< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1177. sayfa)

-
-
İyi alışkanlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tüketim çok iyi.
Sabah Izmir e geldim 240 ortalamayla. 140 ın üstünde araç bataryayı içiyor.
Akhisar O320'de %6'dan %81 e 34 DK'da sarj etti.
O68 ve O204 açılması lazım artık.
O68 de ZES kullandım iki defa sarj kesti tak çıkar yapmam gerekti. Cihazlar yaşlandıkça arıza oranları artıyor. SC şart.
-
Düzeltebildinizmi
Her yerde sc olsa basa basa gideriz hep😁
aracı kullanırken martı cama işedimi sıçtımı bilmiyorum . anında silexekle yıkayıp hemen silmeme ragmen iz bıraktı cam da . başınıza geldimi nasıl bu kdr kısa sürede camda 1 dk içinde leke yapabiliyor
Benimde olmustu. Hatta lanet bir kirecli su damlamisti. Cikartana kadar sirkeler onlar bunlar neler denedim. Sizin martiyi bulup bitirelim isini.
Bir daha Tesla’nin ustunden ucmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi cesaret %6 ile şarjla istasyona varış, geçen ay aynı rotada şarja varışları %35 altına düşürmedim korkudan, yeni istasyonlar kısa sürede açılırsa daha huzurlu seyahat ederiz
-
kurumuş kuş pisliği iz bırakmadı ki bende sıva halde su gibi olan çişimsi tarzı bişi yaptı o iz bıraktı :)
valla sormayın ztn silecekler bazen kuru kuru çalışıyor diye cam da iz bırakıyor , sinir ediyor şimdi bir de bu gözüme takılacak ben de kireç çözücü sirke fln deneyim sizin gibi. yukarıdan aşağı su akar gibi ince uzun iki çizgi iz bıraktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatek -- 5 Nisan 2024; 19:47:32 >
Kuş dışkısı nidrat bileşiğidir yani tuz corrosive etkisi vardır güneşte beklerse bir iki gün kurursa bulunduğu yüzeye zarar verir seyir halinde cama geldiğini görürsem aracı park edip kurumadan temizlerim, bu dışkıdan barut bile yapılır
işte sıkıntı orda kuş dışkısını yaptı ama dışkı gibi değildi su şeklinde idi ve camın uzerinden en altına kadar yol şeklinde aktı akışkandı ilk 1 dk da da su şeklinde iken önce silecek sonra deterjanla sonra da kolonya ile silmeme ragmen cıkmadı . yarın sirke denicem .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatek -- 5 Nisan 2024; 20:20:39 >
Can sıkıcı geçmiş olsun
Plastik akşamlarda kolonya kullanımımdan kacinmanizi tavsiye ederim.
onun yerine bebek mendili kullanabilirsiniz, içinde alkol ve paraben yok, kuş pisliği çıkartmak adına kalıcı zarar verebilirsiniz alkol ile.
cam da kullandım ön camda plastiğe tabiki de kullanmam
Tabi, ben akti dediğiniz için yazdım.
Yillarca kapalı çarşı civarında bulundum, martı pisliği en berbati. Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 5 Nisan 2024; 21:23:52 >
Sıkıntısız kullanıyorum. Muhtemelen direksiyon ve koltuk ayarı yaptıktan sonra kaydetmiyorsunuz.
Park pozisyonuna alın, frene basmayın. İniş-biniş pozisyonunu (direksiyon ve koltuğu) ayrı ayrı kaydedin. Ardından Drive'a alıp sürüş için uygun direksiyon ayarını yapıp hemen kaydedin. Sonra koltuğu ayarlayıp onu da kaydedin. Bu şekilde çözülmesi lazım.
Sürüş esnasında koltuk-ayna ve direksiyon ayarını değiştirirseniz kaydetmediğiniz taktirde son kaydedilmiş pozisyona dönüyor.
-
2 hafta önce başıma geldi.(yeni inşaatlardan sonra betondan sızan) kireç lekesinin en iyi çözümü Elma sirkesiyle ovmak. İlginç bir şekilde üzüm sirkesi/beyaz sirke pek işe yaramıyor. Belki martı b.kunda da işe yarayabilir. Toyota kısaca kuru b.kla oynamayın demiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X