Bildirim
Termal Tesiste Çalışmak Nasıl Olur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bahşiş olayına göre orta-iyi kategorisine girer bence hatta iyi-çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: classnick
bahşiş olayına göre orta-iyi kategorisine girer bence hatta iyi-çok iyi
Devremülk satışı için gelenler açısından bahşiş olayını açar mısın? Hiç bildiğim bir sektör değil de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcreWeb -- 27 Ekim 2013; 18:10:44 > -
Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim. -
termal tesis te devremülk satışı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim.
Üniversite (önlisans+lisans) mezunuyum. Bu yüzden kötü diyebilirsin (ama primle 1500 e gelir dediler). Benim açımdan da öyle geliyor lakin konaklama ve yemek konusunda da dediğin gibi. Şu aralar kendi işlerime (internet projeleri) kafa yoruyorum ama bir yandan da başka iş olsun istiyorum (bağkur ödemesi olmasın diye). Üniversiteden arkadaşım varsa etrafında çalışmayanlar yönlendir dedi, o yüzden merak ettim nasıl olabileceğini kendi açımdan. Balıkesir'de hem termal otel hemde devremülk satışı yapan bir firma. Sabah 10 akşam 7-8 çalışma saatleri. Epeyce yoğun bir saati var ve kendi işlerime pek zaman ayıramam gibi. Ama işsizlikte kötü olur işte. Kararsız kaldım. Birde en önemlisi evdeki rahatı bulamayız. Son olarak yaşta 30'a merdiven dayadı. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcreWeb -- 27 Ekim 2013; 18:20:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: classnick
termal tesis te devremülk satışı ?
Bünyelerinde hem termal tesis hemde devremülkler var diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: EcreWeb
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Çalışmak, para kazanmanın revacı olmaz bence. Eğitim durumun nedir asgari ücret verecekler ama bu eğitim düzeyi düşük ise iyi yüksek ise kötü bir durum. Sigorta olması gerek zaten. Ayrıca konaklama ve yemek vermeleri de üstünden maddi olarak bir yükün kalkması demektir. Eğer işin yoksa ve çalışmak istediğinde kabul edeceklerse git başla derim.
Üniversite (önlisans+lisans) mezunuyum. Bu yüzden kötü diyebilirsin (ama primle 1500 e gelir dediler). Benim açımdan da öyle geliyor lakin konaklama ve yemek konusunda da dediğin gibi. Şu aralar kendi işlerime (internet projeleri) kafa yoruyorum ama bir yandan da başka iş olsun istiyorum (bağkur ödemesi olmasın diye). Üniversiteden arkadaşım varsa etrafında çalışmayanlar yönlendir dedi, o yüzden merak ettim nasıl olabileceğini kendi açımdan. Balıkesir'de hem termal otel hemde devremülk satışı yapan bir firma. Sabah 10 akşam 7-8 çalışma saatleri. Epeyce yoğun bir saati var ve kendi işlerime pek zaman ayıramam gibi. Ama işsizlikte kötü olur işte. Kararsız kaldım. Birde en önemlisi evdeki rahatı bulamayız. Son olarak yaşta 30'a merdiven dayadı. :)
Hocam durum bu şekilde ise calis derim zaten yorumda da dediğim gibi İssiz ve calismak istiyorsaniz kacirmayin maaş + prim o kadar olursa yemek ve konaklama masrafi da olmayacagi için ne kadar eljnize parasi geçmese de 2500 civarlarında olacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X