Şimdi Ara

Terim Şapkayı Önüne Koyup Düşünmeli!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ki, çalışmayana forma yok, ne kadar ekmek o kadar köfte diyen birisin. Fatih Terim'den forma almanın kolay olmadığı bilenen bir insansın. Sen ki, bu takımda çalışmayan, hak etmeyen forma giymez diyen birisin. Otoriteye çok önem veren birisin. Disiplinsiz oyuncuyu asla affetmezsin. Adaletsizliği sevmezsin, Ama yaman çelişkidesin!

Transfer döneminde yönetimi ücretini arttırması için 2 ay oyalayan, gönlünce tatil yapan, Melo'ya taviz vermişsin. Bu mudur Terim'in otoriterliği? Üstüne üstlük havalara giren Melo'nun, kardeşini de Türkiye'den bir takıma alınması isteği de olmuş.

Hadi olanlar olmuş, ısrarla Melo'da diretmesi, oynatması, hangi akıl mantığa sığar? Kadro geniş olsun, Türkiye kupası, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig düşüncesi ile şişirdin takımı. Trabzon'da banko oynayan Ceyhun'u aldın oynatmıyorsun. Madem beğenmiyordun da neden aldın demezler mi? Garibim Ceyhun'da sesini çıkartmıyor ben neden oynamıyorum diye. Keza Gökhan Zan'da öyle. Biri de çıkıp demiyor ki, kardeşim beni oynatmıyorsan gidiyorum. Sırf G.Saray'ın içinde bulunmak onlar için bir şeref demek ki, pardon yattığı yerden para almak..

Elinde Necati gibi bir futbolcu varken, gidip Burak gibi bir oyuncuya sadece transferi için 5 milyon euro harcatıyorsun.

Necati olayı için bir senaryo:

Ali Dürüst: Necati gel bakalım at şu boş mukaveleye imzanı
    Necati: Başkanım ücret?
    Ali Dürüst: Ne ücreti? Sen G.Saray'lı değil misin? Antalya'dan bunun için gelmedin mi?
    Necati: Başkanım, Antalya'dan, alacaklarımdan feragat ederek geldim evet, G.Saray'lıyım, ancak benimde bir ailem var, ileriyi düşünmeliyim. Sezon boyunca yaptıklarım ortada.
    Ali Dürüst: Peki ne istiyorsun?
    Necati: Yıllık 1,250,00 bin dolar + maç başı 10 bin sabit para.
    Ali Dürüst: Terim'e olayı danışır.
    Terim: Çok para istiyor, dediğimiz fiyata oynarsa oynasın, oynamazsa bize futbolcu mu yok Ali?
    Ali Dürüst: Necati, sana vereceğimiz ücret yıllık 650 bin$ maç başına 10 bin lira net.
    Necati: Peki öyle ise, her şey için için teşekkürler..

Olayın bu tür senaryoda geçtiğini az çok hepimiz biliyoruz. Albayrak, Necati olayına çok üzülmüştür, belki gerekirse cebinden vereceğini bile söylemiştir ama kabul görülmemiştir. Ve Necati sonunda gönül rahatlığı ile takımdan ayrılmıştır. Yoksa G.Saray'ın veremeyip, Eskişehir'in verebildiği ne olabilir ki?

Sonrasında, G.Saray-Kayserispor maçında, Amrabat'ın, 3-4 G.Saray'lı oyuncuyu çalımlayıp ceza sahasına girmesi, Terim'de ilgi uyandırmıştır. Hasan gördün mü herifi, bu adam bizde olmalı.. Hemen talimatı Albayrak'a verir.

Riera'da sanırım youtube'deki videolarından izlenip alındı. Ne bir kıvrak hareketi, takıma katkısı var mı yok mu belli değil.

Hadi Umut'u aldın, Elmander, Necati, bu üçlü neyine yetmedi? Baros'unda burnunu sürttürüp istifade etmeye çalışsaydın? Sen Terim'sin, adam edemez miydin onu?

Muslera bilmem kaç saat uçakla yolculuk yapıp geldi, ağzı, yüzü şişti diye bir demeç veriyorsun. Sormazlar mı, Ufuk neden duruyor diye? Allah göstermesin Muslera sakatlansa, Ufuk'un öz güveni olur mu? Ufuk'ta tıpkı Aykut gibi harcanacak. Bir kaleci oynadıkça, en azından fazla maç trafiğinde görev verdikçe kendini gösterir.

Defansta bütün yük Semih'te, yok Ebue geri gelemediyse girsene onun kademesine, yok Hamit ileride kalmış ise girsene onun kademesine diye dert yananları gördüm. Bu çocuk robot değil. Sabri'yi sezon sonu zaten göndereceksin, buna kimse itiraz etmiyor ama çocuk orada pas tuttu. Şu an G.Saray'da oynamayıp yatan kaç oyuncu var siz sayabildiniz mi? Peki neden kimse bu adamlar ne işe yarıyor, neden aldık bunları demiyor? Bu yoğun maç trafiğinde oynamayacaklar da ne zaman oynayacaklar?

https://www.facebook.com/pages/Analizerden-Galatasaray-Ma%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1n-Yorumlar%C4%B1/260963224908

• Sabrinin oynatılması ve necati dışındaki konulara katılıyorum.
  • fatih terim'i az çok biliyorsak hamit e en fazla 2 hadi bilemedin arada birazcık iyi oynadı gibi oldu diyelim 3 maç sabreder sonra bir daha gözüne girene kadar alır yanına. melo içinse fizik olarak biraz daha iyi duruma gelmesini bekliyor onun da max 4 maç bu performansta oynama hakkı var (zaten melo da dedi 1 ay sonra gerçek melo olurum heralde terim le görüştüler bu konuyu)
    riera, hoca aslında güveniyor ama diğerlerine daha çok güveniyor onları sistemine daha uygun buluyor diyelim.
    burak a gelirsek yok hacı benim gördüğüm kadarıyla sisteme uymuyor hep koşu yoluna bekliyor bu da takımın ofans gücünden biraz kısıyor hatta elmander ve umut tan da biri oynamadığı için defansif olarak da kayıp oluyor ama farklı sistem ve taktiklerde denenip max. verim alınabilir bence taktik zenginlik için iyi sayılır dursun. baroş a gelirsek valla oynamasını çok isterim ama terimin insafına kalmış gibi duruyor gerçi gözümün önüne avrupa şampiyonasındaki baroş geliyor acaba harbiden bir şey olmaz mı diyorum yani baroş şuan biz taraftarlar için muamma, onun durumunu yalnızca floryadakiler biliyor..

daha öncede forumda bi yerlerde yazmıştım bence esas sorun defansta. topu ite kaka illa bi şekilde atıyoruz ama rakip kontradan geldi mi kim nerde duracak belli değil, adamlar topu hızlıca bi taşıyolar defans kevgire dönüyor kaç defa 2 stoperin aynı yere gittiğini gördüm, bir de şurası mühim; semih kayayı bi kaç kez çok hatalı pozisyonda gördüm yani şöyle, rakip eboue nin kanatan gelmiş eboue karşılamış adam belli orta yapacak geçmek yemez ama semihe bakıyorum eboue ye çok yakın duruyor yani aslında içeriyi koruması lazım ama eboue çok yaklaşıyor ve açılan bir ortada muaf vaziyette kalıyor ve rakip içeriye 1 sürpriz adam soksa banko boşta kalmış oluyor

• Arkadasim boyle kafandan senaryo uydurup ondan sonra "olayin boyle gectigini az cok hepimiz biliyor" diyerek sacmalamissin. Necati geldiginde ben buraya para icin gelmedim, Gs bana ihtiyac duydugu icin ve Fatih hocam istedi diye geldim demedi mi? Para konusunda, para benim icin problem degil para konusmadim, alacagim miktari Fatih hocam belirlesin diye soyledim demedi mi? Necati gonderilmek istenseydi 2 yil neden sozlesmesi uzatilsin? Para kazanmak icin mi? Fatih Terim Necati ve Sabri'nin takimda kalmasini diretip bunlarin sozlesmelerini uzattirmadi mi? Necati 5 forvetli bir takimda forma sansi bulmasinin zor oldugunu dusunup oynayacagi bir kulube gitmek istedigini ve bu yuzden Fatih Terim'den izin istedigini cikip soylemedi mi? Hangi akla hizmet senaryo uydurup ardindan hepimiz olayin az cok nasil gelistigini biliyoruz diyebiliyorsun?

Melo, Amrabat ve Hamit'i Fatih Terim israrla istedi. Yonetimde cogu kisi karsi cikti ama Fatih Terim zorla aldirdi. Hatta Mourinho ile bizzat kendi gorustu, Kayseri ile aramiz acildi, Melo yuzunden yonetim birbirine girdi. Tum bunlara ragmen ciddi bonservis bedelleri odenerek bu futbolcular alindi. Simdi bu adamlari israrla oynatmasa bu sefer cikip "ey Fatih Terim, madem bu adamlari oynatmayacaksin ne diye bu kadar bizi borca soktun? Ne diye israr ettin be adam!" demezler mi? Sanki burada Ugur Meleke'den feyz alarak yazmissin. Buraya kesinlikle katilmiyorum. Oyunculari dinlendirebilir, sonradan oyuna sokabilir orasi ayri. Ama bunlar yerine gidip de abuk subuk adamlari surekli oynatacak hali yok. Madem performanslari dusuk, oynatarak kazanmaya calisirsin, forma vermeyip kulubede oturtarak degil!

Amrabat Gs li 3-4 futbolcuyu calimladi diye aldigimizi iddia ediyorsun. Fatih Terim Bizim maclarda her performansi iyi olan futbolcuya 8,5 milyon euro verdirecek kadar gerizekali mi? Riera'yi da youtube da izlenip almislar sanirim diyorsun, bu adam Olympiakos Galatasaray macinda sol kanadi otoban gibi kullanip o bolgeyi kevgir ettiginden bile haberin yok. En azindan o maci izleseydin bari. Culio'nun kiralanip 6 gun sonra Arda efendinin ben gitmek istiyorum deyip transfer sezonunun son gunlerinde alacak futbolcu kalmadigi icin Olympiakos macindaki performansi ve kariyerine bakarak alinmadi mi bu Riera? Tamam performansi rezil, hatta yedigimiz en saglam kazik. Ama youtube dan izlenmis diye de dalga gecme bari.

Ceyhun garibim ses cikartmiyor diyorsun, ne yapacak? Beni oynatiyorsan oynat, oynatmiyorsan sozlesmemi feshedin arkadas mi diyecek? Trabzonda da banko oynadigi filan yoktu. Yilda ortalama 15-20 mac ya oynuyor yada oynamiyordu. 3 yilda 50 maca ciktiysa bunlarin 30 undan fazlasinda sonradan oyuna girdi veya oyundan alindi. Yazmadan once biraz takip edin futbolculari. Baros'un burnunu surtturup faydalansaydin diyorsun. Adama ucretinde indirime gitmesi icin rica edildi. Kabul etmedi A2 ye gonderildi. Tekrar kendisiyle gorusuldu hatta Sampiyonlar Ligi icin Uefa ya verilen listede ismini bile verdiler belki indirim yaparda oynatiriz diye. Daha ne yapsinlar? Biraz medyayi takip edin, gstv falan izleyin. Senaryo uydurmayin. Tabi Baros sonuna kadar hakli, madem o sozlesmeyi yaptiniz essek gibi odeyeceksiniz. O da boyle oynamaz cokta umurundaydi.

Tek kelime ile sacma deyip kestirip atmak istemedigim icin yazdim bunu. İyi guzel birseyler yazmaya calisiyorsun da biraz mantikli ve arastirip yazsan daha cok dikkat cekersin.

• Senın kritiklerini eskiden beğenirdim ama artık kısaca sacmalıyorsun...Yani o kadar sacma sapan düşünceler varki yazının içinde...Mesela Necati olayı...Sonra Ufuk olayı...Neymiş niye Ufuk hiç kaleye geçmemişmiş...Snra Sabri olayı...Sonra Gökhan zan...GErcekten bu kadar sacmalamayı nasıl becerdin...
  • bence çoğu konuda haklısın
    o kadar oyuncu var ama rotasyon yok böyle olunca da takım fizik olarak düşüş gösterdi
    mesela atletico madrid e bakın her maç ya defansta ya da orta sahada rotasyon var
    ama adamların giren çıkan bütün oyuncuları yaklaşık aynı seviyede
    işte biz burada sorun yaşıyoruz mesela sağ bek eboue, hamit orta sahada oynarsa onun yedeği kim sabri!
    melo ya da selçuğun yedeği kim ceyhun ile yekta
    yekta neyse de ceyhun ile oynayanlar arasındaki kalite farkına bakın
    orta saha kanatlarında o denge yakalanmış(aydın emre amrabat hamit olsun)
    ama diğer bölgelerin hepsinde sorun var
    sezon başlamadan ben dahil bir çok kişi dedi orta sahaya sadece melo yetmez onların kalitesinde 1 tane adam daha lazım diye
    sol ve sağ bek bölgelerine de dedik hamit gelince sağda sorun kalmadı ama şimdi bakın sol bek sorunundan kaç puan kaybettik
    geçen sezon zaten haftada 2 maçı kaldıramayacağımız kupa maçlarıyla beraber belli olmuştu
    oynadığımız 4-4-2 taktiği ile geriden böyle yavaş yavaş oynamaya devam ettiğimiz takdirde işimiz ne yazık ki çok zor arkadaşlar
    forvetlerimiz de sırtı dönük ne yazık ki oynayamıyorlar umut ve burak. elmander gene daha iyi bu 2 liye göre
    böyle olunca forvetlerin orta saha ile beraber verkaçlara girmesi mümkün olmuyor
    takımımızın sadece bir taktiği var o da ileride baskı uygulamak
    ne yazık ki her takım Fenerbahçe gibi değil önde baskıyı hızlı paslarla kırdıklarında sorun yaşıyoruz
    ama dediğim gibi 2. bir planımız dahi yok işte büyük bir sorunumuz da bu(duran top ya da kontra atak gibi)
    bana göre son sorunumuz da çalım atacak oyuncumuz yok
    selçuk ve melo ortada onlar risk almamak adına çalım yapmıyor olabilirler ama ne forvetlerimiz ne de kanat oyuncularımız çalım konusunda pek iyi değiller
    bu işi bir engin yapıyor şu an takımda ve onun sayesinde geçen sezon kaç maçta rakip takımın defans kilidini açtığımızı hatırlıyoruz

• muslera eboue melo amrabat riera yi cikarip ufuku sabriyi ceyhunu gokhani kim koyar arkadasim ? mantikli olun arkadas. necati olayi zaten yalan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semihe fazla yüklenildiğini düşünmüyorum, zaten semih bence şu anda gs kalitesinde bir stoper değil
    süper ligde bi takıma 1 sene kiralanmalı bence,
    , riera olayında ise
    rieraya şu an ilk 11 de yer verilse eminim takımın gözbebeği olacaktır
  • Terim şapka takmıyoki
  • Suan ki durumdan tamamen Fatih Terim sorumludur ve sucludur. Bildigimiz Fatih Terim, oyuncunun yildiz olusuna vs bakmadan kadro kuran Fatih Terim artik yok. Ne zaman Fatih Terim yanlislar yapti. Takim mactan maca geriye gitti. Stoperdeki Cris-Dany-Semih karmasasi; formsuz, gucsuz Hamit'e Hakan'a Melo'ya herzaman ilk 11 hediyesi; hazirlik macinda cok iyi oynayan Yekta'ya sans verilmemesi.
    Gonderilen Necati,Culio. Takimda daha topa dokunmamis Sabri,Gokhan,Ufuk,Baros... Eger Terim birseyler yapmazsa takimin daha iyi olacagini hic dusunmeyin. Bosa umutlar olur.
  • haftalardır kazanamıyoruz önemli bir deplasmana gidiyoruz ve muslera yerine ufuk oynasın diyorsun. bu nasıl bir mantık? böyle mi futbolcu kazanılır? bu şekilde hem eleştiri alırsın hem de ufuk'u yem olarak atarsın. bir de kötü performans gösterirse tamamen kaybedersin bu oyuncuyu. necati olayı ise tam komedi olmuş hangi fantezi ile yazıldıysa
  • Fatih terime güveniyorum.
  • İlla küfür mü edelim yani nedir olayınız sizin?
  • İstifa da bir hizmettir.
    dağılın ulen
  • Ben o rengi seçmedim lan, bu çok parlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Terim şapka takmıyoki

• quote:

Terim şapka takmıyoki

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Terim şapka takmıyoki

[simage]://img843.imageshack.us/img843/4443/fatih.png[/simage]
    Yemin ediyorum mesajı atarken şu aklıma gelmişti, hatta kesin biri koyar dedim. Beni yanıltmadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Sen ki, çalışmayana forma yok, ne kadar ekmek o kadar köfte diyen birisin. Fatih Terim'den forma almanın kolay olmadığı bilenen bir insansın. Sen ki, bu takımda çalışmayan, hak etmeyen forma giymez diyen birisin. Otoriteye çok önem veren birisin. Disiplinsiz oyuncuyu asla affetmezsin. Adaletsizliği sevmezsin, Ama yaman çelişkidesin!

Transfer döneminde yönetimi ücretini arttırması için 2 ay oyalayan, gönlünce tatil yapan, Melo'ya taviz vermişsin. Bu mudur Terim'in otoriterliği? Üstüne üstlük havalara giren Melo'nun, kardeşini de Türkiye'den bir takıma alınması isteği de olmuş.

Hadi olanlar olmuş, ısrarla Melo'da diretmesi, oynatması, hangi akıl mantığa sığar? Kadro geniş olsun, Türkiye kupası, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig düşüncesi ile şişirdin takımı. Trabzon'da banko oynayan Ceyhun'u aldın oynatmıyorsun. Madem beğenmiyordun da neden aldın demezler mi? Garibim Ceyhun'da sesini çıkartmıyor ben neden oynamıyorum diye. Keza Gökhan Zan'da öyle. Biri de çıkıp demiyor ki, kardeşim beni oynatmıyorsan gidiyorum. Sırf G.Saray'ın içinde bulunmak onlar için bir şeref demek ki, pardon yattığı yerden para almak..

Elinde Necati gibi bir futbolcu varken, gidip Burak gibi bir oyuncuya sadece transferi için 5 milyon euro harcatıyorsun.

Necati olayı için bir senaryo:

Ali Dürüst: Necati gel bakalım at şu boş mukaveleye imzanı
    Necati: Başkanım ücret?
    Ali Dürüst: Ne ücreti? Sen G.Saray'lı değil misin? Antalya'dan bunun için gelmedin mi?
    Necati: Başkanım, Antalya'dan, alacaklarımdan feragat ederek geldim evet, G.Saray'lıyım, ancak benimde bir ailem var, ileriyi düşünmeliyim. Sezon boyunca yaptıklarım ortada.
    Ali Dürüst: Peki ne istiyorsun?
    Necati: Yıllık 1,250,00 bin dolar + maç başı 10 bin sabit para.
    Ali Dürüst: Terim'e olayı danışır.
    Terim: Çok para istiyor, dediğimiz fiyata oynarsa oynasın, oynamazsa bize futbolcu mu yok Ali?
    Ali Dürüst: Necati, sana vereceğimiz ücret yıllık 650 bin$ maç başına 10 bin lira net.
    Necati: Peki öyle ise, her şey için için teşekkürler..

Olayın bu tür senaryoda geçtiğini az çok hepimiz biliyoruz. Albayrak, Necati olayına çok üzülmüştür, belki gerekirse cebinden vereceğini bile söylemiştir ama kabul görülmemiştir. Ve Necati sonunda gönül rahatlığı ile takımdan ayrılmıştır. Yoksa G.Saray'ın veremeyip, Eskişehir'in verebildiği ne olabilir ki?

Sonrasında, G.Saray-Kayserispor maçında, Amrabat'ın, 3-4 G.Saray'lı oyuncuyu çalımlayıp ceza sahasına girmesi, Terim'de ilgi uyandırmıştır. Hasan gördün mü herifi, bu adam bizde olmalı.. Hemen talimatı Albayrak'a verir.

Riera'da sanırım youtube'deki videolarından izlenip alındı. Ne bir kıvrak hareketi, takıma katkısı var mı yok mu belli değil.

Hadi Umut'u aldın, Elmander, Necati, bu üçlü neyine yetmedi? Baros'unda burnunu sürttürüp istifade etmeye çalışsaydın? Sen Terim'sin, adam edemez miydin onu?

Muslera bilmem kaç saat uçakla yolculuk yapıp geldi, ağzı, yüzü şişti diye bir demeç veriyorsun. Sormazlar mı, Ufuk neden duruyor diye? Allah göstermesin Muslera sakatlansa, Ufuk'un öz güveni olur mu? Ufuk'ta tıpkı Aykut gibi harcanacak. Bir kaleci oynadıkça, en azından fazla maç trafiğinde görev verdikçe kendini gösterir.

Defansta bütün yük Semih'te, yok Ebue geri gelemediyse girsene onun kademesine, yok Hamit ileride kalmış ise girsene onun kademesine diye dert yananları gördüm. Bu çocuk robot değil. Sabri'yi sezon sonu zaten göndereceksin, buna kimse itiraz etmiyor ama çocuk orada pas tuttu. Şu an G.Saray'da oynamayıp yatan kaç oyuncu var siz sayabildiniz mi? Peki neden kimse bu adamlar ne işe yarıyor, neden aldık bunları demiyor? Bu yoğun maç trafiğinde oynamayacaklar da ne zaman oynayacaklar?

https://www.facebook.com/pages/Analizerden-Galatasaray-Ma%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1n-Yorumlar%C4%B1/260963224908

yazdiklaeimin buyuk cogunluguna katilmakla beraber her oyuncunun oynamakla tempo ve takima alisma sureci kazanacagi muhakkak. hamitin ilk.maciyla son macina bakin gercekten gelisme var keza melo icinde oyle. sonuc olarak cl'den elensek de kupadan elensek de kume dussek de biz her zaman turkiyenin en iyi ve ozellille futbol anlaminda en buyuk kulubuyuz ve ins. oyle kalacgiz. saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes atıp tutuyor onu oynatmıyormuşta yok melo oynuyor yok bilmem kim oynuyormuş.Hanginiz antremanları izleme şansı buldunuzda şu oyuncuyu neden oynatıyor diyorsunuz.Adam gerizekalımı daha iyisi olsa daha iyi performans gösteren olsa onları oynatır niye bunları oynatsın.Demekki daha iyisi yok.Atıp tutucağınıza hocaya güvenin biraz.Fatih Terimin arkasındayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.