Şimdi Ara

Terleme ile kilo kaybı ne kadar artar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler 140 kiloyum 185 cm boyundayım ramazanda iftardan sonra yürüyüşe çıkmaya başladım. Kısa kolla yürüdüğümde hafif terleme oluyor saç diplerinde ve sırtında acaba hırka giyip yürüsem kalori yakımı ne kadar artar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %3.2 artar. Battaniyede giyersen %4.6 ya kadar çıkabilir bu değer.

• Olum hayatimda hic terlemedim lan nasil bisey acaba

• Up

• Pek bi fark olmaz abartilcak kadar ama mesela terlemeye basladin ya hic durma o zaman.Cunku terlemeye baslayana kadar sadece isinma yuruyusudur o bi katkisi olmaz vucudunda.Bacaklarini agridan hissetmeyene kadar yuru ya da kos,en cok kalori o sirada yakilir.
    Ben de ilk 45 dk kostugumda garip gelmisti boyle asla dayanamam filan demistim cunku cok agriyordu bacaklarim.Ama bi agrimaya basladi mi o agri artmiyo ve alisiyosun.Sadece bazen temponu kaybediyosun onu da lap tut ayarla.Bunu tempolu yuruyuste de yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Pek bi fark olmaz abartilcak kadar ama mesela terlemeye basladin ya hic durma o zaman.Cunku terlemeye baslayana kadar sadece isinma yuruyusudur o bi katkisi olmaz vucudunda.Bacaklarini agridan hissetmeyene kadar yuru ya da kos,en cok kalori o sirada yakilir.
    Ben de ilk 45 dk kostugumda garip gelmisti boyle asla dayanamam filan demistim cunku cok agriyordu bacaklarim.Ama bi agrimaya basladi mi o agri artmiyo ve alisiyosun.Sadece bazen temponu kaybediyosun onu da lap tut ayarla.Bunu tempolu yuruyuste de yapabilirsin

Aralıksız 10 dk koşarım hocam sonra kesilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekst

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Pek bi fark olmaz abartilcak kadar ama mesela terlemeye basladin ya hic durma o zaman.Cunku terlemeye baslayana kadar sadece isinma yuruyusudur o bi katkisi olmaz vucudunda.Bacaklarini agridan hissetmeyene kadar yuru ya da kos,en cok kalori o sirada yakilir.

Aralıksız 10 dk koşarım hocam sonra kesilirim

Hocam kesilmek diye bi sey yok iste asil kesilmeye baslayinca kilo kaybi basliyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su kaybedersin kardes o da sagliksiz kilo vermedir.hepsini geri alirsin.ayni boy ve kiloya sahibiz bi ss atsana pm den.ben 155 twn 140a dustum 50 gunde.hala devam ediyorum 1 saat yuruyus+30dk egzersiz bisikleti.yemegide kestim. tabi

• 140 KİLE NE OHA LAN DÜŞMAN BAŞINA
  • Sen yürüşüne devam et faydasını görürsün zaten boşuna kendine işkence yapmana gerek yok.Bende 107 kiloyum olabildiğince yürüyorum diyetimle beraber. 2 önce 115'idim.Kilo tamamen başa bela umarım kurtulursun.Kurtuluruz hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 29 Haziran 2015; 2:20:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.