Bayram önü Perşembe'den beri dinlendiriyorum Tesla'yı. Bayram tatilinde Perşembe Cuma 2 günlüğüne iş için İstanbul'a dönmem, Cuma tekrar yazlığa geçmem, Pazar tekrar dönmem gerekti. Bu tempoda otobanda şarj riskine girmemek için ufak bir mola verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1534. sayfa)

-
-
Havalar sıcak strese gerek yok rahatınıza bakın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yükseklik olmalı hocam. Kamera yan bahçedeki araçları görünce duvarı görmezden geliyor. Burası otopark girişi, zaten soldaki araçlar duvarla arayı çok daraltıyor, kamera da duvarı görmeyince epey zorluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eylem şart.
Youtuberları yönetici yapmak ile olmuyor bu işler.
Izmir'e servis şart.
068, 204 SC'lerin artık açılması lazım. Yok enerji bekliyoruz da yok bilmem ne, yok ay sonu açılacak. Kaç ay geçti bir iş beceremediler.
Bayram dönemlerinde %80 kısıtı yapılması lazım.
Niğde otobanına SC şart.
Satış ekibindeki müşteriyi kandıran ve eşine dostuna indirimli araba satıp sırayı duman eden fırıldak satışçıların kovulması şart.
-
@Ali® üstadın önerisiyle arada bir sesli komuttan Geri Bildirim yapıyorum. Araç bildirim alıyor ama bunu kontrol eden fark ediyor mudur bilemiyorum. Sesle veya yazıyla derdimizi anlatma seçeneği yok çünkü.
Hiçbir değişiklik olmuyor. Araç varken görselden kolay anlaşılması için bu fotoyu çekerek paylaşmıştım. O beyaz Kadjar orada değilken de durum aynı. Benim araç da 0km/h durur halde üstelik.
Otobanda strese girmemek için Antalya istanbul yolunu eski yoldan yaptım. Yol uzadı, trafiğe yakalandım ama şarj işi rahat oldu..
-
Ben paçalık taktım. Bana pek faydası oluyor gibi gelmedi. Bunu da bir deneyeyim. Bunların da bir süre sonra sarardığı ve çirkin gözüktüğü söylenmişti.
Ya da rahat olup kafaya takmamak mı lazım :)
-
istanbul dönüşünde bir arkadaşımın tavsiyesi ile Karacabey Sanayi ve Ticaret Odası'nın önündeki Clixsolar'da şarj ettim.
2 DC soket var, 60lık diyor ancak ben 70 aldım. 2 tane de AC vardı sanırım.
Ulaşım çok kolay, otoyoldan çıkınca hemen önündesiniz neredeyse.
Zes ve lumhouse'lar doluydu.
g.co
Karacabey Ticaret Ve Sanayi Odası - Google'da Arahttps://www.google.com/search?sca_esv=cdb37940e6de435b&rlz=1C1YTUH_trTR1031TR1031&sxsrf=ADLYWIKt_UeitzM4AOf8aK8pv5ezmc-Ccg:1719306920455&q=Karacabey+Ticaret+Ve+Sanayi+Odas%C4%B1&ludocid=7684431777071412269&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5UUHpt_F-3CYFZzfKylYfS3&kgs=2b31eaa1ae7c4388&shndl=-1&shem=lrnolc,lsde,lsp,ssim&source=sh/x/loc/act/m1/1
-
Ben Tesla SC'ların açılma işlerinin üst akıl(!) tarafından yokuşa sürüldüğünü düşünüyorum. Sen kalk dünya lideriyle görüşmeye kucağında sabi bebenle gel, sonra burada yatırım yapmaya çalış
(şaka olarak yazdım, ciddiye almayın)
-
Biraz önce son aldığım SR araçla ilgili satınalma süreciyle ilgili anket geldi. Tüm rezilliklerini yazdım!
şebekenin çekmediği otoparklardan çıkınca bir süre bende de oluyor ama 1-2 dakika sonra düzeliyor.
-
Elinize sağlık hocam. Yeni araç da hayırlı olsun, keyif ve sağlıkla kullanılsın.
o durumda premium bağlantı kesiliyor ama standart bağlantı (sanırım 3g) devam ediyor.
-
Ust akil %10 dilimde togg’un satislarini bitirecek araba getirmene goz yumacak ama kiytirik sc acmana musade etmeyecek :)
Kendileri yatirim yapmiyor Turkiye’ye , nedense o ceket sandalyeye asili bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 25 Haziran 2024; 13:6:39 >
Ortalama satılan araç sayısı 15.000 adet servis veren SC lokasyonu Edirne, Bolu, Akhisar en tuhafı Emaar şarj için niye AVMye gireyim,
Geçen yıl açıktan 200k₺ veren müşterilere sıra beklemeden öncelikli araç verildiği bilgisi vardı
Türkiye'de üst akıl fazla akıllıdır ama hızlı karar alamaz. Maymun gözünü açana kadar sistemdeki bug'ı fark eden (tek ve düşük güçlü motor, ekonomik batarya) Tesla'nın satışları %10 dilimden 3-4 ay daha devam eder, sonra Patrona Şimşek
bir şekilde Lale Devrini sonlandırır.
-
Geçen sene 5 noktada sc açtılar ve 2 servis Ankarada sanırım 2024 ocakta devreye girdi . Bence bu sene içinde sr satışlarından sonra 3-4 noktada daha sc açılıp izmir servisi açılacak.
İzmir servisi 1 senedir açılcak diyorlar . Açılan birşey de yok . Allaha emanet kullanıyor herkes aracını
İşte bende diyorum ki sr satışları yüzünden açılma ihtimali daha yüksek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X