eğer böyle bişi varsa zaten o aldğı paralar yanına kar kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Tobias Linderoth’un Sözleşmesi Fesh Edildi
Oyuncumuz Tobias Linderoth ile Galatasaray Futbol AŞ arasındaki sözleşme karşılıklı mutabakata varılarak fesh edilmiştir.
Galatasaray Futbol AŞ
gibi bi yazı gelebilir
Allah iyiliğini versin ya
Jo, Linderoth'u bekliyor Galatasaray'ın yeni transferi Jo, Linderoth'un gitmesini bekliyor. Sarı-Kırmızılıların yabancı kontenjanını açmak için göndermek istediği İsveçli futbolcunun sezon sonuna kadar alacağı para olan 600 bin Euro'yu peşin istediği öğrenildi.
Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in rakamda indirim yapmak istediği, ancak Linderoth'un bunu kabul etmediği belirtildi. Tarafların tekrar buluşacağı, anlaşmanın sağlanmasının ardından da İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın Jo ile birlikte İstanbul'a gelecekleri bildirildi.
Bonservisi Everton'da olan Brezilyalı Jo, sezon sonuna kadar Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard yeni transfer Lucas Neil'in takıma katılmasına çak sevindiğini söyledi. Rijkaard "Lucas Neill transferi için gayet memnunum. Çünkü kendisi tecrübeli ve çok zeki bir futbolcu. İnsan olarak, karakter olarak da çok iyi biri. Çok çalışan takımı için elinden gelen her şeyi veren bir futbolcu. Bence oynayacağı ana pozisyon stoper. Tabi ki ihtiyaç olduğunda beklerde de oynayabilir" dedi.
Sarı kırmızılılar, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugünkü antrenmanla sürdürdü. Afrika kupasında bulunan Keita sakatlıkları olan Milan Baros, Aydın ve Sabri'nin bu maçta forma giyemeyeceği bildirildi
Sakatlığı bulunan Kewell'ın durumu henüz kesinlik kazanmazken Rijkaard'ın santrforda Nonda'ya görev vereceği öğrenildi.
Teşekkür mü Neler diyicem ben ona da..neyse.
Linderoth, Galatasaray yöneticilerini çileden çıkardı. Sarı kırmızılıların dolu olan yabancı kontenjanını açmak için sözleşmesini feshetmek istediği İsveçli futbolcunun taviz vermez tavrı, sabırları taşırdı.
Linderoth ile biraraya gelen yöneticilerin fesih pazarlığından yine sonuç alınamadı.
Yıllık 1.3 milyon Euro’yu cebine koyan ve uzun süren sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’da toplam 20 maç oynamadan 2.5 yılda 3.2 milyon Euro kazanan Linderoth’un, “Paramı almadan gitmem. Kalan 6 aylık param olan 600 bin Euro’yu ödemezlerse sezon sonunu beklerim. Zaten çocuklarımın okulu da şu anda burada” dediği öğrenildi.
hiç de teşekkür ettirecek gibi durmuyor ya hadi bakalım.....
Gel hele 500 binden kapatalım. Yollansın.
Teşekkürümü geri alıyorum ve aldığı parada 5-10 lira da olsa ne hakkım varsa haram zıkkım ediyorum..Bir de GS benim ailem diyordu yazıklar olsun
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
Linderoth, Galatasaray yöneticilerini çileden çıkardı. Sarı kırmızılıların dolu olan yabancı kontenjanını açmak için sözleşmesini feshetmek istediği İsveçli futbolcunun taviz vermez tavrı, sabırları taşırdı.
Linderoth ile biraraya gelen yöneticilerin fesih pazarlığından yine sonuç alınamadı.
Yıllık 1.3 milyon Euro’yu cebine koyan ve uzun süren sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’da toplam 20 maç oynamadan 2.5 yılda 3.2 milyon Euro kazanan Linderoth’un, “Paramı almadan gitmem. Kalan 6 aylık param olan 600 bin Euro’yu ödemezlerse sezon sonunu beklerim. Zaten çocuklarımın okulu da şu anda burada” dediği öğrenildi.
hiç de teşekkür ettirecek gibi durmuyor ya hadi bakalım.....
Linderoth parasnı tam almadıki hiçbir zaman.Yalan haber kısacası
Temiz bir 35 yıllık GSlılığım vardır. GSda bu kadar az oynayıp bu kadar sevdiğim bir futbolcu olduğunu hatırlamıyorum. Allah bundan sonra ayağını düz bastırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: muRTah
Temiz bir 35 yıllık GSlılığım vardır. GSda bu kadar az oynayıp bu kadar sevdiğim bir futbolcu olduğunu hatırlamıyorum. Allah bundan sonra ayağını düz bastırsın.
Hiç bastı mı , ben göremedim.
o aldığı haram para elbet çıkacaktır ondan
Sağlam bir Linderoth iş yapardı. Yorumcuların bu adamla ilgili fix cümlesiydi. Tabi sağlam bir Linderoth hiç bir zaman olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
Sakatlıklardan yakanı kurtarabilsen ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu herkese ispat edecektin,ama olmadı..Güle güle buz adam...
Adamın kolunda bi tüy bile yok. Aldırıyormu bu yoksa kösemi ?
güle güle efsane...
bu takıma daha linderoth girecek
cümlelerinden hatırlayacağız kendisini
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
bu takıma daha linderoth girecek
cümlelerinden hatırlayacağız kendisini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme