2024 te alırız inşallah |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (156. sayfa)

-
-
Avrupada 8-9 ay bekleyenler var forumlarda yazdığına göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok pardon bu videonun neresinde böyle bir bilgi var? Hangi dakikasında? Ben böyle bir itiraf vs vs göremedim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video bana ait arkadaşlar... Öncelikle en baştan beri çeki demiri ile sipariş ettiğimi burası dahil beyan ettim.
Paylaşan arkadaş da şikayet ettiği videoyu izlememiş anlaşılan. Videoda yer alan; teslimata gittiğimizde gördüğümüz, siyah nasıl geldi ne yaptınız diye sorduğumuz başka bir arkadaşın, çeki demirli olarak sipariş verin, fazla bir fark yok tutar olarak diye yönlendirildiğini beyan ettiği kısım. araştıracaksanız orayı araştırın (01:49 civarı görünen)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkosman -- 9 Mayıs 2023; 16:3:54 > -
2:06 da başlıyor
siyahlı arkadaş konuşmasında söylüyor. çeki demiriyle alın demişler diye beyanı var.
-
aynen öyle olmuş, ben de dikkatli dinledim.
-
yanlış anlaşılma olmasın ben video çeken kişi araştırılsın demedim, videonun 2. dakika 5. saniyesinde böyle bir beyan var bundan bahsettim. konunun videoyu çekenle hiç bir ilgisi bulunmamaktadır.
aynı şahıs sipariş ekranının 06:00 da açıldığını söylüyor. bu bilgi yanlış tesla 07:00 de sistemini açtı, demekki bu siyahlı arkadaşa birileri talimat vermiş.
-
iyi de hocam sizin paylaşımınızda bana suç atfediyorsunuz, videoyu çeken benim zira. lütfen ya mesajını düzeltin ya da ben haklarımın aranması için gereğini yapayım.
-
ne suçu atfediyorum hocam sana ben ? haklarını arayabilirsin bu senin doğal bir hakkın.
-
anladım. Tabi ne düşünmekte özgürsünüz ancak ben sizin gibi düşünmüyorum.
Oradaki kısımda karşılıklı bir sohbet var ki heyecan da yüksek. Birisi arkadaşa alacaksanız çeki demirli alın demiş. Almışken... o da öyle yapmış, diğer kişi de ''o da sizi önde attı'' demek ki demiş. Sanırım yanlış anladınız veya ben yanlış duyuyorum. Öte yandan şunu diyim Osman Bey'i tanımam etmem, ancak kendisi ilk günden beri bir çok mecradan bizim gibi insanlara bilgi vermek için uğraşıyor ki hiç de üzerine vazife değil. Kasko olsun, sigorta olsun, ruhsat olsun vs vs... En azından telegram, WhatsApp gruplarına dahilsiniz kendisini oradan da görebilirsiniz. Böyle bir durumun yaşanmış olduğuna hiç inanmıyorum.
osman ozturk adlı kişiyle konunun hiç bir alakası yok, tekrar belirtiyorum.
-
videonun bulunduğu mesajınızı düzeltmeniz benim için yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkosman -- 9 Mayıs 2023; 16:14:24 > -
Videoyu izlediniz mi? @teslamodely de siz de yanlış bilgi veriyor, günaha giriyor ve forumdaki kişileri yanıltıyorsunuz. Videoyu yayınlayan Osman Öztürk bey, teslim gününde canlı yayın yaparak herkesi süreç boyunca bilgilendiren Telegram'da "Tesla Model Y Kullanıcıları" (şimdi grubun adı "Tesla Türkiye" oldu) grubundan bir arkadaş. Sizin belirttiğiniz Tesla çalışanlarının yönlendirmesi ile çeki demirli sipariş verdiğini söyleyen kişi videoda bir başka kişi ve videoyu yayınlayan Osman Beyde zaten o kişinin galerici olabileceğini söylüyor. Yani videoyu yayınlayan kişi bahsettiğiniz Tesla çalışanlarından bilgi aldığını söyleyen kişi değil.
eyvallah hocam sağolasın
-
sanırım @teslamodely nin ilk mesajındaki cümle biraz yanlış olmuş.
'' ilk 50 araç siparişinde kendisine araç çıkan adama ait video kaydı''
bu video kaydı Osman Bey'e ait, diğer kişi sadece videoya dahil olmuş.
ben de bunu diyorum. o cümleyi okuyan adam hile hurda yapmış bir de video çekip itiraf etmiş diye anlar.
-
Arkadaşlar , hepi topu 50 adet araç geldi ve bir kısmı teslim dahi edilemedi. Biraz fazla celallenmiyor muyuz ? 1500 - 2000 araç teslim edilmiş olsa haklıyız da henüz sadece 50 adetten bahsediyoruz.
Ben hala bir çanta içinde gönderilen ve sonradan mone edilebilecek çeki demirini ilave ötv ödeyerek sipariş verenlerin çok masum olduklarını düşünemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orasi kesin, sanki herkes karavan kullanıyor ülkede. Birileri önceden bilgiyi almış sonuçta öyle ya da böyle.
Böyle olduğunu siparişten çok sonra öğrendik, var kıydı ilk gün bunu bilen? Sipariş günü düşündüğüm; tampon sökülecek Türkiye'de kim anlar, projesini hazırlayacak , tuve gidecek, mundar ederler aracı diye kaygılanarak verdim ben siparişimi. Diğerleri ne yaptıysa gunahlari boyunlarına bilemem .sizin üstteki bir önceki yorumunuzu da ancak ayıplayabilirim. Şurada yazdıklarıma bakarak bile anlayabilirdiniz son kullanıcı olduğumu !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X