Şimdi Ara

TERMAL BEL KORSESI SADECE 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sporservis.com/?urun-862-TERMAL-BEL-KORSESi--BAY-BAYAN-25-cm-.html

termal bel korsesı sadece 10 tl

* Karın ve göbeği toplar

* İçi kavucuk olduğundan terletir ve zayıflatır

* Ayrıca bel fıtığı olanlar için önerilen bir ürün

* Sıcak tutar

* Kullandıkça farkını anlayacaksınız

* son derece kalıteli ve orjinal ürün

* Beden aramayın tüm bedenlere göre ayarlanabilen özelliğe sahip

* Üstelik çok ucuz

Fanila üstüne takılması tavsiye edilir.Tuz ile Kullanıma Uygun Değildir.

• _____________________________
    mesajımı alıntı yapanlara MUTLAKA cevap veririm. cevap vermiyorsam MUTLAKA bloklu demektir.

• o urunden bızde satıyoruz hem 20 cm genıslıgı hemde neoprenı ıncecık. su hepsı burada sevdası bıtmıyor bu sıtedekılerın aydın doganı ne cok sevıyormussunuz.
    hepsiburada urun hakkinda kulanici yorumlari var. ayrıca kargo bedava.

buda 25 cm olani.

25cm 7.99 kargo bedava

http://www.hepsiburada.com/liste/delta-siyah-termal-sauna-kemer-bel-korsesi-25-cm-ds812/productDetails.aspx?productId=spordelta476&categoryId=373594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 26 Aralık 2012; 15:08:03 >

• kıyas yaparken aynı kalıtedekı urunlerı bırbırıyle kıyaslayın pıyasada 40 tl ye de termal korse var deltanın korsesını bende satıyorum. bu ıkısı aynı urun degıl. delta cınde yapılıyor bu urun turkıyede uretlıyor.
    iyi satislar.
  • BIZ URUNU NISANTASI ORTOPEDIDE URETTIRIYORUZ TUKIYEDE URETIM YAPAN BI MEDIKAL FIRMASI. DELTA GIBI CINDEN NE AVR SA GETIRIP HEPSI BURADA SAYESINDE PIYASAYI CIN MALINA BOGMUYORUZ. NEYSE BENIM DIKKATIMI CEKEN HANGI URUNU KOYSAM KARSISINA HEPSIBURADA DAKI ALTERNATIFLERIN SUNULMASI DELTANIN URUNU BIR COK SITEDE UYGUN FIYATTA AMA NEDENSE HEP HEPSI BURADA LINKI PAYLASILIYOR.

Orijinalden alıntı: melisguder

BIZ URUNU NISANTASI ORTOPEDIDE URETTIRIYORUZ TUKIYEDE URETIM YAPAN BI MEDIKAL FIRMASI. DELTA GIBI CINDEN NE AVR SA GETIRIP HEPSI BURADA SAYESINDE PIYASAYI CIN MALINA BOGMUYORUZ. NEYSE BENIM DIKKATIMI CEKEN HANGI URUNU KOYSAM KARSISINA HEPSIBURADA DAKI ALTERNATIFLERIN SUNULMASI DELTANIN URUNU BIR COK SITEDE UYGUN FIYATTA AMA NEDENSE HEP HEPSI BURADA LINKI PAYLASILIYOR.

ıyı günler benim belim baya ağrıyor ben zayıflamak için değilde bel ağrısı için kullansam bu ürünü işe yarar mı yada günlük değilde gece yatmadan yatmaya kullanabileceğim tavsiye edeceğiniz bel kemeri var mı?
  • açıkcası ben ülkemizde üretilen bir ürünü tercih ederim.ama burası sıcak fırsatlar ve en uygun fiyatlı ürünler paylaşılıyor.her korse aynı kalitede değil ve alerji yapabilir.bence bir kere alıp kaliteli almak daha mantıklı.
    Son olarak aydın doğan'ı severiz yada sevmeyiz burada konumuz sadece UYGUN FIYATLI ÜRÜNLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.sporservis.com/?urun-1196-YUN-BEL-KORSESi.html

* Ayrıca bel fıtığı olanlar için önerilen bir ürün

şu iki madde bir birine o kadar terski... İnsan sağlığını hiçe sayan bir ürün ve sadece "para" düşünülerek yazılmış bir açıklama bu üründeki açıklama!

Fıtığı olan, aman haaa.
  • ZATEN BEL FITIGI OLAN BIRINE ONERMEDIGIMIZI YUKARIDA BELIRTTIK. ACIKLAMADAKI BEL FITIGINA ONRILIR KISMI BEL FITIGINA BUTUN KORSELERINII GELMESIDIR ISTER TERMAL OLSUN ISTER BASKA SEY ORDAKI DESTEGI VERDIGI SURECE KUSAK BILE SARMANIZ ONERILEBILIR. AMA BIZ EN MANTIKLI OLANIN YUN KORSELER OLDUGUNU VE TERCIH EDILMESI GEREKENINDE BU MODELLER OLDUGUNU SORAN HERKESE SOLUYORUZ.

Orijinalden alıntı: melisguder

ZATEN BEL FITIGI OLAN BIRINE ONERMEDIGIMIZI YUKARIDA BELIRTTIK. ACIKLAMADAKI BEL FITIGINA ONRILIR KISMI BEL FITIGINA BUTUN KORSELERINII GELMESIDIR ISTER TERMAL OLSUN ISTER BASKA SEY ORDAKI DESTEGI VERDIGI SURECE KUSAK BILE SARMANIZ ONERILEBILIR. AMA BIZ EN MANTIKLI OLANIN YUN KORSELER OLDUGUNU VE TERCIH EDILMESI GEREKENINDE BU MODELLER OLDUGUNU SORAN HERKESE SOLUYORUZ.

Anladığım kadarıyla ürünün yetkilisisiniz. Öncelikle küçük harfle yazınız.

Ürünler hakkında genellikle bu tarz tartışmalara girmem! Fakat; ürün detaylarınız normal değil, aynı zamanda bel fıtığını iyi bilen biri olarak yazmam gerekirdi.

"Soran herkese söylüyoruz" olmaz böyle bir şey. Hayırlı işler dilerim, sadece biraz özen, nizam lütfen. Az da vicdan.

• Üslubunuzu düzeltiniz ilk önce...
    O ne demektir ki, yok hepsiburada sevdalısınız aydın doğanı ne çok seviyormuşsunuz falan
    Bizde esnafız biz böyle bir ağızla konuşsak kapımızdan müşteri geçmez.

hepsiburada dan alacağıma bu siteden alırım daha ıyı. hepsiburada da dan cok kazık ve sipariş iptali yediğimden dolayı kolay kolay bulaşmıyorum

satıcının uslubu gayet sivri dilli ve taşı gediğine koyan cinsten
  • Herşeyden önce satıcı dediğin müşteriye saygılı olacak.
    Bu diyalogların üzerine, bu ürünü 1 dakika kullan, hayatın boyunca bel ağrısı çekmeyeceksin, üstelik ücretsiz deseler de bel ağrısıyla yaşarım, yine de kullanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: munans

Herşeyden önce satıcı dediğin müşteriye saygılı olacak.
    Bu diyalogların üzerine, bu ürünü 1 dakika kullan, hayatın boyunca bel ağrısı çekmeyeceksin, üstelik ücretsiz deseler de bel ağrısıyla yaşarım, yine de kullanmam.

Daha dur! Her an başka kullanıcı adıyla girip "taksit oluyor mu buna?" diye sorabilir. Bir kere çıkış yapmayı unutup aynı nick ile sormuştu.

•  TERMAL BEL KORSESI SADECE 10 TL

bel korsesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrinsarezar -- 3 Şubat 2014; 13:48:41 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.