Şimdi Ara

Terkeden sevgili...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 ay olacaktı ama terketti. bir hatam yüzünden. arkasından iş çevirdiğimi düşündü. biraz öyler tam değil aslında. bildiğini düşnüüyordum.

"artık bir araya gelemeyiz, gelirsek kendime olan saygınmı kaybederim. gurursuzluk olur. ve bu olay bana zarar verdi. sana bir şey olmadı. sadece bana olmuş olarak devam edeceğiz. artık kşmseyle ilişki istemiyorum. sana güvendim, ama senin gibi biri bile bunu yapıyorsa "

gibi şeyler dedi telefonda. yüzyüze görüşmek istemiyor . sınavları var kötü etkilenmeemk için.

daha önce de bir kaç kez böyle oldu ama bu kadar büyük değildi. yüzyüze ayrılacakken ağlayı barıştık.

bu sefer olmadı. göeüşmüyor.

5-6 gün oldu.

kitap, resimli çakmak, websitesi. bu gibi şeylerin bir kısmını yaptım yapacağım.

ama boşa mı yapıytorum blmiyorum

kesin olarak bitti diyor. arkadş olabiliriz diyor ama kaç gün önce mücaadele etmediğini düşündüğümden senin de ayrılmak isterdiğini düşünüyorum diyor. oysa ki konuşmak istemitordu ısrar mı etsrydim.

yalnız kalmak istiyoreum diyor, iyi gelecek ikimize de diyor.

3 hafta sonra sınavlarsan sonra görüşebileceğiz en erken.....

evine şu an 2 hediye yolladım. onlar bakalım etki edecek mi.böyle çaresizlik içiindeyim.

sokağına pankart mı assam.

ya da erken mi daha biraz düşünsün mü....

bugün 20 dakka filan konuştuık. o da ağlıyordu en son. beni sevdiğini söyledi ama snirli. ilişki istemiyor.

napmalıyım beklemeli miyim istediği gibi görüşmeden. yazarsam etkilenityor ararsam da. ama 3 hafta nasıl beklerim.

google doc açtoım günlük gibi yazıyorum ona yazar gibi, ona atacağım en son da.

şu an napmalıyım bilmiyorum....

ililki istemiyorum dese bile umut olabiliyor mu... her şey içinümit yok mudur

• Abartmanın anlamı yok olmuyorsa bırakıcaksın 9 ayda bu kadar işler yapman yanlış. Yoluna bak unutursun zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşını bilmiyorum ama çok abartmışsın. tamam, bir yanlış yapmış olabilirsin. özür dilersin, af dilersin, affetmezse kendi bilir. bu kadar düşmeye gerek yok hocam. seven insan zaten bunları bahane etmez, seven anne gibi sever, aşık gibi sever.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • İnsan sevdiğini bırakmaz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.