Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Biraz abartılmış gibi geldi bana daha önceden cameron bomba patlamasıyla çok önemli bir fiziksel hasar almadı.

Fakat Cromartie pompalı tüfekle yok edildi

Araç patlamları zaten kaportada içerisinde olduğundan, pek etkilelememiş olabilir. Gerçi dizide Cromartie'nin tuzağa düşürülmesi biraz hızlı olmuş. Yani filmlere bakın Arnold(T-100)a neler yapıyorlar ölmüyor adam

aslında gene bişey olmadı da asıl cromartie yi bitiren Cameron'un 'un elindeki pompalı oldu yoksa yıkılırmıydı CROMARTİE abim be yav

• aslında eceli gelmiş yoksa pompalı falan bahane
    20 tane FBI ajanını hakla sonra pompalı tüfekle öl.
    bunun ecelden başka açıklaması olamaz.
    o değilde şimdi bu robotların yazılımını microsoft yazsaydı nasıl olurdu düşünsenize.
    en olmadık yede mavi ekran windows geçersiz bir işlem yürüttü yazısı falan.
  • 9. bölüm baya iyiydi. dayanamayıp ingilizce altyazıyla izledim.
  • 9.Bölümün türkçe altyazısı gelsede izlesem bu akşama çıkar herhalde
  • yaw bu yabancı dizilerde kardeşim bizdeki reklamlardan bile kısa
    pat diye başlıyo pat diye bitiyo.
    bişey anlamıyom ki. tadı damağımda kalıyo
    olacak şöyle kutlar vadisi gibi seyret seyret bitmeyecek.
  • Burayı görmesem yeni bölümün çıktığından haberim olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyy399

yaw bu yabancı dizilerde kardeşim bizdeki reklamlardan bile kısa
    pat diye başlıyo pat diye bitiyo.
    bişey anlamıyom ki. tadı damağımda kalıyo
    olacak şöyle kutlar vadisi gibi seyret seyret bitmeyecek.

Reklama ne gerek var dizide 2008 model Dodge ram kullanıyor herkes
  • Dizi git gide daha sürükLeyici oLmaya başLadı 9. böLüm kaLdı onuda izLedim mi daha bekLemem gerekicek keşke daha geç indirseydim böLümLeri şöyLe 3. sezon başLasaydı bari
  • Yalnız bu cameron gitgide insanlaşmaya başladı dizide :) Yok bende hissediyorum ayakları falan hayır alımlıda cıvır Bence ilerde bi yakınlaşma olacak kesin john ile :) Bence olabilir yani sizce Taş giib robot kardeşim
  • Kate Brewster nerden çıkacak acaba? Olacaktır herhalde, her ne kadar dizi filmle bağlantılı değilsede hem T3'de vardı, hemde Salvation'da da olacak. Hatta babası SkyNet sistemininin geliştiriciliğine önderlik eden adam...
  • ismi tanıdık geliyor kimdi Kate Brewster ? Babası general olan kız mı T3 de ?
  • Cameron'ın eski ajanı dövdükten sonra kaplumbağa misali çevirmesi çok komikti.
  • pardon siz bu dizileri nerden indirip izliyorsunuz acaba sorabilir miyim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

pardon siz bu dizileri nerden indirip izliyorsunuz acaba sorabilir miyim???

torrent siteleri var yada paylaşım siteleri, oralardan indiriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Cameron'ın eski ajanı dövdükten sonra kaplumbağa misali çevirmesi çok komikti.

Benim asıl komiğime giden bir önceki bölümdü - yanlış hatırlamıyorsam- sanırım psikoloğu öldürmeye gelen başka bir t serisiyle cameronun adamın muayenehanesindeki kavgası oldu o ne biçim kavgaydı öyle kemik sesi yerine gacır gucur acayip sesler gelmiyo mu acayip bi durum cameron sanki paket yapar gibi eğdi büktü garç gurç koca robotu

• Pisuvar dan kadına dönüşen bi bayan var son bölümde de zenci bir adama dönüştü.Çok can yakacak gibi geliyor o kadın
    Nasıl bir anlatımdır kendime hayran kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 23 Kasım 2008; 23:37:01 >
  • topicin ortalarında sormuştum nasıl bir dizi indireyimmi diye.
    evet indirdim ve çok hoşuma gitti.türk televizyonlarındaki gibi aşk entrikadan bahsedilmiyor(bıktım walla onlardan . bi kurtlar vadisi var favorim)
    terminatör serisini seyredip seven birisi olarak gayet hoş olmuş.
    filmi beğenmeyenler oluyor yorumlarda ama herkesin beğenisini kazanmak çok güç ama ben onlardan değilim açıkçası.sezon2 bölüm 9 da bitti 10 un çıkmasını bekliyorum
  • 1 aydır indiriyordum ama izleme fırsatı bulamıyorudum..Dün 4 bölüm ard arda izledim gerçekten bir şölen oldu benim için =) ..
    Yeni bölüm de bugün,bekliyoruz.
  • Ajan bilse iş yaptığı kadının T-1000 olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Ajan bilse iş yaptığı kadının T-1000 olduğunu

O zenci ajanın bi halttan haberi yok dine mine bağlıyor oalyı şeytan falan diyor robotlara garibim kafası basmıyor naapsın Tam yönlendirmelik adam "tam kafalık top"
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.