Güzel soru, ben de ufak bir ek yapmak isterim, Premium bağlantı alırsak, güncellemeler için yine de wifi bağlantı gerekecek mi? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1530. sayfa)

-
-
Açıkcası Allianz şirket üzerine olduğu için 55k₺ yaptı bu sene hasarsızlık uygular kısmetse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fark ettiğinizde biraz canları indirerek 5 dk kadar manuel olarak klimayı çalıştırın. Aracı da ferahlatır, sizin de içiniz rahat olur. Ben 50' dolaylarını görünce manuel olarak müdahale ediyorum. Kabin ısı koruma genelde kapalı tutuyorum şarj kontrolü açısından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim de şirket üzerine . hasarsızlık Allianz ile alakalı değil . bu sene başka firma yaptırırsanız da hasarsızlığınız devam eder
Evler yaygınlaştıkça firmalar kuşkuyla yaklaşmaz EV leri sigortalamaya , verdiğiniz bilgi moral düzeltici teşekkürler
Evet premiumu kullanamıyorsunuz
İyi günler
Bugün İstanbul’dan Bodruma geldim, yol boyunca epeyi Tesla ile karşılaştım tahminim bir kısmıda RWD araçlardı yaygınlaşıyor diye mutlu oldum
Zam yiyip %40 ötv dilimine girmezse daha da artacaktır. Umarım ben aracı satıp sipariş verene kadar veya daha doğrusu teslim alana kadar zam yiyip ötv dilimini aşmaz
-
-
Bir tanesi ilani kaldirdi. Bizimkiler surekli sikayet ediyor. Hahaha. Bir bunlar zeki…
Kesinlikle artmasından yanayım. Öncelik Tesla TR kalıcı ve piyasada güçlü olması olmalı.
Enteresan, geçen yılda al-satçı çoktu
Ümit ederim zamsız alır güzel günlerde kullanırsınız
sifir fiyatin uzerini yazamaz cezasi var,ayrica bu paraya lr varken kim verir buna o parayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 24 Haziran 2024; 17:24:17 >
Geçen sene bu günlerde LR aracı benzer bir rakama almıştık :) TL olarak ikinci el fiyatı aynı kaldı ama döviz cinsinden 86bin dolardan 66bin dolara düştü :)
-
LR kullanıcısıyım, eşime SR aldık. Henüz 1 gün oldu. LR araç şu anda %70 şarj karşılığı 362 km menzil gösteriyor. SR araç %95 şarjda 374 km menzil gösteriyor. Henüz SR'ın direksiyonuna geçmedim. O yüzden performans açısından bir değerlendirmem olamadı. Kameralar bir tık daha kaliteli görüntü veriyor.
Yalnız dün iki aracı da sırayla aynı AC şarja bağlayınca bir şey dikkatimi çekti. LR 11 KW, SR 10 KW ile şarj oldu.
-
Bu arabalar uzun yıllar en sıcak en güneşli yere dayanabilecek standartta geliştiriliyorlar. Bir ipad gibi düşünmeyin. Diğer araçlarda uzaktan kabin sıcaklığını görüyor olsaydık zaten yıllardır bu derecelere maruz kalıyor olduğumuzu anlardık. Ben bakmıyorum bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar tedirgin olmayın, sizede zamsız sıra gelir teslim alırsınız,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 24 Haziran 2024; 18:58:56 >
Merak edenler için dolar 35.40'a gelene kadar yüzde 10'da kalıyor ekstra istenmezse, sonrası için tesla ufak bir indirim yapıp yuzde 10'da devam eder.
Dolar bu bir kafa kaldırırsa 3 4 tl ihracatçı kur düşüklüğünden şikayetçi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X