, halan bu tarih yazıyormuş bir değişiklik yok.

• Yeni sip veren arkadaşa hayırlı olsun. Yeni siparişte Rn 1190 ise görünen teslim muhtemelen ekim aralıktır. Şu şekilde düşünebilirmiyiz.
    İlk siparişler 118 ile başlıyor sonra gelen rakkam
    85 5.ay mayıs
    86 haziran
    87 temmuz
    88 ağustos
    89 eylül
    118-90 eylül
    1190 a geçince ekim kasım gibi
    Sonraki üç rakkam da o ay ki adet olabilir
    Örn. 118-85-450-2 sondaki rakkamda renk vs olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Long Range, Beyaz, 20" jant; sitede resmi görünen hiçbir opsiyonu olmayan araç; alırken sorun yaşadım aceleden hiçbirşey değiştirmeden sipariş verdim, ödeme ekranı takılı kaldı 10 dk, daha sonra kendiliğinden sipariş onay geldi.

7:52 beyaz performans hala ses yok

• Janissary. J kullanıcısına yanıt
    7 Nisan 18.50 bende de hâlâ hareket yok

• Janissary. J kullanıcısına yanıt
    Rn no 11885 ile mi başlıyor

• sc34 S kullanıcısına yanıt
    11889

• sc34 S kullanıcısına yanıt
    Benim 118-84

• warship W kullanıcısına yanıt
    Ben 85 ilk sip diye baz aldım. Çok erken olanlar 84 olabilir. Ama bu mantık ile gidiyor olabilir

• Arkadaşlar çeki demirinin teslimatı hızlandırıp hızlandırmadığı belli değil ancak şöyle bir konu var:

Ben şahsen Range Extender denilen arkadan çekilen batarya paketlerini ileride uzun yolda kullanırım diye çeki demiri aldım, Fransa da var Avrupa da başka yerlerde de olacaktır bizde de olabilir, uzun yola giderken araba kiralar gibi kiralıyorsun ve şarj istasyonu aramıyorsun..

wıred
    Range-Extending Trailer Charges Your EV, Carries Your Gear
    https://www.wired.com/2010/11/range-extending-trailer-charges-your-ev-carries-your-gear/
  • Teslada olsa elektirikli araç evin anca iki arabasından 1 olabilir bu altyapı ve şartlar altında. Şipariş veren bir çok kişi zaten bunun farkında. Evinde iş yerinde şarj imkanı yoksa günlük kullanım bile bir çok kullanıcıyı sıkıntıya sokabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.