Şimdi Ara

Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
7.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox One ve Series (X/S) için Terminator Resistance P2 Hakkı Satılık

    P1sahibi forumda ve numarası verilecek

    FİYAT: 40 TL

  • Çok güzel oyundur. Herkese öneririm. Hiç kasıntı yapmadan mis gibi oyun yapmış adamlar. Maalesef büyük dağıtıcılar youtuberlara bedavaya al oyna demedikçe çok güzel oyunlar böyle arada kaynayıp gidiyor.

  • Terminator Resistance'a yeni bir güncelleme yayınlandı.


    Güncelleme ile herhangi bir içerik eklenmiyor sadece AMD nin DLSS e alternatif olarak geliştirdiği FidelityFX Super Resolutıon özelliği eklendi.Böylece bu teknolojiyi ilk kullanan oyunlardan birisi oldu.Uygulama açık kaynak kodlu yani hangi karta sahip olursanız olun kullanabiliyorsunuz.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Haziran 2021; 17:45:8 >
  • FidelityFX Super Resolutıon'u RTX 3070 ile Terminator Resistance'ta test ettim.Çözünürlük 4K,tüm ayarlar Epic'te ve SuperFX Res Ultra Quality seçeneğinde kapalı olduğu değere göre tam 33 FPS lik bir fark oluştu.Gerçekten çok güzel bir değer ve tüm kart sahipleri kullanabiliyor.İlk görsel FİdelityFX açıkken diğer görsel ise kapalı haldeki performansa ait ve görsel açıdan pek bir fark gözlemlemediğimi söyleyebilirim.FPS kazancı gerçekten çok iyi düzeyde.


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]




  • İndirmde oynucam bu oyunu ya merak ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    FidelityFX Super Resolutıon'u RTX 3070 ile Terminator Resistance'ta test ettim.Çözünürlük 4K,tüm ayarlar Epic'te ve SuperFX Res Ultra Quality seçeneğinde kapalı olduğu değere göre tam 33 FPS lik bir fark oluştu.Gerçekten çok güzel bir değer ve tüm kart sahipleri kullanabiliyor.İlk görsel FİdelityFX açıkken diğer görsel ise kapalı haldeki performansa ait ve görsel açıdan pek bir fark gözlemlemediğimi söyleyebilirim.FPS kazancı gerçekten çok iyi düzeyde.


    Grafiksel kayıp göremedim. İyi duruyor.





  • Yaz indirimlerinde yapın 50 TL de nasiplenelim yahu.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Nasipse olur hocamTerminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    119,40 TL Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 

  • Son 20 dakika, en az %75 paklar bizi.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 


    @fero01 ,


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] Olsun Valla hocam. Üstüne üstlük Yapımcı hikaye bazlı bir oyun olmasına rağmen oyunu güncellemeye devam ediyor. Saygı duyuyorum.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Totem yapıyoruz.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Fingers crossed


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gol değil. :( Arama yaptığımızda 119,40 TL görünüyor. Henüz Mağaza sayfasına indirim yansımamış.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Cuk diye bildim. Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] Her indirim dönemi aynı. 2. elde ek indirim sağlayabilirseniz daha uyguna gelebilir.


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ztn 199tl normalde 119a çekiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Ben de onu sevmiyorum. Neden indirim oranını değiştirmiyorsunuz arkadaşlar. Telifi bizden mi çıkarıyorsunuz.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]  İnat edeceğim yine, 50 TL olmadan almayacağım. İşin ilginç tarafı Gamepass tarafına da gelmedi ne hikmetse.

  • Oyun ön siparişe açıldığında fiyatı 120 TL idi ve bir kaç gün sonrasında 200 TL ye yükseldi.120 TL iken almıştım şu an ise indirimli hali ön siparişe açıldığı fiyatla aynı,diğer ülkelerin fiyatlarına baktım indirimli bile en uygun 82 TL den satılıyor.Bu nedenle 50 TL gibi rakamlara düşme beklentisi günümüz şartları gereği pek mümkün değil gibi görünüyorTerminator: Resistance (2019) [ANA KONU] .Ayrıca 120 TL günümüz şartlarında bence çok yüksek bir rakam değil eğer daha önce almasaydım şu an hiç düşünmeden oyunu indirimdeyken almış ve oynuyor olurdum gerçi halen oynuyorum orası ayrı :D Bir kaç aya oyuna yeni hikaye ek paketide gelecek ama İnfiltrator modu gibi ücretsiz değil bu sefer ücretli bir ek içerik olacak.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 





  • Geliştiricisinin yaptığı Rambo oyunu nedeniyle oyuna ön yargılıydım ama bu sefer olmuş.

  • İnfiltrator modu global sıralamada 40.sıraya ismimizi yazdırdık.


    İnfiltrator modu nedir diye merak edenler için kısaca açıklayayım.Oyuna sonradan eklenen ve bir Terminator olarak oynadığınız herhangi bir kayıt noktasının olmadığı bir mod,45 dk civarı sürüyor ve ölürseniz görev başarısız oluyor.Terminator olarak oynadığınız için çok güçlüsünüz ama ana oyunun aksine bu sefer düşman grupları daha fazla,amacınız direniş birliklerinin yerini belirlemek ve Skynet'in istediğini hedefleri yok etmek,bunun için yok ettiğiniz birliklerden,düşen Terminator ve Skynet araçlarından bilgi topluyor,ardından hedeflerinizin yerini belirleyerek tamamlıyorsunuz.Modun bir global sıralamasıda var ve ilk sıralar hileli değerler olsada normal bir şekilde oynayanlar içinde güzel bir yer elde edindim.Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU] 


    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.