Skynet John Henry'nin internette buldugu kardesim dedigi seydir. Büyük ihtimalle böyle düsünüyorum.Bence john henry insanlik icin calisicak ileride de.Ayrica kücük kizin annesi Weaver istese Sarah'yi johnu öldürebilirdi cok kolay onun icin.Bence weaver insanlik icin calisiyor.Ama bakalim gelecek bölüm ak koyun kara koyun cikar ortaya.
Son bölüm itibariyle dizi iyiden iyiye canlandi ama sarah hapise düstü bakalim nasil olucak simdi.Bitirebilirler gibi geliyor banada.Ama son bölümleri gercekten güzeldi bitmemesini isterim.
Alıntıları Göster
TSCC - has been canceled :(
And worse - the show has just a season finale and no series finale :O
Dizi iptal olmuş arkadaşlar 22. bölüm sonmuş
quote:
Orijinalden alıntı: netell
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet
Haydaaaa..
quote:
Orijinalden alıntı: CyBeRBoY
quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet
Haydaaaa..
Alıntıları Göster
ciddimisin ya çok kötü oldu, ama yapımcılar kendi kuyularını kazdılar, üzüldüm valla güzel dizi idi.
quote:
Orijinalden alıntı: tubejh
ciddimisin ya çok kötü oldu, ama yapımcılar kendi kuyularını kazdılar, üzüldüm valla güzel dizi idi.
Alıntıları Göster
Kötü oldu yahu, ikinci sezon bitince başlayayım diyordum Diziye gönül vermiş arkadaşlara bol sabır diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mistercado
Kötü oldu yahu, ikinci sezon bitince başlayayım diyordum Diziye gönül vermiş arkadaşlara bol sabır diliyorum
Alıntıları Göster
Amannnnnn Nerden Çıktı Şimdi Bu Ya Ne Güzel İzliyorduk Bu Terminator Olayı Adamın Dünyaya Bakışınıda Değiştiriyor Mesela Ben Bu Makinelerin Çok Gelişeceğini Kontrolden Çıkacağını Düşünüyorum Kötü Oldu Bitmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Y4M1
Amannnnnn Nerden Çıktı Şimdi Bu Ya Ne Güzel İzliyorduk Bu Terminator Olayı Adamın Dünyaya Bakışınıda Değiştiriyor Mesela Ben Bu Makinelerin Çok Gelişeceğini Kontrolden Çıkacağını Düşünüyorum Kötü Oldu Bitmesi
Alıntıları Göster
Recapini İzledim Geleceğe Gidiyorlar Sarah, James Gelmiyo :S Derek Kyle Allison Hepsi Orda Harbi Bu Catherine Gerçekten Dediğiniz Gibi
quote:
Alıntıları Göster
nasıl biter hem de hikayeyi bitirememişler galiba sadece sezon finali olmuş ve iptal edilmiş dizi yok böyle bir şey ya
quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
nasıl biter hem de hikayeyi bitirememişler galiba sadece sezon finali olmuş ve iptal edilmiş dizi yok böyle bir şey ya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#
Zaten olaylara bakarsak bi bölümle bitcek hikayesi yo of yaaa
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Sezon finali diyor. Tamamen bittiğine dair birşey görmedim. Gerçekten öyle bir durum varsa bağlantı verilirse biz de görmüş oluruz.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Az önce final bölümünü de izlemiş olduk. Sonu çok garip bitti, açıkta kalmış gibi sanırım yakında gösterime girecek olan filmle bir bağlantısı olsun istemişler.
quote:
Orijinalden alıntı: darel-x
Sezon finali diyor. Tamamen bittiğine dair birşey görmedim. Gerçekten öyle bir durum varsa bağlantı verilirse biz de görmüş oluruz.
Alıntıları Göster
kesin değilmiş filmden sonra bakcaklar gibi bir söylenti var. ama fox bitirirse başka bir kanal alabilir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: tubejh
kesin değilmiş filmden sonra bakcaklar gibi bir söylenti var. ama fox bitirirse başka bir kanal alabilir bence.
Alıntıları Göster
Torrente düşmüş. Sezon finali hatırına mkv olanını çekiyorum.:)
quote:
Orijinalden alıntı: darel-x
Torrente düşmüş. Sezon finali hatırına mkv olanını çekiyorum.:)
Alıntıları Göster
altyazı bulan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: sasaell
altyazı bulan varmı
Alıntıları Göster
Altyazı yok çeviriye başlayanda yok bu sefer altyazı geç çıkacak gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Crauser
Altyazı yok çeviriye başlayanda yok bu sefer altyazı geç çıkacak gibi...
Alıntıları Göster
inglizce altyazısı divxplanette çıkmış çok şükür. Yalnız dizinin bitmesine üzüldüm cameronu özleyecem
quote:
Orijinalden alıntı: pazer89
inglizce altyazısı divxplanette çıkmış çok şükür. Yalnız dizinin bitmesine üzüldüm cameronu özleyecem
Alıntıları Göster
sınavlarımdan dolayı indiremedimde izleyemedimde neler olmuş burada böyle bitiyormu bence bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrc
sınavlarımdan dolayı indiremedimde izleyemedimde neler olmuş burada böyle bitiyormu bence bitmez
Alıntıları Göster
Daha düzgün ing. altyazı yeni düştü divxplanete türkçe altyazı bu gün çıkmaz sanırım
Dizi bencede bitmez 4. filmden sonra devam eder sonuçta izlenen bir dizi niye bitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Crauser
Daha düzgün ing. altyazı yeni düştü divxplanete türkçe altyazı bu gün çıkmaz sanırım
Dizi bencede bitmez 4. filmden sonra devam eder sonuçta izlenen bir dizi niye bitsin.
Alıntıları Göster
720p indi alt yazı bekleniyor.
Şimdi 3. sezon gelmeyecek mi? Bu son alt yazı bekleyişimiz mi olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
720p indi alt yazı bekleniyor.
Şimdi 3. sezon gelmeyecek mi? Bu son alt yazı bekleyişimiz mi olacak?
Alıntıları Göster
Çok güzel bir finaldi.Dizi devam etmezse çok yazık olur bağlamaları gereken o kadar çok şey var ki.
İlk başta bana John Connor farklı bir geleceğe gitti gibi geldi ama öyle olması saçma olur diye düşündüm dizinin sonlanması düşünülürken öyle yerde bırakılmazdı galiba. Galiba olaylar zaten böyle gelişiyordu John bundan sonra liderleri olmaya başlıyordu belki, tam anlayamadım
quote:
Alıntıları Göster
arki bişiy sorcam "TSCC - has been canceled :(
And worse - the show has just a season finale and no series finale :O" demişsin daha ingilizcede öğreneceğimiz çok şey varda üsteki ile alttaki cümle birbiri ile çelişmiyor mu ? :S