Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: endoplazmik bir kulum , bluemoon87 , kkurt80
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.530
Cevap
1.390
Favori
3.552.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günaydın
    Bir an önce faal olmayan istasyonlar aktif olsun güvenle seyahat edelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    👍🙂

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Galericilik vb. yapıyorsanız doğrudur. Eskiye döndü derken fiyatlar olması gereken yere indi ama faizlerdeki yükseklikten dolayı alım satım durdu. Araçlar artık yatırım aracı olmaktan çıktı stok yapanların elinde patladı bütün araçları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araçta güncelleme yaptım, telefondan Tesla uygulamasını silip tekrar yükledim halen güncelleme var diye telefonda mesaj çıkıyor, çözebilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 12 Nisan 2024; 20:44:51 >
  • nobre19 kullanıcısına yanıt
    97 ortalama ile girmişsiniz, ben başaramıyorum maalesef, bulduğum her yerde 170-180 gidince içiyor.

• Highwayde Enertürkü kullandım, 4.10 tl. 8 istasyon var hepsi boş, en sonda olduğu için kimse bulamamış sanırım. Yollar çok yoğun olmasına rağmen istasyonlarda sorun yok, sc lerin de yarısı boştu.

• cihanair kullanıcısına yanıt

Adamlar Türkiye'ye özel bir hareket sergilemiyorlar. Portföydeki araca bakın. İçi Beyaz olan yolda görünüyor, muhtemelen 2024 model, içi siyah olan hemen teslim ve belki de 2023 model ama fiyatı daha yüksek. Tesla isteyen aklına yatanı alıp geçecek, burası TR, TL yine hızla değer kaybeder nasılsa.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt
    Kaydettim aslında. Sizin söylediğiniz şekilde tekrar deneyeyim.

• Maalesef düzeltemedim.

• Premium marka müşterileri açısından değer kaybı sıkıntı verici ama benim gibi 2008 benzeri alt segment içten yanmalıdan EV dönenlerde değer kaybı fazla değil. O dönem bir üst segmente geçerken Tiguan R Line 2.6 mio TL'ydi. Tesla LR 20inc 2.4 mio TL. Üstelik vergiler de dilim atladı. Vergisi düşük olan bir araç ile yüksek olan araç aynı fiyata satılıyorsa bu durum yüksek vergi ödenen aracı daha kaliteli yapmıyor. Bizim insanımız ne hikmetse vergiden yakınıyor ancak araç fiyatlarında vergi etkisini görmezden geliyor veya yüksek vergi ödediği aracı daha kaliteli & kullanışlı zannediyor. Yeni Tiguan fiyatları şu anda Tesla Y Beyaz Performance ile aynı. Muhtemeldir ki elektrikli koltuk, ACC, adaptif far gibi özelliklerle 3,2k - 3,3k dolaylarında bir fiyata gelecek. Bir tarafta min. 510hp bir araç diğer tarafta 150hp e-TSi. Tüm piyasanın ( sadece otomotiv değil herşey ) daralması ile alım satımın yavaşlaması ve durması ile malın ederini karıştırıyoruz. Şu anda Çin EV yönetmeliğine karşın MG4 çok iyi satıyor mesela. Niçin? Zeekr, Lynk&Co ( Kozyatağı Genel Müdürlük açıldı ), Xiaomi, Chery EV'leri piyasaya girdiğinde bu köprü altından daha çok su akacak. Bilindik markalar araçları pahalı satıyor, Tesla ucuzlasın derken ( ki ucuzlayabilir sorun değil ) niçin o markalardan aynı talepte bulunmuyor bu insanlar?

• Advt.Eyiol kullanıcısına yanıt
    Koltuk, ayna ve direksiyonu ayarladıktan sonra KAYDET’e basıyormusunuz

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    En donanımsız MG 4 EV’ı geçen yıl şirkete 1.200.000₺ satın aldık,batarya demirfosfat şarj sınırlaması yok bataryaya zarar vermiyor ancak menzil kısa günde bazen 2-3 kez şarj ediyorlar, ilginç olan çok sessiz, dediğiniz gibi çok satıyor, piyasaya göre fiyat daha uygun

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Bu kadar güçlü bir araçla 97 kilometre ortalama yapmak da büyük başarı. Aldığımdan beri 10bin km dir hiç sakin sürmeyi başaramadım insan ister istemez köklüyor gazı

• orchidem O kullanıcısına yanıt
    Bunun içinde şehiriçi de olduğunuda belirteyim. Herkesin bir kullanım tarzı var. Önemli olan tabiki araçtan keyif almak, aracın güvenli olması vs kişiye göre değişebilecek bir sürü faktör ekleyebiliriz. Genel olarak araçtan çok memnun olduğumu söyleyebilirim benim tek sevmediğim şey süspansiyonların aşırı sert olması. Özellikle bozuk yamalı şehir içi yollarda sağa sola savrularak gidiyoruz arabanın içinde resmen. Onun dışında Tesla hoştur fosiller boştur. 😂

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Şuan medyada sürekli elektrkli araç ve özellikle Tesla ları kötüleme haberleri pompalanıyor, Tesla ya hevesli olup gerçekleri araştırıp öğrenen öncü kesim aldı araçları. Mevcut fosil kullananlar acayip korkuyorlar elektrikliden, 5 para etmez araçlara deve yüküyle para vermelerine de bu algı operasyonları sebep oluyor. Yakın çevremden Tesla ile ilgili duymadığım asparagas haber kalmadı. Bu araçlar sadece müteahhit, iş adamı vs olup 200 km sabit hızla hiç mola vermeden 3 saatte ist izmir, ist ankara yapıp bununla övünen kişilere uygun değil. Yakın zamanda kitleler gerçekleri kendi gözleri ile gördükçe fosil araçlar eski tuşlu cep telefonlarının akıbetine uğrayacak.

• F20_116 F kullanıcısına yanıt
    Bu ara ben de çevremden, bunlar yanıyormuş yok baş ağrısı yapıyormuş sende de oluyor mu gibi bir sürü yorum ve soru duymaya başladım.

Teknolojiyi kullanamayan, süslü araç sevenler Tesla almasın, Tesla’nın teknolojisi pratikliği yeter

Uzun zamandan beri takip edenler biliyor , forumda bile var troller hocam, farklı isimlerle hesap açıp maniplasyon yapıyor , ifşa edince de aklı yettiğince kendini aklamaya çalışıyor.

• Uzun yolda şarj sıkıntısı çeker miyim tarafında beni düşündüren de bu diğer araçlar. Astra, 308, 208, 2008, Mokka, Togg, Megane E-Tech, MG4 vb. bunların menzilleri bizim araçlara göre epey düşük ve verimsiz. İstasyonları meşgul etmek ihtimalleri de bizden yüksek. Sadece Tesla olsa keyifle düşünmeden yola çıkabilirdik. Mercedes, BMW ve Audilere razıyım yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 6 Nisan 2024; 16:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.