Şimdi Ara

terim savunan var mı lan halen ptt takımına yeniliyor içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • zuhahahah Denizlispor ptt de bile alt sıralarda kendi evinde 45 dakikada 2 gol yemek nedir ya halen terim kalsın felan diyen var mı ? Son 3 sezon sıfır kupa 2 sezon ilk 4 e bile giremedi her sene en az 30 m Euro harcatıyor üstüne birde :dddd

    Başkan zaten terimin elemanı bu ikisi 1 kupa bile göremez şu saatten sonra ikisinin de gitmesi lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Kalite farkı kardeşim gençleşme kardeşim

  • Adamlar topu 3 metreden KALECİ YERDEYKEN içeri sokamıyor. Ya çok bilmişler merak ediyorum söylesenize bunun neyle alakası var? Söyleyin şu eksik bu yapılmıyor hadi onu yapalım. Ben oyuncular kalitesiz de demiyorum ama oyuncu kafa olarak kendini o pozisyona hazır hissedecek. Golün hayalini kuracak ki atasın. Buna hoca ne yapsın?

    Yani size göre herhalde şöyle olması lazım Fatih Terim alacak forvetleri karşısına hadi beyler bugün şut çalışıyoruz diyecek. Öyle mi? Ya bu dünyanın neresinde var siz hangi sporu takip ediyorsunuz?

    Yani deyin ki bu yapılırsa bu çözülür. Ama yok. Ancak işkembeden konuşun durun. Guardiola gelse ne yapacak 3 metreden top nasıl içeri tepilir bunun idmanlarını mı yaptıracak? Kafanızda Nasıl bir hoca, nasıl bir çalışma metodu var bilmiyorum ama o metodu yazın da öğrenelim. Ben bilmiyorum çünkü topu altı paşa getirip de içeri sokmanın iyile?tirilmesini. Hadi siz söyleyin.

    Benim düşüncem şudur, bu oyuncuların kendilerini geliştirmesini bekleyeceğiz. Sabır göstereceğiz. Başka yapacak bir şey yok. Takım kaleye gidemese diyeceğim ki bu takım taktik antrenman yapmıyor. Ama kaleye gitmeyi geçtim rekor düzeyde gidiyor kaleye. Çoğu maç xG rekorları kırılıyor. Daha ne yapılabilir. X hoca gelse 30 değil 60 sut mu çekeceğiz söyleyin. Yani deyin ki bu takımda bu eksik, bunu yaparsak bu toplar altıoastan da girer 30 metreden de girer. Var mı öyle bir öneriniz yapalım?

    Tek diyeceğim sabır gösterin, takım daha çok genç bir çok oyuncu kariyerinin ilk gollerini atıyor. Daha Kerem geçen ilk ceza sahası dışı golünü attı. Daha durun bakalım ya adamlarin daha deneyimlemediği bir sürü şey var. Bu beceriksizlikleri de bir tecrübe. Tüm bu tecrübelerin toplamı bize başarı getirecek. Biraz sabır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

    Ben Fenerliyim de şeyi soracağım. Mostafa Mohamed'in ilk geldiğindeki şutlarını hatırlıyor musunuz? Herkes adama bak gavura vurur gibi vuruyor diyordu. Hem deli gibi sert hem de gayet isabetliydi. Gücü kuvveti yerindeydi. :imdi n'oldu da bu hale geldi bu adam? İnsanlar bu yüzden Fatih Terim'e kızıyor bence ki kısmen haklılar. Ama dediğiniz gibi deli pozisyonlar harcanması F.T'nin suçu değil.

  • Dün attığı golde de zımba gibi vurdu. Ya adamın olayı o zaten. Videolarını özleyen görür bu adamın sert vuracağım diye kale ağzından kaçırdığı bir sürü gol var. Sorun o değil vursun geliştirsin kendini. Ama bunu Fatih Terim yapamaz. Hiç bir hoca yapamaz. Bunu oyuncu dert edecek bireysel çalışacak. Dünyanın her yerinde böyle bu. Forvet adam şutunu geliştirecek diye tüm antrenörler, tüm takım, sağlık ekibi, malzemeciler vs florya da fazladan mesai mi yapacak? Yok ya.. Dünyanın neresinde görülmüş.

    He pozisyona giremesek neyse diyeceğim. Ama yukarıda attım tabloyu. Pozisyon yaratmada Ligin zirvesinde bu takım. Ee kim sayesinde? Teknik direktörler seti çizer uygulatir. Altipas önünde Kaleci yerdeyken oğlum hadi yerdeki kalecinin üstüne vurun demezler. Bunu yapan oyuncular.

    Nasıl ki takım kaleye gidemese bunu teknik direktör dert eder üstüne düşünür, Altipas içinden boş kaleye atamamamayi da oyuncu dert edinecek. Bunlar bekliyor ki Fatih Terim alsın Muhammed i her idman sonu bireysel sut çalıştırsın. Yok öyle bir düzen. Guardiola gelse de yapmaz bunu. Kimse yapmaz.

    Bu yüzden diyorum hadi siz söyleyin eksik olanı yapalım diye kimse bir şey demiyor. Fatih Terim istifa. Ezber... Klopp gelse ne yapacak. Tablodaki kadar xG üreyen bir takıma kimse 2 kat daha xG ürettiremez. Teknik direktör en fazla bu kadar pozisyon urettirir gerisi oyunculardan. Bunlar hangi futbolu izliyor bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

    Oyuncu C.Ronaldo değilse hiç kendini o kadar kasıp da kendini geliştirmez. Mısır'dan gelip burda gece hayatına girmiş olabilir. Eksiğini görüp ekstra çalıştıracak olan hocadır bence.


    Bireysel çalıştıramaz demişsiniz ama bal gibi çalıştıracak. O adam deli para kazanıyorsa hakkını verecek. Olan taraftara oluyor. Taraftarın yanında takıma da yansıyor.+25m harcama yaptı takım. Bu yatırımı sırf 2 3 densiz bireysel çalışmadı/kendini geliştirmedi diye çöpe atacak halleri yok.


    GS'li olmadığım için çok hakim değilim kulüp içi işlerine ama Fatih Terim "tamamiyle suçsuz olamaz".

  • Adam gelmiş hala "ama çok pozisyona giriyoruz" diyor. Okuyan da GS maçları hep 0-0 bitiyor sanacak. Arkadaş 1.ligde kümede kalma mücadelesi veren üstelik oyuncularının yarısını getiremeyen takımdan 3 gol yediğimizi saymıyor. Ligde önüne gelen çakıp yolluyor bizi ama neymiş pozisyona giriyormuş takım.

  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Avrupa’ya yoğunlaştılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir yere yoğunlaşınca diğer tarafta sal çayıra mevlam kayıra mı olmalı?

  • terim artık eskisi terim değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.