< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (151. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ev-database ' de de 378 kw
https://ev-database.org/car/1619/Tesla-Model-Y-Long-Range-Dual-Motor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Elon abi retweet edince önüme düştü, bende paylaşmak istedim. Daha önce paylaşılmadı umarım 🙏
Tesla Europetwitter
Tesla Europehttps://twitter.com/teslaeurope/status/1655621473707470849?s=61&t=p59s5FW1fQz4ItWwThv7SA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
bu haftasonu teslimatlar ertelenmis arkadaslar..
-
Tesladan vın kodu atanana kadar bir mail alıyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Performance (157mm 68 kg 2 yolcu ile) ve nonperformance (172mm 68kg 2 yolcu) arasında 15 mm yükseklik farkı var hocam. Kılavuzdan baktım.
Bakarken gördüm, bagaj hacmi de kılavuzda geçen,
Ön 117,
Arka 854,
Koltuklar yatık 2051
5 kişilik için maksimum(tavana kadar silme sanırım) 971 litre olasak verilmiş.
Ayrıca sürücü dahil toplam 433 kg aracın taşıma kapasitesi verilmiş. On bagaja 50 kg dan fazla, arka gömme bagaja 40 kg ve bagaja da 130 kg dan fazla yük yüklenmemesi yazılmış. Sütçü beygirine çevirmeyin demişler:P
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın
Maalesef Audi 170K sadece dümenden aksesuara yazıyor
Merso 150
-
1,5 cm hiçbirşey değilmiş hocam. İkisini aynı yükseklikte kabul edebiliriz hatta.
20 yıl önce 306 GTI için 2 cm düşüren eibach yay almıştım araba bayaa fark etmişti hocam katılmıyorum 👍🏼
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts20 yıl önce 306 GTI için 2 cm düşüren eibach yay almıştım araba bayaa fark etmişti hocam katılmıyorum 👍🏼
Performance veya Long Range ile 20 sene önceki 306 GTi'a yaptığınız harcamanın ilgisi nedir anlayamadım.
Gerçekten öyle. Ama Performansın süspansiyon daha sert karakterli.
Güçlendirilmiş fren diyince kullanıcılar daha büyük disk ve balata düşünmüşler ama( şahsen benim algım da öyleydi) sadece diskin kalınlığı artırılmış 2 mm. Hatta Performance tan çıkan diskler, LR sıfır diskler ile aynı kalınlıkta olacak:)) (25 mm)
Araçta "auto hold" da varmış. Bunu sevdim.
Bagajın ayakla açılmaması ise hayal kırıklığı. Eldeki poşetleri yere bırakmadan overhead dumbell press yaptıracaklar insana. Elektrikli bagajın esprisi eller serbest açılıp kapanması bence. Bagaj açıksa arabayı da kilitlemiyor.
"Örneğin Sürüş vitesi etkin şekilde kapalı bir garaj kapısı önünde park halinde duruyorken Model Y hız pedalına sert bastığınızı algıladı. Model Y ivmelenmeye devam eder ve garaj kapısına çarpar ancak düşürülen tork nedeniyle hasar daha az olabilir." İradenize saygı duyan araç;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kim söyledi hocam ? Sebep nedir ?
Seçim var ya. Şehir dışından teslim almaya gelemez insanlar. O yüzdendir muhtemel.
hocam ne alaka ya ?
bu hafta kime vın numarası çıktı
o bile belli değil
200 araba gelecek dediler
allah aşkına kime çıktı bu 200 araba
Cihan hocam, Sen ne desen haklısın. Ben öğleden sonra baktım hemen Ekim -Aralik olmuş, aracı göreyim de sipariş vereyim o zaman dedim. LR ya da P yanlış seçim yapmayalım dedik.(değişiklik yapılabildiğini bilmiyordum.) Ayın 9.unda verdim siparişi. Ben bile her gün uygulamaya girip bakıyorum vin var mı diye. Senin gelmediği her dakika sövmek hakkındır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam iki santim yükseklik çok fazla fark ediyor arabada benim size söylemeye çalıştığım budur 👍🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X