Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2682. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Pis@gor , rmzdn
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.629
Cevap
1.387
Favori
3.561.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 26782679268026812682
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kalibrasyon yaptı ilk aldığımda , tekrar nasıl yapabiliyorum. Ekstra olarak bir önceki modele göre klima çok sesli geldi bana. Kompresör sesi çok fazla geliyor. Önceki aracımla aynı ayarlarla kullanıyorum ona rağmen ondan çok fazla. Ters giden birşeyler var ama çözemedim. 100km şehir içi yol yaptım ve yüzde 50 şarj yedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elf Mariachi kullanıcısına yanıt

Sarjda bırakmanız yeterli kendi otomatik yapar, ısı pompası ile ilgili hri sye vardır belki. Kalibrasyon sonrası kullanın anlaşılır. 100 km eğer ön soğutma kullanıp sürekli kısa mesafe yapıyorsaniz havada ciddi sıcaksa olabilir,

Yalnız ac ile kalibrasyon yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Performance modeli muazzam bir şeymiş. Performanstan ziyade adaptif süspansiyon kullanılması çok iyi olmuş.

O haliyle aracın tek kusuru, çok büyük olması. Güya C segment ama D segmentten daha büyük, E segmentine yakın boyutu var. Aynı özelliklerde Avrupa ölçülerinde C segment yapsalar, Avrupa'da da en çok satılan araç olabilirdi.

Model y d segmenti olarak geçiyor hocam, Wiki İngilizce sayfasından bakabilirsiniz,

Ha bencede c ile d arası ,

• Araçtan çok memnunum ama şu iç aydınlatmanın vasatlığı beni bitiriyor. Ufacık ufacık tırnak kadar lamba koymuşlar. Yeterli aydınlatmıyor. Aracın içinde güçlü ışığı ne yapacan demeyin geçen aracı süpürge ile temizleyeyim dedim telefonun flaşıyla anca görebiliyorum. Yeri geliyor ihtiyaç duyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Ağustos 2025; 18:26:36 >
  • Kilitlemeden sonraki park ışıkları uzun yanıyor. Bunun ayarı var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kubica007 K kullanıcısına yanıt

Eşlik etme ozellikli farlar gibi bir ayar olacak onu mu diyorsunuz? Hava karanlikken araci kilitledikten sonra bir sure daha farlari daha açık bırakıyor, onu ışıklar bölümünden kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Ağustos 2025; 19:25:23 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Evet eşlik etme özelliği tamamdır teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt

Akşam geç saatte Tesla One uygulamasını kurdum. Cihazda 3 renk ışık yanarken ona bağlandı. Kaç amper çalışacağını sordu. 16 yazdığım an, cihazdaki ışık yeşile döndü. Tesla mobil uygulaması bundan sonra cihazı görmeye başladı. Anladığıma kadar Tesla One servis ve çalışanların kullandığı uygulama. Orada cihazın ilk kurulumu yapılıp kullanıcıya teslim ediliyor. Ben hepsiburadan aldım. Cihazın olduğu yerde wifiyi görmüyor. Ondan devamında çok deneyemedim. Ama sorun halloldu gibi. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 26782679268026812682
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.