Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Y4M1

arki bişiy sorcam
    "TSCC - has been canceled :(

And worse - the show has just a season finale and no series finale :O" demişsin daha ingilizcede öğreneceğimiz çok şey varda üsteki ile alttaki cümle birbiri ile çelişmiyor mu ? :S

Alıntıları Göster
    Pardon Ben Yanlış Anladım Galiba
    Demek İstediği Dizinin Ucu Açık Mı Kalacak ?
    Dizi İptal Edildi Ama Bi Sonu Yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y4M1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

evet hocam. inşallah filmden sonra devam ettirirler diziyi. belki de filmden sonraki tepkileri bekliyolar. belki film kesmedi dizi devam etsin diye talep eder millet

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

evet hocam. inşallah filmden sonra devam ettirirler diziyi. belki de filmden sonraki tepkileri bekliyolar. belki film kesmedi dizi devam etsin diye talep eder millet

Alıntıları Göster
    offffffffffffffff olamaz yaaaa
    dizi mutlaka devam etmeli ama bu şekilde değil.

son bölüm mükemmeldi resmen ben terminatör filmiyim dedirtiyordu aksiyon heyecan senaryo hespi vardı.
    ama 2. sezonun geneline bakıyorsun son derece VASAT! senaryo çok hafif aksiyon çok az.
    diziden sıkılmıştım bitsin artık diyordum. gel görki son bölümü izledim keşke haftayada olsa diye sızlandım durdum.

şimdi imdb.com a bakın. 2 sezon boyunca dizi iptal olsun diyenlerin hepsi çark etti. herkes 3. sezonu istiyor!

çünkü çok güzel bir yerde bıraktılar

umarım devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

son bölüm mükemmeldi resmen ben terminatör filmiyim dedirtiyordu aksiyon heyecan senaryo hespi vardı.
    ama 2. sezonun geneline bakıyorsun son derece VASAT! senaryo çok hafif aksiyon çok az.
    diziden sıkılmıştım bitsin artık diyordum. gel görki son bölümü izledim keşke haftayada olsa diye sızlandım durdum.

şimdi imdb.com a bakın. 2 sezon boyunca dizi iptal olsun diyenlerin hepsi çark etti. herkes 3. sezonu istiyor!

umarım devam eder.

Alıntıları Göster
    Çok merak ettim bu kadar güzelmi bitti izlemek istiyorum ama altyazı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 11 Nisan 2009; 21:59:39 >

• quote:

umarım devam eder.

Alıntıları Göster
    alt yazı bu gün hazırlanmıyacak galiba yarın başlarsalar akşama doğru anca biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

alt yazı bu gün hazırlanmıyacak galiba yarın başlarsalar akşama doğru anca biter.

Alıntıları Göster
    Ağır aksak bölümleri olduğu doğru ama Cameron hatırına her türlü seyrederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 11 Nisan 2009; 23:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Cameron bez bebekte oynasa onu bile izlerim her türlü

Alıntı yapıyorum;
    Diziyi kurtarmak için FoxTv'ye yoğun bir baskı var.FoxTv'ye dizinin bitmemesi için dilekçe yazıyorsunuz.Biraz İngilizcesi olan arkadaşlar dilekçeye katılırlarsa çok güzel olur.Şuradan dilekçeyi imzalayıp gönderebilirsiniz arkadaşlar:
    http://gopetition.com/petitions/the-sarah-connor-chronicles.html

İşe yarıyabilir arkadaşlar bilginiz olsun diye yazdım sizde katılın

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Cameron bez bebekte oynasa onu bile izlerim her türlü

Alıntı yapıyorum;
    Diziyi kurtarmak için FoxTv'ye yoğun bir baskı var.FoxTv'ye dizinin bitmemesi için dilekçe yazıyorsunuz.Biraz İngilizcesi olan arkadaşlar dilekçeye katılırlarsa çok güzel olur.Şuradan dilekçeyi imzalayıp gönderebilirsiniz arkadaşlar:
    http://gopetition.com/petitions/the-sarah-connor-chronicles.html

İşe yarıyabilir arkadaşlar bilginiz olsun diye yazdım sizde katılın

Alıntıları Göster
    Dizinin forum sayfasına biraz Lost tadı katıp hemen final bölümde açıkta kalan bazı konuları deşmeye başlayalım:

1-
    Bölümün sonuna doğru Catherine'in ofisindeki patlamadan sonra akvaryumdan yere düşen müren balığı, gitmeden hemen önce Catherine'in bedenine karışıyordu. Catherine neden bir parçasını gözünün önünde ama kendisinden ayrı tuttu? Eğer asıl vücuduna birşeyler olsa, o müren balığı şeklindeki parça bilincini daha doğrusu Catherine'in hayatını devam ettirebilecek miydi?

2-
    Finaldeki şüphesiz en çarpıcı an John'un gelecekte amca ve babasının yanında Cameron'ı görmesiydi. Peki gördüğü gerçekte insan olan Cameron muydu yoksa yeniden programlanmış bildiğimiz Cameron mu?

3-
    John Henry neden ve hangi zaman gitti? Cameron neden çipini ona verdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Dizinin forum sayfasına biraz Lost tadı katıp hemen final bölümde açıkta kalan bazı konuları deşmeye başlayalım:

1-
    Bölümün sonuna doğru Catherine'in ofisindeki patlamadan sonra akvaryumdan yere düşen müren balığı, gitmeden hemen önce Catherine'in bedenine karışıyordu. Catherine neden bir parçasını gözünün önünde ama kendisinden ayrı tuttu? Eğer asıl vücuduna birşeyler olsa, o müren balığı şeklindeki parça bilincini daha doğrusu Catherine'in hayatını devam ettirebilecek miydi?

2-
    Finaldeki şüphesiz en çarpıcı an John'un gelecekte amca ve babasının yanında Cameron'ı görmesiydi. Peki gördüğü gerçekte insan olan Cameron muydu yoksa yeniden programlanmış bildiğimiz Cameron mu?

3-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

1-

2-

3-

1)

Tek bildiğim o müren balığına benzeyen yaratığın denizaltılı bölümdeki ile aynı olması. Bu arada o yaratık akvaryumdan mı geldi yoksa uçan şeyin içinden mi? bu arada uçan şey ne alaka?

2)

cameronun gelgitleri olmuştu bir bölümde eski hali olmuştu. Eğer 3. sezon olursa bunun gizemide anlaşılır. Cameron duyguları olan ilk ve tek makine bence

3)

John Henry=SkyNet yada SKynet'in en büyük düşmanı. John Henry ölmenin nedemek olduğunu öğrendi bu yüzden hiçbir zaman yok olmamak istiyor. Yibe 3.sezon olursa bu iş çözülür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

1-

2-

3-

1)

Tek bildiğim o müren balığına benzeyen yaratığın denizaltılı bölümdeki ile aynı olması. Bu arada o yaratık akvaryumdan mı geldi yoksa uçan şeyin içinden mi? bu arada uçan şey ne alaka?

2)

cameronun gelgitleri olmuştu bir bölümde eski hali olmuştu. Eğer 3. sezon olursa bunun gizemide anlaşılır. Cameron duyguları olan ilk ve tek makine bence

3)

John Henry=SkyNet yada SKynet'in en büyük düşmanı. John Henry ölmenin nedemek olduğunu öğrendi bu yüzden hiçbir zaman yok olmamak istiyor. Yibe 3.sezon olursa bu iş çözülür

Alıntıları Göster
    İndiiiiiii izlicem şimdi çok merak ediyorum dicekken.. Altyazı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

İndiiiiiii izlicem şimdi çok merak ediyorum dicekken.. Altyazı yok

Alıntıları Göster
    son bölüm altyazısı gs-fb maçından sonra hazır olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

son bölüm altyazısı gs-fb maçından sonra hazır olacakmış

Alıntıları Göster
    Türkce altyazı %95 oldu arkadaşlar rommel 2.30 a kadar bitircekmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Türkce altyazı %95 oldu arkadaşlar rommel 2.30 a kadar bitircekmiş...

Alıntıları Göster
    bölümü izledim. cok hareketli bir bölümdü ama sonu hakında tartışmak lazım.

weaver ın eski bolumlerde john connor a katılmayı reddeden sıvı metal robot oldugu ortaya cıktı. john henry skynet i durdurmak
    icin yapılıyormuş ama neden cameron çipini john henry'e (eski cromartie) verdi? john gelecekte babası ile niye karşılaştı. sarah neden
    geçmişte kaldı.

Kafam çok karıştı çokkk. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tanak

weaver ın eski bolumlerde john connor a katılmayı reddeden sıvı metal robot oldugu ortaya cıktı. john henry skynet i durdurmak
    icin yapılıyormuş ama neden cameron çipini john henry'e (eski cromartie) verdi? john gelecekte babası ile niye karşılaştı. sarah neden
    geçmişte kaldı.

Alıntıları Göster
    Asıl soru "bize katılır mısın?" sorusunun iyi birşey mi kötü birşey mi olduğu. Olumlu bir soruysa Cameron niye bu soruya kızdı? Sıvı metal robot insanlar ile robotarın birlikte yaşamasını istiyor olabilir.

• quote:

geçmişte kaldı.

Alıntıları Göster

Vücudu farklı olsada cameron nereye gitti ? farklı bir zamana gittiyse amacı neydi= ?

Weaver oğlumu kurtarmaya gidiyorum dedi ama ne alakası var anlamadım john henry türk değilmiydi kablosu kesildi artık sadece vücudu aynı gerisi cameron...

Dizi devam etse bile cameron karakterini Summer Glau canlandırmayacak artık onu insan olarak göreceğiz sanırım...

John gelecekte babası ile karşılaştı kimse onu tanımıyor hangi yıla gititlier acaba ? 2019 dan önceki yıllar olduğu kesin...

Cameron john henry'e bende seni tanıyorum dedi burasını anlamadım ?

Aklımda çok soru işareti kaldı dizi bu şekilde bitmez inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Asıl soru "bize katılır mısın?" sorusunun iyi birşey mi kötü birşey mi olduğu. Olumlu bir soruysa Cameron niye bu soruya kızdı? Sıvı metal robot insanlar ile robotarın birlikte yaşamasını istiyor olabilir.

Alıntıları Göster
    bence 10/8 lık fınaldı.. battlestar galactıca kadar olmasa da fınal doyurucuydu ama bekledıgımden kotuydu.. yapımcılar olurya devam eder dıye herseyı sıfırlamamıslar..

gelecege yolculukta john yok olunca o artık kahraman olmadı ve babası onun yerıne gectı cunku derek montu gıydıgınde o mont kardesımın sen ne curetle gıydın der gıbıydı bellıkı john un yerıne kyle gecmıs...ve cameron ınsan olrak karsımzda burda sole ornek verılmıs john olsada olmasada ınsanlık bır savasa gırıcek ve bır kahramını olucak bu john da olabılır kyle da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 12 Nisan 2009; 16:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

bence 10/8 lık fınaldı.. battlestar galactıca kadar olmasa da fınal doyurucuydu ama bekledıgımden kotuydu.. yapımcılar olurya devam eder dıye herseyı sıfırlamamıslar..

gelecege yolculukta john yok olunca o artık kahraman olmadı ve babası onun yerıne gectı cunku derek montu gıydıgınde o mont kardesımın sen ne curetle gıydın der gıbıydı bellıkı john un yerıne kyle gecmıs...ve cameron ınsan olrak karsımzda burda sole ornek verılmıs john olsada olmasada ınsanlık bır savasa gırıcek ve bır kahramını olucak bu john da olabılır kyle da..

Alıntıları Göster
    catherine weaver ı (shirley manson) artık izleyemeyeceğiz. üzüldüğüm şeylerden biri de bu.
    artık şarkılarını dinleriz bol bol.

bu arada dikkat ettiyseniz cameron robot değil insan yani allison dı galiba adı. cunku kopegi seviyor
    ama kopekte reaksiyon yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 12 Nisan 2009; 17:37:02 >

• quote:

catherine weaver ı (shirley manson) artık izleyemeyeceğiz. üzüldüğüm şeylerden biri de bu.
    artık şarkılarını dinleriz bol bol.

bu arada dikkat ettiyseniz cameron robot değil insan yani allison dı galiba adı. cunku kopegi seviyor
    ama kopekte reaksiyon yok.

Alıntıları Göster
    burdan şu sonuc çıkarıyoruz film ile dizi asla birleşmiyecek, bence bu da iyi oldu farklı şekilde izlemek. 5 aylık bir süre var, işallah diziyi yayındandan kaldırmazlar, mail e ben de varım eyer iyi ingilizce bilen arkadaşlar hazır bir kalıp yaparlarsa onu gönderelim divxplanette 11000 den fazla kişi alt yazı indirmiş 6-7 sırada bir yerde. son bölümden sonra pat diye bitiremezler. Son bölümde kapılar baya açık yapımcılarda dizinin bitmesini istemiyor.

farklı mail gruplarından gelen mailleri kayla alacaklardır, buna inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 12 Nisan 2009; 18:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

burdan şu sonuc çıkarıyoruz film ile dizi asla birleşmiyecek, bence bu da iyi oldu farklı şekilde izlemek. 5 aylık bir süre var, işallah diziyi yayındandan kaldırmazlar, mail e ben de varım eyer iyi ingilizce bilen arkadaşlar hazır bir kalıp yaparlarsa onu gönderelim divxplanette 11000 den fazla kişi alt yazı indirmiş 6-7 sırada bir yerde. son bölümden sonra pat diye bitiremezler. Son bölümde kapılar baya açık yapımcılarda dizinin bitmesini istemiyor.

farklı mail gruplarından gelen mailleri kayla alacaklardır, buna inanıyorum.

Alıntıları Göster
    çok acayip bitti sonu.Umarım devam eder.Bitirirlerse yazık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

çok acayip bitti sonu.Umarım devam eder.Bitirirlerse yazık olur

Alıntıları Göster
    Dizi süper final verdi.

- Weaver'ın kalkan olayı çok iyiydi. Milletin ağzı açık kaldı.
    - John Henry'nin içindeki Cromatie uyandı herhalde. Zaten bir terslik vardı. Cameron'da öyle.
    - 2. sezonun 3.4. bölümündeydi sanırım. Cameron gelecek direnişçi idi. Terminatörler tarafından yakalanıp kendisine benzeyeni yani bildiğim hali tarafından öldürülmüştü.
    - John bu olay gerçekleşmeden önceki zamanda olsa gerek. Babası da daha geçmişe gitmediğine göre.
    - Weaver kayboldu hemen. Anlaşılan durumu düzeltmek için ne gerekiyorsa yapıyor.
    - Yalnız Weaver gibi sıvı bir robot diğer Terminatörlere neden karşı orası belirgin değil ve sıvı robotu kim icat etti. İnsanlar mı yoksa terminatörler mi?
    - John Henry demi geleceğe gitti veya nereye gitti? Bunları ve diğer soruların cevaplarını 3. sezon gelirse öğreneceğiz inşallah.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.