Bence Olaylar Bundan Sonra Daha İlginç Olacak ! Ben Olsam Hikaye Bitince Bile Devam Ettiririm Herşeyi Baştan Alırım Ama Olayları Değiştiririm ! Artıdan Bende Diyecektim O Allison Artı John Onu Görünce Bi Hoş Oldu !
Sarahın Gitmediği Kötü Oldu Hem Geleceğe Veya Geçmişe Gidebilecek Teknoloji Olmuş Birde Ben Terminator 4 ün Sonunun İnternete Sızmasından Dolayı Değiştiğini Duydum Doğru Mudur ? Bilgisi Olan Var Mı ? Ben Şimdi İki Sonuda Merak Ederim Hem Yeni Son Berbat Olmuş !
Filmin sonunun değiştini bilmiyorum ama 5 ve 6 sı gelebilir ya da gelecek diye duydum. C. Bale öyle anlaşmış. Artık ne kadar doğrusa görürüz yakında.
Filmin sonu değişmedi... Christian bale 3 filmlik anlaşma yapmış 5. veya 6. film ortadoğuda geçicekmiş... Bu olayların 0 noktasını gördük hep diğer ülkeler ne yapıyor çok merak ediyorum 3.filmde skynet saldırısı başladığında Türkiyedeki askeri üslerin isimleri yazıyordu bilgisayar ekranında bunları konu alabilir...
Bi de projenin ismi Türk. Adamların alıp veremediği çok şey var herhalde bizimle.
Bazı doğal felaket konulu filmlerde ya da virüs yayılan filmler de Türkiye dışında her yer zarar görüyor.
ne istiyorsunuz dünyayı kurtaran yine bir türk olacak terminatör 4 internetemi sızmış,benim bildim o filim x-men ve sonu değiştiriliyor.
Uzyn zaman sonra tekrar yeni bir terminator üçlemesi gelecek. En iyi ihtimalle iki yılda bir çıkarsalar bizi 6 yıl idare eder.
Her film 2 saat sürse 6 yılın sadece 6 saati kadar idare eder bence. Dizinin devam etmesi şart.
Bilmiyorum Nette Görmüştüm Hatta Şöyle Yazıyordu Değişen Sonda; John T-800 le mi ne Savaşırken Yıkılacak Direnişe Bunu Açıklayamadıkları İçin Teknoloji İle Marcusun Derisini Kaldırıp Johnın Vücudunu Üzerine Koyacaklar Bunu Duyunca Adamların Anasına Çok Sövdüm Valla Bende Hep Merak Etmişimdir Diğer Ülkelerde N'oluyo Hatta John Hepsini Nasıl İdare Ediyo Diğer Ülkelerde de Bir Kurtarıcı Olsa Diye Düşündüğüm Çok Olmuştur
Fragmanda da orasını anlayamadım. Adamı (Terminatörü) yakalıyor C. Bale (J. Connor), Nesin sen diyor. İnsanım diye cevap veriyor. Zinciri çözüp başını aşağı eğince göğsünde metali görünce deli gibi böğürmeye başlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Y4M1
Bilmiyorum Nette Görmüştüm Hatta Şöyle Yazıyordu Değişen Sonda; John T-800 le mi ne Savaşırken Yıkılacak Direnişe Bunu Açıklayamadıkları İçin Teknoloji İle Marcusun Derisini Kaldırıp Johnın Vücudunu Üzerine Koyacaklar Bunu Duyunca Adamların Anasına Çok Sövdüm Valla Bende Hep Merak Etmişimdir Diğer Ülkelerde N'oluyo Hatta John Hepsini Nasıl İdare Ediyo Diğer Ülkelerde de Bir Kurtarıcı Olsa Diye Düşündüğüm Çok Olmuştur
link varsa özel atabilirmisin merak ettim tornt te yok. Dizide jesy vardı o ingilizlerin tarafındaydı hatta amerikaya denizaltıyla gidip geldiklerini söylüyordu. Aslında dizi farklı yol izlesede sonucunda jonh tekrar annesinden ayrılıyor. burda bir çelişki var eyer devam ederse bir gelecek bir geçmiştemi geçcek merak ediyorum sıvı metal tekrar kayboldu o da ne oldu belirsiz.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Her film 2 saat sürse 6 yılın sadece 6 saati kadar idare eder bence. Dizinin devam etmesi şart.
Dizi devam etsin o ayrı ama yıllarca Terminatorsüz nasıl yaşamışız hayret
film son bölüm gerçekten müthişti.. 2 kere izledim heryerde 3. sezon ne zman başlıyacak diye araştırma yapıyorum......
bir de şu dikkatimi çekti dizinin son saniyelerinde john cameron'ı gördüğünde (cameron köpeği severken) camaron'ın yüzündeki
ifadeye bir bakın... 5-6 kere izledim bence john 'ı tanımış gibi bakıyorrr...sizcede öyle değil mi...
Onun Altından Da Bişiy Çıkar :D Yapımcılar Ne Yapacak Bakam Kafa Yorma Diyecem Yorulmayacak Gibi Değil :D
Tek kelime ile mükemmel bir sezon finali olmuş.Diziyi böyle iptal ediceklerini sanmıyorum.Umarım en kısa zamanda ne zaman başlıcağına dair bilgi alırız.
cok iyi bir sezon finaliydi. yeni sezon olursa olaylar tam merak ettiğimiz bu yerden başlıyacak. bana devam eder gibi geliyo. ama filmin vizyona girecek olması bence diziyi bu hale getirdi. film gosterildikten ancak aylar sonra dizi donebilir donecekse.
evet ilk verdin linkte anlatmış jonh conor ölüyor ve derisi çıkartılıp t 800 geçiriliyor böylece jonh conor yaşıyor gibi gösteriliyor. ama ben ce filmi bekleyip görmek lazım film mayıs 27 gösterime gircek diye okumuştum dün baktım 5 haziran görünüyor. ne alaka anlamadım transformersta o tarihte
çok iyi bir finaldi sonrasında nele rolucak çok merak ediyorum. şursı biraz saçma olmuş gelecek john conorsız şekillendi ise hiç geri dönemicek demektir eğer geri döner giderse bu ne biçim gelecektir her saniye gelcek mi değişir
nese bunlara akıl sır ermez
Finalde, Cameron bodrum katta John Henry'nin odasına girdiğinde John Henry onu tanıdığını söylediğinde Cameron da onu tanıdığını söylüyor, demek ki bu ikisi daha önce karşılaşmış olmalı. Aklıma önceki bölümlerde gelecekte savaş zamanında Catherine Weaver'a yapılan ittifak önerisi geliyor. Hatırlarsanız denizaltıdaki isyan nedeniyle bu anlaşma başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Ancak final sezonunda bu sefer önce Catherine Weaver John Connor'a, sonra da John Henry Cameron'a tekrar ittifak teklifinde bulunuyorlar. Bunun sonucunda Cameron çipini çıkarıyor ve John Henry'e veriyor. Anladığım kadarıyla gelecekteki savaş zamanındaki ittifak kurulamayınca John Connor, Cameron'u geçmişe gönderirken imkan olursa bu ittifakı tekrar kurma görevi de vermiş olabilir. Ya da Cameron'un çipine yerleştirdiği önemli bir bilginin Catherine Weaver'a ulaştırılması gerekiyor olabilir. Zira John Henry Cameron'un çipiyle birlikte geleceğe savaş zamanına gitti. Onu büyük ihtimalle gecelekteki Catherine Weaver'a götürüyordu.