Şimdi Ara

Termal Tesiste Çalışmak Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz çok revaçta olan bir sektör olan termal tesislerde çalışmak sizce nasıl olur?

Günde 9-10 saat ofis ortamında dışarıdan gelen misafirlere bilgilendirme yapmak ve karşılığında asgari ücret + prim + sigorta + konaklama + yemek ...

• bahşiş olayına göre orta-iyi kategorisine girer bence hatta iyi-çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: classnick

bahşiş olayına göre orta-iyi kategorisine girer bence hatta iyi-çok iyi

Devremülk satışı için gelenler açısından bahşiş olayını açar mısın? Hiç bildiğim bir sektör değil de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcreWeb -- 27 Ekim 2013; 18:10:44 >
  • Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim.
  • EcreWeb kullanıcısına yanıt
    termal tesis te devremülk satışı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim.

Üniversite (önlisans+lisans) mezunuyum. Bu yüzden kötü diyebilirsin (ama primle 1500 e gelir dediler). Benim açımdan da öyle geliyor lakin konaklama ve yemek konusunda da dediğin gibi. Şu aralar kendi işlerime (internet projeleri) kafa yoruyorum ama bir yandan da başka iş olsun istiyorum (bağkur ödemesi olmasın diye). Üniversiteden arkadaşım varsa etrafında çalışmayanlar yönlendir dedi, o yüzden merak ettim nasıl olabileceğini kendi açımdan. Balıkesir'de hem termal otel hemde devremülk satışı yapan bir firma. Sabah 10 akşam 7-8 çalışma saatleri. Epeyce yoğun bir saati var ve kendi işlerime pek zaman ayıramam gibi. Ama işsizlikte kötü olur işte. Kararsız kaldım. Birde en önemlisi evdeki rahatı bulamayız. Son olarak yaşta 30'a merdiven dayadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcreWeb -- 27 Ekim 2013; 18:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: classnick

termal tesis te devremülk satışı ?

Bünyelerinde hem termal tesis hemde devremülkler var diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcreWeb

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim.

Üniversite (önlisans+lisans) mezunuyum. Bu yüzden kötü diyebilirsin (ama primle 1500 e gelir dediler). Benim açımdan da öyle geliyor lakin konaklama ve yemek konusunda da dediğin gibi. Şu aralar kendi işlerime (internet projeleri) kafa yoruyorum ama bir yandan da başka iş olsun istiyorum (bağkur ödemesi olmasın diye). Üniversiteden arkadaşım varsa etrafında çalışmayanlar yönlendir dedi, o yüzden merak ettim nasıl olabileceğini kendi açımdan. Balıkesir'de hem termal otel hemde devremülk satışı yapan bir firma. Sabah 10 akşam 7-8 çalışma saatleri. Epeyce yoğun bir saati var ve kendi işlerime pek zaman ayıramam gibi. Ama işsizlikte kötü olur işte. Kararsız kaldım. Birde en önemlisi evdeki rahatı bulamayız. Son olarak yaşta 30'a merdiven dayadı. :)

Hocam durum bu şekilde ise calis derim zaten yorumda da dediğim gibi İssiz ve calismak istiyorsaniz kacirmayin maaş + prim o kadar olursa yemek ve konaklama masrafi da olmayacagi için ne kadar eljnize parasi geçmese de 2500 civarlarında olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.