Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: edi3477 , vs-fb , teragigabyte
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü10 Mobil
5 sn
53.461
Cevap
1.390
Favori
3.546.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de daha avantajlı bir durum hocam sizde 7 kişilik var o zaman, doğru mu? Amerika'da mı yaşıyorsunuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

İki sorunuza da cevabım evet hocam, LR 7 koltuklu kullanıyorum. Zaten bir tek LR modelde var 7 koltuk seçeneği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    AC şarj daha ucuz saatte 11kw yükler DC 30 - 400kwh istasyona ve aracınızın şarj seviyesine bağlı şarj eder AC şarjdan daha pahalıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yalnız Amerika'da bile sadece LR versiyonda ise bu seçenek, bu biraz moral bozucu. Burada bu seçenek yok, velev ki sadece LR'ye geldi o zaman Ötv'si bize uygun olmaz.

Evet hocam, RWD LR model var ama Austin üretimi. O nedenle onda da hiç 7 koltuk seçeneği olmadı. Performance Fremont’ta üretiliyor ancak sanırım onun hedef kitlesi 7 kişilik araç alan aileler olmadığı için onda da o seçenek yok.

Anladım hocam. Birkaç sebepten ötürü 2025 yılına kadar mevcut aracımla devam etmek istiyorum. İnşallah bundan sonra alacağım, hayırlısı diyelim. Yaklaşık 1.5 yıl kadarlık bu sürede belki seçenekler artar. Az bir süre değil.

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın

İyi akşamlar
    Çok çocuklu aileler için 7 koltuk güzel çözüm,

• Draqonn kullanıcısına yanıt

SC’lerde kayip genelde %4-5 maks oluyor. Daha fazlasina duymadim. Mobile adaptor ile yapilan sarjlarda %8-10 a kadar cikabiliyor.

• Lixhium TR’de acik ara one gecti. Bir kac marka ile anlasmislar sarj baslatabiliyor. TR dc coplugu oldu. Elektrikli alan 5-10 tane app yukleyip tek tek uye oluyor.

Bu is tek bir platformda birlesirse rahatlariz.

Hocam piyasa çok değişken. Alacağınız zaman gönlünüze göre bir alternatif bulmanız dileğiyle.

• redbee R kullanıcısına yanıt
    On firmaya üye oldum on ayrı uygulama hepsine kredi kartı tanıtıp tlf no girdim bir o kadarda şifre email de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 23 Haziran 2024; 20:12:19 >
    Çok teşekkürler hocam. Bilmukabele.

• Tesla'dan kredi kampanyası bekleniyor mu ?

• Buna bir çözüm bulunması gerek.

Ben de daha araba gelmeden yakın çevremde ki farklı farklı istasyonlara üye oldum.

Çok saçma sahiden.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

İyi aksamlar,

Aslinda yeterli bir Supercharger agi olsaydi bunlarin hicbirine gerek kalmazdi. Sehir ici ve sehir disi cok rahat ederdik. Ne yazik ki Supercharger sarj aginin eksikligi cok hissediliyor. Ben de bu kadar kart sarj istasyonu vs olayindan hic hoslanmiyorum.

Hocam aslında abartmaya gerek yok uygulama sayısını :) 2 tanesi yeterli ilk etap için sonrası yolculuklarınıza göre değerlendirirsiniz.

Bu işin Shell'i net olarak Zes , cihazları olsun seçilen istasyon yerleri olsun 10/10

En vasatı E-şarj , hem cihazları karışık , hem de genelde sanayi, yetkili servis ya da Carrefoursa'nin arka çöplüklerinde istasyonları mevcut Ama şarj ağı sebebiyle yedekte durmasını öneririm.

Kredi kartı bilgisini kurumsal olmayan sağa sola dağıtmak riskli

• Merhabalar, tesla standart range almayı düşünüyorum ama kafamda bir kaç soru var yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Birinci kafama takılan ötv dilimini kur farkı veya herhangi bir sebepten dolayı aşarsa kaporayı geri alma ihtimalim olurmu? İkincisi şuanda kur farkı hesaplamaya çalışıyorum, mağaza 100.000 tl fark olması halinde ötv dilimini aşıyor dedi ama acaba ham fiyat üzerindenmi aşarsa yoksa 1.791.000 tl üzerinemi 100.000 eklenirse ötv limitini geçer? Bilgisi tecrübesi fikri olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.

Edit: %40 hasarsızlık indirimiyle ortalama kasko ve zorunlu trafik sigortası tahmini ne kadar öderim? Afaki rakamlar ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 23 Haziran 2024; 22:12:46 >
  • En çok kullandığım firmalar Tesla hariç Trugo,Zes, En yakıt, Voltrun ama bu kişinin oturduğu mevkiye göre değişir.Kısaca ilk etapta 4 firma ile bile şarj işi çözülür. Uzun yol durumunda bunlar dışında bir şarj firması lazım olursa ona göre yüklenebilinir.Bunlar dışında Gio,Eşarj , Astor ,Oncharge gibi firmalar mevkiye göre yüklenebilir.

Perakende bir durum, uğrak yerinde bazen tercih ettiğiniz istasyon olmuyor veya arızalı oluyor mecburi diğer istasyonları kullanmak gerekiyor, ZES’in eski istasyonları gözden uzak lokasyonlarda bağlantıda devamlı arıza veriyor yenileri çok iyi plakadan tanıyor seyahatlerde en çok ZES’i kullanmışım evde AC22 Voltrun işimi görüyor

• 
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.