Hahha, arabanin sağını solunu sürtünce rütuş boyasini da otomatik siparis ediyormuş:) Bir ara amazon akilli ev icin diyorlardi, buzdolabinda yumurta bitince otomatik sipariş edecek diye :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1532. sayfa)

-
-
Ben de kıbrıs’a gidip poker masasında 20 bin dolar basıp kaybedebilirdim de diye avutuyorum. sonuçta o 20 bin doları fazladan tesla’ya verdiğimden bu riske girme imkanım da kalmadı 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elektrik hattı üzerinden interneti taşıyan cihazlar var. Eve ve garaja onlardan koydum. Apartmanın garajında da ev internetini kullanıyorum. Şarj için hat çekerken birde normal priz koydum. Cihaz ona takılı. Aynı faz evde hangi prizde varsa diğer cihazı da ona taktım. Bu arasa ev 12. Katta.
Güncellemeler için wifi gerekli.
Çok iyi !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani yokmu demek istediniz
Otomatik park var ancak geliştirilmiş otopilot ya da FSD satın almış olmanız gerekiyor. Bir de, Türkiye’de aktif mi ondan emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Haziran 2024; 23:1:25 >
Yorumlarınızı merak ediyoruz sürüş olarak
Nasıl çözdünüz bende aynı sorunu yaşıyorum.?
-
-
Sorunu nasıl çözdünüz ben hala o sorunu yaşıyorum. :(
-
Öyle tabi canım benimki işin şakası, 1 hafta sonra alsam 87 bin dolara alabiliyordum. Yıl sonundaki indirime falan hiç hayıflanmadım da ben o hafta indirimlerden haberdar olarak aldım pahalıya, çok uğraştım vermediler, “piyango gibi, size çıkmamış demek ki” diye yedirdiler o koymuştu. Ama dert değil, nereye vermiyoruz ki 8-10 bin dolar.
Son cümlenize istemsizce güldüm Yaradan affetsin 🤣🤣🤣
Teşekkürler eşimde kullanacak onun için eski araçta bizim seat ateca da vardı işe yarıyordu.Araç baya büyük İNŞALLAH bayan kullanımına uygun olur.
Sabah birkaç parça şeyi çöpe atmak için soldan çöp konteynerine yanaşıp çöpleri attım. Sonra vitesi D ye alıp yürümek istediğimde ön park sensörü hiç bir şey olmadığı halde sol önden şiddetli uyarı verdi. Geri gittim tekrar ileri gittim gene aynı. Yerde ki lekelerdenden mi etkilendi anlamadım. Yürüdüm geçtim ama tedirgin oldum.
Merhaba, dün (pazartesi) Bodrum-İstanbul geldim. Yolda otoban o302 SC dışında tam bir işkenceye dönüştü. Hem sıra, hem ZES rezervasyonları nedeniyle (ki ben de rez yapmak istedim ancak en az 2 saat farkla varacağım noktaya rez yaptırıyordu) o68 gemlik istasyonuna %3 ile girdim. Bir de üstüne %95 olmuş halen fullemek için bekleyenler ile rica minnet konuşmak zorunda kaldım çoluk çocuk. Arabamda ailecek yolculuk yaptığım tüm aile fertleri “daha da elektrikli araçla yol gitmem” diye isyan ettiler. 30k yol yaptım yarısından fazlası uzun yol. Hiç sorun yaşamamıştım ancak aileme denk geldi bu sorunlar.
aylardır (ocak ayından beri) istanbul-izmir otoyolunda istasyonlar açılamadı, kurulu halde bekliyor. Ne zaman ve nasıl çözülecek bilmiyorum ama bu kadar elektrikli satıldı artık açmaları gerekiyor… Yoksa bayram ve yaz aylarında yola çıkılmaz tam bir rezillik. Gidiyorsun 2 soket, gidiyorsun tek soket, zes açmış güya 10 soket 6’sı çalışmıyor vs. Togg’da kampanya yapıp binlerce satıyorsanız istasyon da yüzlerce açmanız lazım yazık insanlara. Yakında bu lokasyonlarda kavga-dövüş haberleri gelir böyle giderse.
-
Faturası ödenmemiştir Türkcell’e. Tesla uygulamasından mesaj bırakınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 25 Haziran 2024; 8:9:56 >
Havadan nem kapmıştır, şaka bir tarafa koskaca duvarı görmez ama yerdeki çıkıntıya bas bas bağırır
İstasyon boş ve müsait olmasına karşılık "yer tutuyor" haberleri mevcuttu dün. Kervan yolda düzülür misali aylardır yazılıp çizilmesine rağmen hiçbir aksiyon alınmıyor. Cihazların %90 üzeri elektrik kesmesi, gerekiyorsa bayramlarda yönlendirme yapacak görevlilerin sağlanması gerekiyor. %95 üzeri bekletmek diğer kişilerin hakkına girmek oluyor ancak "hak" duyarlılığı olacak kadar medeni bir toplum olmadığımız için bu hususun aşılması zor. Cihaz %100'e kadar veriyorsa yüklerim sana ne lan... diyecek öküz çok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X