Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.460
Cevap
1.390
Favori
3.546.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

veremiyorsunuz.

• 61gün kullanıcısına yanıt

Araç atansın almak isteyen biri bulunur, ekstra bedel istemeden geldiği gibi satarım anlamında söyledim. Ben de biliyorum devretmek diye bir şey olmadığını.

• emreq E kullanıcısına yanıt

kim uğraşacak kral onla ya.

kredi talebini yüksek tutarsın reddedilir paranı alır çıkarsın.

• cebusta C kullanıcısına yanıt
    Bende vekaleti falan verdim ama sisteme bilerek yüklemiyorum. Elimde bir kaç aracım var onları satmadan almak istemiyorum şu an. Araç ilanlarımı girdim zaten bir kaç saatte 50-60 favori almışlar. Kısa sürede satılırsa bende direk sisteme giriş yapar Tesla’yı beklerim artık. Togg çıkmamasına üzülmüştüm umarım Tesla o merakı giderir. Daha önce bir kaç araca baktım elektrikli ama cesaretlenemedim. Tesla bu konuda öncü bir firma olduğundan gözüm kapalı sipariş verdim umarım herkes memnun olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyanikismail U kullanıcısına yanıt
    İsminle müsemmasın yani uyanık-İsmail.

Oltayı attın bekliyorsun.

Yalnız şunu unutma, oltayı attığın yer sanal dünyada “ÖLÜCÜLERİ” ile nam salmış bir yerdir…

Yani diğer bir şekilde ifade etmek gerekirse

“Hocam aracın deep blue performance ise 1.200.000’e alırım ancak rezervasyon ücretine karışmam”

• Deniz kullanıcısına yanıt

İkinci maile dönmediler bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Şu an totalde 50 kişilik bir çalışan kadro olduklarını söylediler, vekaletnamedeki isimler de Kanyon ve Akasyada standda duran arkadaşlarmış. Böyle bir talebe yetişmeleri şu an imkansız, kadrosunu en az 300-400 lere cikarip, profesyonel musteri ilişkileri firmalariyla çalışmaları lazım. Şu an ne telefon ne de maillere cevap verebilirler, akasyada gidip sormak en mantıklı hareket olur.

• cebusta C kullanıcısına yanıt

hocam saldım artık vallahi

olursa olur olmazsa olmaz.

kısmet ne yapalım

• Merhaba arkadaşlar herkes için hayırlısı olmasını diliyorum öncelikle.
    Sabah 07.01 lr en baz model sipariş verdim jant falan hiçbir opsiyon yok. Tesladanda türkiyedeki ilk sipariş veren kişi olduğumu teyid ettim. Gerekli evraklarıda yükledim ama Vın falan yok. Mail attım bu sabah aracımı sattım bu adamlara güvenip. Opsiyon olursa siparişte farklılık olacağı söyleniyor hiçbir opsiyon seçmiyoruz erken gelsin diye hatta türkiyedeki ilk siparişi veriyorum yine başkaları araç alıyor anlamadım ben bu işi. Çeki demiri olan lr baz modelleri vermeye başlamışlar. Tamamen haksızlık

• Ekim/Aralık teslimli Kirmizi/Siyah Performance sipariş vermiştim. Sırf hemen gelmesin diye vekaletnameyi yüklemiyorum. Aksilik olmaz ise bu ay bmw 3.20i gelecek. Tesla’da sistem otursun, birazda kullananların yorumlarına göre hareket edeceğim. Midyata giderken evdeki bulgurdan olmayalım. ☺️ Tesla’ya heyecanla ve isteyerek yazıldım. Ama bmw’yi satıp sonra pişmanda olmak istemiyorum.

• deacon_frost kullanıcısına yanıt

bir de işin tuhaf yanı şu ki, çeki demiri sonradan serviste takılıyor. Yani haftasonu adamlar teslim alacak ancak ortada servis olmadığı için çeki demirsiz olacak araç. otomol bastırdı da iş olsun diye mi yapıldı anlamış değilim. ek olarak 200 tane çeki demirli araç sipariş verildiğini de düşünmüyorum. elektrikli araç için %2 çeki demirli olmaz çünkü. hele hele bir kısmının galerici olduğunu düşünürsek, hayatta fazladan 40 bin vermezler.

• zylinderkopf kullanıcısına yanıt

Ha ha çok iyiymiş, üstüne bir de Kayseriliyim ben :) Ama burada işe yaramıyor :)

Şaka bir yana, benimle iletişime geçen kişi email de attı, ben de ertelenmesi için talep yazdım, umuyorum bir çözüm bulacaklar. Yalnız bir nokta dikkatimi çekti, benden sigortayı yaptırmamı istediler. Normalde bayiden araç alırken sigortayı onlar yaptırıyordu diye hatırlıyorum, Tesla için ben önden sigorta yaptıracakmışım. Buna da hazırlıklı olun lütfen.

• Arkadaşlar ben ilk satış günü saat 14 civarı performans modelini sipariş verdim. Teslim ekim-aralık tarihi görünüyordu. Arabamıda yaz ortası satarım diye planladım galiba teslimat erken olacakmış öyle yazılar okudum. Bilgi verirmisiniz birde vekalet olayı nedir kimse benden öyle birşey istemedi henüz.

• Deniz kullanıcısına yanıt

• uyanikismail U kullanıcısına yanıt
    Sigorta ucretini ve hangi firmadan yaptirdiginizi paylasabilirseniz bilgileniriz.

• deacon_frost kullanıcısına yanıt
    İlk çeyrekte 400 binden fazla uretim yapmis bir firma, totalde turkiyede 10k talep edilmis, ama teslimatlar aralik’a kadar sarktı, bana göre üretimde degil de transport ve musteriye teslim surecinde bir darbogaz var, ama oncelik acisindan da sizinki gercekten adaletsizlik katiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.