Onu da tam yapamıyor aslında. Geçen gün itiraf etti, sahte hesap olduğu için telefon doğrulama yapamıyor, özel mesaj sistemini kullanamıyor. Ancak tek yapabildiği bizim bu foruma gelip küçük sinek misali mide bulandırmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1524. sayfa)

-
-
-
Son 11 senesi yönetici olmak üzere 20+ yıldır özel sektörde global şirketlerde çalışıyorum. MYP aracımdan memnun olmakla birlikte Tesla Türkiye ekibinin bu yönetim stratejisi ile uzun vadede Türkiye’de başarılı olması mümkün değil. Çok çok çok amatör hatalar ve kararlar veriliyor. Yazdıklarınıza %100 katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 de ai5 geliyor. hw4 den 10 kat daha güçlü olduğu söyleniyor
-
Selamlar,
Sizin bataryayi degistirmisler.
An itibariyle sr sparişi verdim ALLAH utandırmasın zamsız alırız İNŞALLAH. Bu 20 bin km scharger hediyesi kalkmışmı
Bu yıl RWD sipariş ve teslimatta fiyat konusunda bilinçli davranıp Tesla’nın satışlarını artırmak için kararlı davrandılar fiyatı artırmadılar, geçen yıl ise talep fazla olunca “vur abalıya” misali suni gündem yaratıp döviz artışlarını sebep göstererek LR ve MYP araçların fiyatlarını isteyerek %50-60 dilime sokup fahiş fiyatla sattılar işin aslı bilerek müşteriye kazık attılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Passat 2200 idi haziranda ayımda 1836 dan verdiler nisanda taigo polo t -cross larda 250 indirimden sattılar. Cupra geçtiğimiz ağustosta 2200 den verirlerdi aracı şuan 1950-1980 bandından dan veriyorlar . Peugeot 408 2 milyon isterken gt 1800-1900 allure 1550-1600 bandında saymakla bitmez . Servisleri muhteşem zaten yağ, filtre değişimi 11-12 bin tl . En ufak şeyi kullanıcı hatası sayıyorlar .
‼️Yakınıp, ağlayıp durmayın burada “codeThroaue” yu dinleseydiniz başınıza bunlar gelmezdi.⁉️
Next'i de dinlemek lazımmış
Ben size yazayım siz onaylayın siz bana yazıncada ben onaylarım örneğin:@codeThroaue@nextmove@airbus..
Tanıyanlar kale almıyor, foruma yeni girenleri tanımayanları tespit edip onlarla tartışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 23 Haziran 2024; 16:40:41 >
Derya derya
Hocam 2.el fiyatını belirleyenler araç sahipleri, 2023 model LR için kasko değeri 2.766.720TL ..
Neden bu kadar ucuza ilana koyduklarını anlamıyorum.
Konu 2.el diye söylüyorum, araç güzel ve bence konforlu , sessiz C premium segmentte oynuyor. 0-100 değerleri çok iyi , tasarruf desen sadece benzin değil yıllık ve ağır bakımları da hesaba katacak olursa buzdolaplarındaki gibi A+++ tasarruf sağlıyor..
Deneyen zaten elektiriklinin zehrini aldı mı ve biraz da kafası çalışıyorsa içten yanmalı araçları direk siliyor zihninden..
Tesla ve Togg gibi araçları akıllı telefon gibi düşünmek gerek, Bu sebeple diyorum alın keyfinize bakın, seneye SR ın çok daha uzun gidenini hw5 ini çıkartıp aynı paraya satsınlar gram üzülmem aksine sevinirim adamlar sattıkça araçlar bollaştıkça bol bol charger dikmek zorunda olacak , zes, eşarj , trugo da zaten ciddi bir alt yapı kuruyor.. Haliyle 200 250km de güvenli menzil herkese fazlasıyla yeterli sağlıklı bir seyahat için..
Teknolojinin ise zaten sonu yok , yarına çıkacağımız ne malum alınan alındı zaman geçti , geçmişe takılmaya gerek yok performansın zevkini , tasarrufun A+++ nın tadını çıkartın.. Hw3 müş 4 müş 5 6 7 miş vs vs yok catlmış byd miş, bilmem neymiş bence zihni rahat bırakmak en iyisi
Otopilot hepsinde çalışıyor Euroncapten de 5 yıldız almış daha ne olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Model Y'nin başka pazarlarda 7 kişilik versiyonu var. Neden buraya gelmiyor acaba? Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Ya da ileride gelecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ABDde yanlış hatırlamıyorsam 2000$ farkla satılıyor
Biraz araştırınca ben de gördüm ama nedense ülkemizde böyle bir seçenek yok. Aslında bana 6 koltuk lazım. Model 3'te 6 koltuk seçeneği de varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satici ister alici belirler fiyati.
1.8’e birebir ayni arabanin 2024 modeli 10k mtv’lisi varken 40bin mtv’si olan ne sifir ne 2.el lr p satamazsin o paralara.
Bizim ulkede mercedes c ve a tabanli arabalar renault motorlular satis rekoru kirdi hatirlatirim.Bilen haric motora bakmaz bizim ulkede cogunluk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 23 Haziran 2024; 17:17:53 >
Türkiye’ye bildiğiniz gibi Berlin fabrikasından geliyor Berlin 7 koltuklu üretiyor mu bilgim yok
Evet biliyorum da acaba bu fabrikadan fabrikaya değişecek kadar zor bir süreç mi ki? Neyse bekleyelim, belki de bi anda seçeneklere eklenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu 20bin km bedava şarj kampanyası bittimi.Birde Tokatta oturuyorum bu arada çok şarj istasyonu yok gibi hangi uygulamadan bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X