Şimdi Ara

Terraria 2 Boyutlu Sınırsız Bir Dünya-ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Terraria 2 Boyutlu Sınırsız Bir Dünya-ÇIKTI

Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2011

Platform: PC

Steam üzerinden satın alabilirsiniz.Minecraft klonu diyebilirim,fakat minecrafta göre daha zevkli.Boyutu 14mb'tır.

• Biraz deneme fırsatım oldu.Boş vaktiniz varsa kaçırmayın derim.
  • minecraft'ın yandan yemişi, pardon yandan görünmüşü :)

baya seveni var denemek lazım.
  • Kesinlikle Minecraft'tan daha zevkli ve daha ayrıntılı. Onlarca çeşit silah yapabiliyorsunuz ve biraz adventure oyunu olması nedeniyle oynanışı daha zevkli. Zaten Minecraft yapımcısı Notch Terraria'dan etkilenip Minecrafta 1.7 versiyonunda adventure modu ekleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 2 Haziran 2011; 21:33:08 >
  • Oynayanlar varsa birkaç sorum olacak,madenler açtım bir sürü kanallarda kalpler gördüm kocaman morumsu renkli sanırım canı arttırıyor onlar.Nasıl alabiliyoruz?

Birde helperda birşeyler okudum 50 silver'a merchant getiriyormuşuz,bilen var mı?

Başka bir ev yaparsak komşu geliyormuş ben yaptım kimse gelmedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Oynayanlar varsa birkaç sorum olacak,madenler açtım bir sürü kanallarda kalpler gördüm kocaman morumsu renkli sanırım canı arttırıyor onlar.Nasıl alabiliyoruz?

Birde helperda birşeyler okudum 50 silver'a merchant getiriyormuşuz,bilen var mı?

Başka bir ev yaparsak komşu geliyormuş ben yaptım kimse gelmedi :D

O kalpleri tokmakla kıracaksın
  • Up!

Pek oynayan yok sanırım.Oyun bağımlılık yapıyor tam çıkacakken altın görüyosun dur şunu da kazayım tam bitti derken gümüş gözüne çarpıyor ona gidiyorsun sürekli devam ediyor bu böyle

Bu arada herkesin yaptığı ev, yapılardan ss bekliyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir oyunun konusunun bu kadar az yorum alması çok şaşırtıcı. Oyun inanılmaz bağımlılık yapıcı. Murtix7 nin de dediği gibi bi türlü o madenden cıkamıyorsunuz. =) Kesinlikle aldığı 10 doları sonuna kadar hakeden bir oyun. Keşke lise - üniversite zamanlarındaki gibi boş vaktimiz olsa da sabahlara kadar oynasak.
  • Siz nasıl minecraft ile terrari yı bir tutuyonuz minecraftta Smash Hunger Games MineZ minigames Tf2 gibi birsürü ekleri var ve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.