Şimdi Ara

Tesla fiyatları uçurdu: ÖTV'nin üzerine Tesla'dan da zam geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla fiyatları uçurdu: ÖTV'nin üzerine Tesla'dan da zam geldi!
    ÖTV düzenlemesi sonrası Tesla Model Y fiyatlarında SR ve LR versiyonlar arasındaki fiyat dengesinin nasıl olacağı merak ediliyordu. Öyle bir düzenleme yapıldı ki iki versiyonun da %25'lik dilime girme ihtimali doğdu. Ancak Tesla, ÖTV zammının ardından kendisi de zam yaparak bu durumu değiştirdi.

Tesla'dan yapılan açıklamada ÖTV düzenlemesi sonrası zamlı Tesla Model Y fiyatları paylaşıldı ve önümüzdeki hafta pazartesi günü 18:30'da yeni fiyatlarla envanter listelemelerinin başlayacağı duyuruldu. Açıklamaya göre zamlı Tesla Model Y fiyatları şöyle:

Tesla Model Y fiyatları zamlandı!

• Tesla Model Y SR RWD : 2.241.000 TL (%25 ÖTV)

• Tesla Model Y LR RWD: 3.225.240 TL (%55 ÖTV)

• Tesla Model Y LR AWD: 3.998.400 TL (%75 ÖTV)

ÖTV düzenlemesi sonrası Tesla Model Y SR versiyonun fiyatı ÖTV'nin %25'e yükselmesi nedeniyle 2.120.685 TL'ye çıkmıştı. Tesla'nın yaptığı zam ile fiyat 120 bin TL arttı. Tesla Model Y LR ise %40'lık dilimden %25'e düştüğü için fiyatı yaklaşık 2.4 milyon TL seviyesine düşüyordu ancak yapılan zam sonrası ÖTV dilimi yükseldiği için fiyat 3 milyon TL'nin üzerine çıktı.

• Işık hızıyla alanların hepsi cebine en az 300k kar yaptı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Tesla yerinde olsam ÖTV artışı kadar fiyat artışı yaparım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar enayi mi? Hiç suya sabuna dokunmadan haraç kesen yöneticileri ve bu duruma itiraz edip protesto etmek yerine, satın almak için kuyruğa girenleri görünce "Bizim başımız kel mi?" demişler.

• Off ne kötüsün be tesla neden uçurdun ki..Yerli ve millli Xiaomi Su7 ultra almak farz oldu o zaman.

• Her şeyi gectim de Uzun Menzil Tek Motorluya Yapılan Kasıtlı Zam Tam Bir Karaktersizlik Olmuş Tesla İçin. SR satmak icin yaptigina bakar misiniz…

• Nerde o sabah ki editör bana artistlik yapıyordu clickbate yapıyorsun dediğim için. Nerdesin gel bakayım buraya şimdi yorumla birde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle zam yapılmaz böyle zam yapılır mı demek istedi acaba? Yada düşene bir tekmede ben vurayım demiştir.

• gs_tutkunu kullanıcısına yanıt
    O öyle değil malesef. Tesla ilk geldiğinde alanlar ilk zamda kar yaptık sanıyorlardı. 2. Elini görüyorsunuz şuan

• Zamı hükümet yaptı, Tesla düzenledi... Padişahınız ne zaman isyan etseniz geri adım attı belliki memnunsunuz o zaman devammmmmm...

• Araxes kullanıcısına yanıt
    İlk gelenlerin motor sayısı ve ithalatçı firmalar sebebiyle de.
    Bu olay direk teslanın kendisi daha aşağı işlemez ötv düşmedikçe hepimize geçmiş olsun ÖTV

• Tesla artık olmasada olur diyor yada zaten her türlü alıyorlar sıkıntı yok devam dedi.

• Gülü dikeni politikası oynuyor teslada bu halkı çözdü kızamıyorum..

• Otv denen laneti kaldırmaktan başka çare yok. Ulaşım aracı nasıl özel tüketim vergisi olur. Bunlardan kurtulmadıkça bu ülke adam olmaz.

• Piyasasını oluşturdular tabi artık tok satıcılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Long range’e indirim gelecek falan diye bekliyordu bide hahaha

• VER MEHTERİ VER

• T10F i çıkırtmanın tam zamanı. Herkes zam yapmışken ekmek peynir gibi satar şuan ki piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl olan Türkiye'de. Birşey alınmaz Amerika fiyat bak Türkiye de 1 tane devlet alıyorsun 😡

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.