Şimdi Ara

Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
7.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shad0w kullanıcısına yanıt

    Aynen ilk filmdeki Infıltrator'un direniş kamplarına sızması gibi göndermeleri bu sefer doğrudan oynanabilir olarak oyuna eklemişler.Ayrıca ana hikayeye göre bazı yeni mekanikler ekledikleri gibi sonundaki sahne sonrası bu ek paketin devamı geleceğini düşünüyorum.Oyunu desteklemeleri güzel,elbette bu destek oyuna olan ilginin ve özellikle Terminator filmleriyle büyümüş bir neslin oldukça beğenisi kazanmasınında etkisi oldu.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 


    İnfiltrator modunu şimdi bitirdim ve aldığım bazı görselleri ekliyorum.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Kasım 2020; 1:24:25 >




  • 50 TL bandına düşse direk alacağım da yok abi inat ettiler adamlar.

  • Böyle bir oyun olduğundan bi haberdim. Tam sevdiğim tarzda bir oyuna benziyor. Bu konu sayesinde listeye aldım oynanası bir oyuna benziyor. Kısa zamanda oynarım ben bu oyunu..

  • Oyundan haberim yoktu benimde biraz oynadım dokulardan falan fallout tadı aldım harika oyunmuş.


    @evohan

    Önceki sayfadaki ayarları uyguladım ama fps yi biraz arttırmam lazım 10 fps kadar en ağır olan hangi ayar acaba biliyormusunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Kasım 2020; 17:40:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Oyundan haberim yoktu benimde biraz oynadım dokulardan falan fallout tadı aldım harika oyunmuş.


    @evohan

    Önceki sayfadaki ayarları uyguladım ama fps yi biraz arttırmam lazım 10 fps kadar en ağır olan hangi ayar acaba biliyormusunuz?

    İçinde Distance geçen ayarları düşürebilirsin 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    O ayarlara göre yaklaşık 9-10 fps lik bir artış aldığım ayarlar gölgeler AA yansımada hafif düşürme yaptım çimen mesafesinide kısalttım doku kalitesi hala yüksek çimen gölgelerini kapatmanın komutunu bilen varsa çok iyi olur.


    Değiştirdiklerim:


    r.PostProcessAAQuality=4

    r.SSR.Quality=3

    r.ShadowQuality=2

    r.Shadow.RadiusThreshold=0.00

    r.Shadow.RadiusThresholdRSM=0.00

    foliage.LODDistanceScale=1

    r.ViewDistanceScale=10


    Oyunun işlemci kullanımı çok az çekirdekler çoğunlukla 1.2ghz de yatıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Kasım 2020; 5:25:51 >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Müzikleri Brad Fiedel yapmış gibi Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 

  • Atmosfer çok güzel bu grafiklerde bir fallout 3 remake ne güzel olurdu 2 kez daha bitirirdimTerminator: Resistance (2019) [ANA KONU]  doku kalitesi bazen çok şaşırtıyor özellikle üstteki kodlarla.


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]




  • Windows 10 da Engine.ini dosyasını bulamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

    Arama bölümüne bunu yazıp entera basın


    %localappdata%


    Ardından Terminator\Saved\Config\WindowsNoEditor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 19 Kasım 2020; 23:24:14 >
  • teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Aynen ilk filmdeki Infıltrator'un direniş kamplarına sızması gibi göndermeleri bu sefer doğrudan oynanabilir olarak oyuna eklemişler.Ayrıca ana hikayeye göre bazı yeni mekanikler ekledikleri gibi sonundaki sahne sonrası bu ek paketin devamı geleceğini düşünüyorum.Oyunu desteklemeleri güzel,elbette bu destek oyuna olan ilginin ve özellikle Terminator filmleriyle büyümüş bir neslin oldukça beğenisi kazanmasınında etkisi oldu. 


    İnfiltrator modunu şimdi bitirdim ve aldığım bazı görselleri ekliyorum. 


    Efsane görünüyor ya. Ara sahne olmalı bunlar?





  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt

    Ara sahne fakat bu oyuna bir şans verilmeli. 2 saat kadar denemiştim, beğendim ancak o dönem farklı oyunlar oynadığım için silmiştim.

  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt

    Görseller ara sahneden fakat ek paket ile birlikte ana oyunun ışıklandırma kalitesini geliştirdiler.Oyun Unreal Engine 4 kullandığı için özellikle yüksek çözünürlükte oldukça iyi görünüyordu üzerinede ışıklandırma kalitesi gelişince ortaya güzel görseller çıkıyor.


    Oyunun bu ek paketinde yeni dosyalar bulundu.Buna göre oyuna yeni bir ek paket içeriği,multiplayer/Co-Op ve yeni hikaye görevleri gelebilir.İlerleyen süreçte herhangi bir gelişme olursa konudan yazmaya çalışırım.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 

  • @TheCapedCrusader


    @Terminator T-800


    Evet sağlam görünüyor; fakat 200 lira çok gibi. Aslında yaratılan evrene ve verilen emeğe göre çok değil; ama bizim bütçelere göre çok :) 50/60 tl olursa alınabilir.

  • Hasar, şarjör çipleri nasıl kullanılıyor, silahın üstüne sürüklemek gibi bir şeyler denedim yapamadım.

  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt

    Çiplerin belirli bir bağlantı şeması bulunuyor.Bir devre bağlantısı şeklinde hazırlanmış ve aynı sayıda uçlar başlangıç-bitiş çiplerinde aynı olmalı,diğer türlü devreyi tamamlamazsa kullanılamıyorlar.Örneğin şu şekilde ;



    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
  • Az önce bitirdim bu oyunu..


    Açıkcası bana grafikler animasyonlar ara sahneler falan çok çağ dışı geldi.


    Vuruş hissiyatıda ehh denecek düzeyde.


    Hikaye anlatımına gelecek olursak oyun çok kısa zaten o yüzden o da vasatı geçemedi benim için..


    Oynadıkça sarıyor biraz. Ama çıtır çerezlik bi oyun oynayıyım 1-2 günde hızlıca bitireyim derseniz oynayın geçin derim. Puanım 6/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 1 Ocak 2021; 17:23:9 >
  • Terminator:Resistance çıkışından bu yana önemli güncellemeler aldı.Oyunun geliştiricisi Teyon oyunculardan gelen bildirimler doğrultusunda çeşitli güncellemelerle oyunda bazı noktalarda düzenlemeye giderek önemli değişiklikler yaptı.Oyunun çıkışında zorluk dengesi ve yapay zeka konusunda bazı eksiklikleri vardı ve en yüksek zorlukta dahi oyun epey kolaydı.Oynadığımız karakter T-800 leri adeta kağıt gibi eritiyordu bu nedenle ilk büyük güncellemede yapay zekayı iyileştirip beraberinde zorluk-loot konusunda bir denge düzenlemesi yaptılar.Bu sayede oyun zorluk dengesi açısından olması gerektiği seviyeye geldi ve makineler çok daha ölümcül ve zorlayıcı oldular.Elbette bu durumda etrafı daha fazla keşfetmeye,üretim malzemesi ve mühimmat bulmaya yöneltiyor çünkü artan zorlukta bu tür üretim malzemeleride daha az bulunuyor.


    İlerleyen süreçte ise oyuna ücretsiz bir içerik olan İnflitrator modunu eklediler.Bu mod ana hikayeden ayrı olarak oynanıyor ve sızıcı birim olarak ifade edebileceğim bir yok edici olan İnfiltrator ile oynuyoruz.Herhangi bir kayıt noktasının olmadığı ve öldüğümüzde sonlanan bu modda herhangi bir silah olmadan başlıyoruz ve ana hikayede olmayan bazı yeni mekanikler,animasyonlar ve silahlar yer alıyor.Direniş birliklerinden ve sığınaklardan topladığımız bilgilerle hedefin yerini belirleyip yok etmeye çalışıyoruz.Modun tekrar oynanabilirliği mevcut çünkü her defasından direniş sığınakları,silah depoları farklı yerlerde bulunuyor.Haritayı öğrendikçe belirli bir rota üzerinden ilerleyip daha hızlı bitirebiliyoruz.


    Güncellemelerle yapılan bir başka düzenleme ise oyunun ışıklandırma ve karakter hareket sisteminde yapıldı.Görsel yönden özellikle yüksek çözünürlükte oynandığında oldukça iyi duran oyunun ışıklandırması tamamen yenilendi.Bunun dışında ise immersive özelleştirmesi ile oyun ara yüzünü isteğe bağlı olarak değiştirebiliyoruz.


    Geçtiğimiz ay oyunun Enhanced isminde yeni nesil bir sürümünün yayınlanacağı duyuruldu.PC sürümüne görsel iyileştirmeler,denge düzenlemeleri mevcut güncellemelerle daha önce gelmişti.İnfiltrator modu ve diğer iyileştirmeleri ise Enhanced ismi altında yeni nesil konsollar içinde alacak olan oyuna yaz aylarında ise tüm platformlarda yayınlanacak olan ücretli bir ek paket gelecek.Daha önce Infiltrator modu güncellemesinde bulunan dosyalardan bir ek paket geleceği düşünülüyordu ve öylede oldu.Resmi duyuruyla birlikte oyuna ek içerik geleceğide resmileşmiş oldu.İlerleyen süreçte içeriği konusunda yeni bilgiler gelecektir.


    Son olarak mümkünse oyunu en son güncellemesi yüklü bir şekilde oynamanızı öneririm eğer eski sürümlerini oynuyorsanız o sürümlerde olan bazı eksiklikler güncellemeler ile giderildi.Oyun Steam kütüphanemde mevcut ve daha önceden birkaç kez bitirsem dahi sistemimde yüklü olduğu için yeni güncellemeleri aldıkça içeriklerini paylaşıyor olacağım.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Terminator:Resistance çıkışından bu yana önemli güncellemeler aldı.Oyunun geliştiricisi Teyon oyunculardan gelen bildirimler doğrultusunda çeşitli güncellemelerle oyunda bazı noktalarda düzenlemeye giderek önemli değişiklikler yaptı.Oyunun çıkışında zorluk dengesi ve yapay zeka konusunda bazı eksiklikleri vardı ve en yüksek zorlukta dahi oyun epey kolaydı.Oynadığımız karakter T-800 leri adeta kağıt gibi eritiyordu bu nedenle ilk büyük güncellemede yapay zekayı iyileştirip beraberinde zorluk-loot konusunda bir denge düzenlemesi yaptılar.Bu sayede oyun zorluk dengesi açısından olması gerektiği seviyeye geldi ve makineler çok daha ölümcül ve zorlayıcı oldular.Elbette bu durumda etrafı daha fazla keşfetmeye,üretim malzemesi ve mühimmat bulmaya yöneltiyor çünkü artan zorlukta bu tür üretim malzemeleride daha az bulunuyor.


    İlerleyen süreçte ise oyuna ücretsiz bir içerik olan İnflitrator modunu eklediler.Bu mod ana hikayeden ayrı olarak oynanıyor ve sızıcı birim olarak ifade edebileceğim bir yok edici olan İnfiltrator ile oynuyoruz.Herhangi bir kayıt noktasının olmadığı ve öldüğümüzde sonlanan bu modda herhangi bir silah olmadan başlıyoruz ve ana hikayede olmayan bazı yeni mekanikler,animasyonlar ve silahlar yer alıyor.Direniş birliklerinden ve sığınaklardan topladığımız bilgilerle hedefin yerini belirleyip yok etmeye çalışıyoruz.Modun tekrar oynanabilirliği mevcut çünkü her defasından direniş sığınakları,silah depoları farklı yerlerde bulunuyor.Haritayı öğrendikçe belirli bir rota üzerinden ilerleyip daha hızlı bitirebiliyoruz.


    Güncellemelerle yapılan bir başka düzenleme ise oyunun ışıklandırma ve karakter hareket sisteminde yapıldı.Görsel yönden özellikle yüksek çözünürlükte oynandığında oldukça iyi duran oyunun ışıklandırması tamamen yenilendi.Bunun dışında ise immersive özelleştirmesi ile oyun ara yüzünü isteğe bağlı olarak değiştirebiliyoruz.


    Geçtiğimiz ay oyunun Enhanced isminde yeni nesil bir sürümünün yayınlanacağı duyuruldu.PC sürümüne görsel iyileştirmeler,denge düzenlemeleri mevcut güncellemelerle daha önce gelmişti.İnfiltrator modu ve diğer iyileştirmeleri ise Enhanced ismi altında yeni nesil konsollar içinde alacak olan oyuna yaz aylarında ise tüm platformlarda yayınlanacak olan ücretli bir ek paket gelecek.Daha önce Infiltrator modu güncellemesinde bulunan dosyalardan bir ek paket geleceği düşünülüyordu ve öylede oldu.Resmi duyuruyla birlikte oyuna ek içerik geleceğide resmileşmiş oldu.İlerleyen süreçte içeriği konusunda yeni bilgiler gelecektir.


    Son olarak mümkünse oyunu en son güncellemesi yüklü bir şekilde oynamanızı öneririm eğer eski sürümlerini oynuyorsanız o sürümlerde olan bazı eksiklikler güncellemeler ile giderildi.Oyun Steam kütüphanemde mevcut ve daha önceden birkaç kez bitirsem dahi sistemimde yüklü olduğu için yeni güncellemeleri aldıkça içeriklerini paylaşıyor olacağım. 

    Dlcyi oynadım. Biraz fazla çerezlik olmuş. Ana oyundaki derinlik yok tabikide. 3-5 saatte olsa güzel bir hikaye dlcsi güzel olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 6 Ocak 2021; 0:26:53 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.