2sezon kötüydü kabul ama son 3 bölüm nasıldı?final şahaneydi böyle bitmemesi lazımdı ya
Bitirilmeseydi keşke
evet ıptal oldu ..kesın acıklama var...hayırlısı olsun artık..http://tvbythenumbers.com/2009/05/17/terminator-the-sarah-connor-chronicles-canceled/18840#comment-93557
Yazık oldu yazık. Konu kilitlenir yakında.
kitlenecek bir şey olmuyorki
Yani güme gider demek istedim. Eski sayfalarda kaybolur. Arada bir hortlar artık.
İkinci sezonun ortalarından ititbaren dizinin senaryosu çok kötüleşmişti. Zorla izlemiştim 20. bölüme kadar; ama son bölümler gayet iyiydi. Yazık oldu diziye
Bari güzel bir final ile bitseydi.
bari herşeyi açıklayan bişey yapıp bitseydi ya summer ı bidaha ne zaman görücem ben allahım yardım et örnek: final break
summer'ın sonraki projesinide bilmiyorum ya ağlamak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SummerGlau
bari herşeyi açıklayan bişey yapıp bitseydi ya summer ı bidaha ne zaman görücem ben allahım yardım et örnek: final break
summer'ın sonraki projesinide bilmiyorum ya ağlamak istiyorum
nickin bile öyle
nickini değiştir bir an önce. Bu hasret bitmez yoksa.
1 sezonda çekilebilecek diziyi 2 sezondan fazlaya yaymaya çalışmışlar ve sonunu belirtmeden bitirmişler. aslında dizi tek sezona indirilse güzel. dizi uzatılınca sıkıcı gereksiz bölümler ortaya çıkmış. bu diziye bir final oluşturmazsalar yazık ederler. çekilen filmin diziyle alakası yok, oyuncu kadrosu değişik, sonuçta dizide cameron önemli bir rol oynuyor ve film diziyi tınlamayn bir yapıda.
dizi bence izlenebilecek yapıda ve güzel, konusu yetiyor, oyunculukta bana göre iyi. gerçekten yazık oldu...
Arkadaşlar bence Weaver makineler tarafından geliştirildi ama o kadar zeki ki makinelere uymuyor kendi bilincini yaratmış ve insanlara yardım ediyor. Turk ise belki Weaver'ın temeli olabilir. Belki 4. filmdeki o robot olabilir ve hafızası silinmiştir kendisini insan sanıyordur. Belki de sadece SkyNet'i çökertebilecek bir virüstür. Ayrıca John Henry'i kapattıklarında öldüğünü sanıyor. Yani ölümü anladı bunun kötü olduğunu biliyor ve insanların da ölmek istememesini vs. anlıyor. Ama anlamadığım kısmı şu;
Cameron çipini John Henry'ye verdiğinde aslında vücut Henry'nin vücudu ama bilinç Cameron'un bilinci oluyor. Yani burda geleceğe giden Henry değil Cameron'du çünkü Henry orda kaldı. Tabii Henry kendi yazılımını çipe yükleyip Cameron'un yazılımını da Turk'e geçirmedi ise. Bence böyle yaptı çünkü Turk en son I'm Sorry John diyordu. Off dizi çok kötü bitti ya böyle bitemez devam etmeli.
senaristlerin beceriksizliğinden bitti dizi. aslında terminatör dediğinde bol aksiyon olması lazımdı. 3 dk aksiyon sonrası hep sarah connor un boş boş bakmasını izliyorduk. battlestar galactica gibi 4 sezon gitmesi lazımdı dizinin.
bi dünya dizi izlerken EFSANE ye saygısızlık olur diye bu diziyi hep es geçmiştim.. doğru karar vermişim
Umarim 3. sezonu yaparlar mutlaka guzel bir final sezonu olmali diye dusunuyorum.Ayrica onemli olan aksiyon degil senoryodur bence sonucda bu bir dizi , sinema filmi gibi pahali yapimlarla boy olcusemez.
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
Umarim 3. sezonu yaparlar mutlaka guzel bir final sezonu olmali diye dusunuyorum.Ayrica onemli olan aksiyon degil senoryodur bence sonucda bu bir dizi , sinema filmi gibi pahali yapimlarla boy olcusemez.
yok olmayacak garanti
Kötü oldu.Bari kounuy Termiantor 3 e bağlasalardı.
bugün ilk bölümü izledim sadece Cameron(Summer Glau) karakteri için izliyorum 4400 ve Firefly dizilerinde çok beğenmiştim oyuncuyu.