Şeffaf değiller kesinlikle şahsen. Ben mayıs ayında alacağımı düşünmüyorum kimin ne zaman alacağı hiç belli değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (152. sayfa)

-
-
Siparişlerde verilen en erken tahmini teslimat Mayıs Haziran
tabi herkes seçim öncesi almak istiyor anlıyorum kur sıkıntısından ama ortada sövülecek bir durum yok yani adamların haziran sonuna kadar süresi var
-
Hocam ben teknik bir yorum yapmadım. Alçaltılmış şasi & yay , sert süspansiyon , yol tutuşa etkileri vb. olaylara girmedim. Konunun ilk başındaki mesajlarda Long Range 5cm kadar yüksek şeklinde yorumlar vardı. Ben pop uptaki araçlarda cep telefonu ile göz kararı baktım. Parmak hesabı 2 cm kadar dediğim fark @kanmet hocamın paylaştığı teknik veride 1.5 cm çıktı. Yorum versiyonlar arasında sadece görsel olarak yükseklik fark edilir seviyede mi değil mi noktasında. Yoksa ben de biliyorum ki yürür aksam farklı Performance modelde zira yaklaşık min. 90 beygir daha güçlü bir versiyondan bahsediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben boynumu büktüm, 2 milyona kadar tolere eder, sonra vedalaşırım.
Ama @cihanair Türkiye de ilk sipariş eden kişinin kendisi olduğunu Tesla dan da teyit etmiş. E öyle olunca insanın beklenti içinde olması gayet normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 8 Mayıs 2023; 23:33:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım maddi tolerans noktalarımızı zorlamadan şu süreçleri tamamlarız.
bende tam almaya karar verdim TC sorunu yaşadım kabul etmedi uzun süre anca saat 13.00 cıvarı sipariş verebildim yapacak bişey yok bekleyip görücez
-
Çok güzel dh başlığı varmış mtv kasko fiyatı ararken rastladım Ben de performans model siparişi vermiştim sistem açıldıktan 10 dk sonra ama hala arayan soran yok :) Gelişmeleri aktarırım.
-
-
Bu hafta yapılacak teslimat cumartesi değil cuma günü olacak (ayın 12si), benim aracım geçen hafta ilk gelen 50'nin içinde olduğu için perşembe (bir gün önce) teslim alacağım. Bütün işlemleri ancak bugün bitirebildim, sağ olsun müşteri temsilcisi ciddi ilgilendi. Geçen cumartesi ilk 50 aracın tamamının teslim edildiğini sanmıyorum çünkü o kadar sürede noter yazısı, evraklar, tüm ücret eft'si ve trafik sigortasını yetiştirmek için ilk 3 uğraşmak gerekiyordu ki muamelesi ve plakası cuma hazır olsun. Geçen cumartesi Emre Özpeynirci'nin yaptığı canlı youtube videosunda 2 sıra 25'li şekilde dizilmiş 50 araç vardı ama toplasanız 25-30 kişi vardı en fazla. https://www.youtube.com/watch?v=CyHmoHVk8ZA
Bekleyen arkadaşlara olayı şöyle özetleyelim ;
- Mobil uygulama ve web sitesini ayrı ayrı takip etmek gerekiyor.
- Evrakları yükleme seçeneği çıktığı anda vekaletname örnek yazısını noterden çıkarıp diğer evraklarla birlikte yüklemek gerekiyor.
- Bu işlemler sonrasında (ya da öncesinde) aracın şasi no (VIN) ve motor numarası (LR ve P'de ön ve arka motor numaraları ayrı ayrı) çıkıyor.
- Bu numaraları göre trafik sigortasını yaptırıp sisteme yüklemeniz gerekiyor.
- Ödemeyi de tamamlayınca artık size teslimat gününü veriyorlar.
-
Ben belgelerimi yükledim ama hala VIN çıkmadı.Teslimat Ekim-Aralık diyordu ama o tarihlerde mi çıkar acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kasko bedeliniz belli oldu mu acaba? Paylasim icin tesekkurler.
Merhaba, 3 gun onay için, onay verdikten sonra da 5 gün toplam 8 gün anlamında mı yoksa o 3 gün 5 in içinde mi? Teşekkürler
-
Belgeleri yüklemek, erken vin tahsisi demek değil.
Bunu daha önce de yazdılar. Sadece işlemleri tersten yapmış olduk. Herkese açıldı o bölümler. Önce vin gelip, sonra da evrakları yükleyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin araç neydi hocam ?
saat kaçta sipariş verdiniz ?
evet 8 gün gibi oluyor.
-
Merhaba, Ocak 2023 den beri Subaru Solterra %100 elektrikli kullanıyorum. 5 Nisan'da Tesla Model Y LR siparişi de girdim. Ne zaman gelir veya hemen gelmesi benim için iyi mi tam emin değilim :) Aracın geleceği tarih belli olunca dizel SUV aracımı satmayı düşünüyorum. Öte yandan Tesla geldiğinde Subaruyu satar mıyım çok emin değilim :) Kararsız kaldım, Subaru aracımdan çok memnunum, donanım olarak oldukça dolu bir araç.
Teslayı yaşayıp göreceğiz bakalım.
Elektrikli araç kullanımı, şarjı vb soruları olan olursa memnuniyetle cevaplarım.
-
ağustos eylül gibi ama özel tasarım olur ise belli olmaz arada bir bakın.
-
Sanayi elektriği bağlı olan yere wallbox bağlarsak 11kw güç alıyoruz sanırım. Mesken elektriğine wallbox bağlarsak yine 11kw mı yoksa 3 kw civarı mı elektrik alırız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesken hattınız yani monofaz olan hattınız ile
Güç:
7.4 kW
Voltaj:
230V AC, 50/60Hz, 1 Faz şeklinde şarj yapabilirsiniz.
Eğer meskeninizin bulunduğu binada 3 faz elektrik var ise 11 kw veya 22 kw şarj istasyonu kurabilirsiniz kendinize.
Ancak şunu unutmayın 11 kw veya 22 kw kurduğunuzda 1.Aracınızın ac şarj kapasitesi bu rakamlarda olmalıdır 2.Şarj kablonuz buna uyumlu olmalıdır.
22 kw ac bir şarj istasyonunda örneğin kendi kablonuzu kullanacağınız için kablonuz ve aracınızın şarj gücü sizi sınırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X