Şimdi Ara

Protein Tozu ve Yaptığı Alerji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son bir kaç aydır malum yükselen dolar kuru yüzünden bende gaspari ile geçiştireyim demiştim. Bu protein i daha öncesindede baya kullanmıştım zaten. Belli bir süre idare etmek adına aldım ama kullanımın ortasında alerji yaptı ayrıca geçmiyor . Alerinit adlı hapla 1 2 gün anca geçiştirebiliyorum. Almışken dökmiyim diye kullandım hepsini. Dedim markadandır belki alerji yapabilir bttikten sonra da şimdi Syntha 6 aldım ramazandan dolayı. Lakin buda aynı şekilde kabarmalar çıkmaya devam ediyor vve çok kötü duruyor. Bu arada yaklaşık 6 7 aydır ara vermeden supplement kullanıyorum.

resimleride ekleyeyim

http://hizliresim.com/nPvz9a][simage]http://i.hizliresim.com/nPvz9a.jpg

http://hizliresim.com/4md7O0][simage]http://i.hizliresim.com/4md7O0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 4 Temmuz 2014; 21:56:58 >

• Şişlikler kırmızı kırmızı çıkıyor ama ortaları sarımsı sanki pis bir şey birikmiş gibi içlerinde neyden kaynaklanıyor anlamıyor eskiden de kullandığım proteinler hepsi neden şimdi böyle olmaya başladı anlamadım. Bu arada yanlızca protein değil kullandıklarım creatin bcaa vb .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 4 Temmuz 2014; 22:00:09 >
  • karaciğer bas bas bağırıp sen duymuyorsan vücut napsın

6 ay aralıksız supmu kullanılır ? reseptör körelmesini geç insana bıkkınlık gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

karaciğer bas bas bağırıp sen duymuyorsan vücut napsın

6 ay aralıksız supmu kullanılır ? reseptör körelmesini geç insana bıkkınlık gelir

durum kötü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

quote:

durum kötü mü

bırakınca geçmesi lazım. geçmez ise doktora git.

bende de olur bunlar. kullandığın ürünün karaciğere dokunduğunu/dokunacağını/yorduğunu belli eder. ben böyle bir şey olunca bırakıyorum o ürünü, uzun süre kullanmam.

kaldı ki kreatin hariç tüm supplere 3-4 ayda bir 2-3 hafta ara verilmesi tavsiye edilir vücut unutsun diye.kreatin hariç çünkü kreatin uzun vadede etkisini gösteriyor.ama onun da böbreğe yüklenmesi söz konusu.

idrar ne renk ? koyu sarı mı bir de kokusu keskin mi ?

gün içerisinde maydanoz soğan sarımsak bol yiyin karaciğeri temizler. bol su için.

• quote:

quote:

quote:

durum kötü mü

bırakınca geçmesi lazım. geçmez ise doktora git.

bende de olur bunlar. kullandığın ürünün karaciğere dokunduğunu/dokunacağını/yorduğunu belli eder. ben böyle bir şey olunca bırakıyorum o ürünü, uzun süre kullanmam.

kaldı ki kreatin hariç tüm supplere 3-4 ayda bir 2-3 hafta ara verilmesi tavsiye edilir vücut unutsun diye.kreatin hariç çünkü kreatin uzun vadede etkisini gösteriyor.ama onun da böbreğe yüklenmesi söz konusu.

idrar ne renk ? koyu sarı mı bir de kokusu keskin mi ?

gün içerisinde maydanoz soğan sarımsak bol yiyin karaciğeri temizler. bol su için.

Şuan koyu sari evet lakin ramazandan dolayı su icemiyorum su ictigim zamanlar oldukça berrak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• protein tozlarının içinde yumurta beyazı olabiliyor yumurta beyazına alerjin varsa onada etkisi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan ve Yoğurt
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birçok supplemente ara verilmesine gerek yoktur. Hatta tamamına yakınına.

Günlük protein ihtiyacını tamamlayacak şekilde protein tozu kullanırsan yediğin tavuktan yumurtadan bir farklı olmaz. Bu arkadaş fazla protein tüketmiş büyük ihtimalle. Bunu tavuktan yumurtadan da alsa aynısı olucak.

Konuyu açan arkadaş bir kaç sorum var cevaplarsan daha iyi yardımcı olabilirm.

1- Vitamin/Mineral takvisyesi alıyo musun ?
    2- Su tüketimin nasıl ?
    3- Eklem ağrıları var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Günlük protein ihtiyacını tamamlayacak şekilde protein tozu kullanırsan yediğin tavuktan yumurtadan bir farklı olmaz. Bu arkadaş fazla protein tüketmiş büyük ihtimalle. Bunu tavuktan yumurtadan da alsa aynısı olucak.

2- Su tüketimin nasıl ?

Hocam eklem ağrılarım olmuyor ramazan dan dolayı su tüketimin azaldı baya.. Vitamin takviyesi almiyorum. İftarda sabahtan beri aç kalmanın etkisiyle kaslara protein hızlı bir şekilde gitmesi adına ilk önce bi sheke hazırlıyorum onla aciyorum orucu ama bsn bariz dokunuyor bana icmiyorum 2 gündür biraz düzeldi suan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

2- Su tüketimin nasıl ?

Hocam eklem ağrılarım olmuyor ramazan dan dolayı su tüketimin azaldı baya.. Vitamin takviyesi almiyorum. İftarda sabahtan beri aç kalmanın etkisiyle kaslara protein hızlı bir şekilde gitmesi adına ilk önce bi sheke hazırlıyorum onla aciyorum orucu ama bsn bariz dokunuyor bana icmiyorum 2 gündür biraz düzeldi suan

Sorun su tüketimi gibi geldi bana. Aldığın proteini yeterli su tüketmiyosun.

Besin takviyelerini ve sporu bu dönemde bırakın. Dini kısmı bırakırsak oruç tutmak sağlık açısından pek uygun değil zaten.

• Lentus kullanıcısına yanıt
    sağlık açısından uygun değil mi biraz zararları diye google da aratirken yararlarına da bakmalısın
  • alerji oldugunu nerden biliyorsun? doktora git detayli bir kan testi yaptir ayrica idrar testi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.