Şimdi Ara

TERİM DİYENLERE CAPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hö?
  • Artık iyi yada kötü bir şekilde geçmişi önümüze koyup konuşmanın mantığı yok , geçmişe saygı gösterip önümüze bakalım ...
  • Biri suna uefa kupasi fatih terimin elinde kalkarken ki fotoyu atsinda esas capsi gorsun, mobilim atamiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala sezon sonuna kadar Mancini'ye desteğimi sürdüreceğim. Ne kadar hata yapsa da, ne kadar eleştirsem de sezon sonuna kadar bende kredisi var. Bakalım bu süreçte neleri değiştirebilecek. Umarım biraz olsun ışık verirde ikide bir hoca değiştirmek zorunda kalmayız.

Ben Fatih Terim'i çok severim. Forumda sürekli Fatih Terim yazarım. Çünkü Mancini Fatih Terim'in takımını oynatıyor, devre arasında aldırmış olduğu oyuncuları oynatmıyor. Buna rağmen suçu çok rahat oyunculara atıyor.
    Oyuncularda tabiki suç vardır ama inatla neden oynatmaya devam ediyorsun. Burada sen de suçlusun.

• Anlık bir kare bu. Böyle fotoğraflarda herkes her şekilde olabilir o an ve bundan bir sürü anlam çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

al sana caps
    https://store.donanimhaber.com/ea/21/42/ea214271ed2d0f1e8b11d9f8faaf7c56.jpg
     TERİM DİYENLERE CAPS

küfür etsen daha iyiydi

•  TERİM DİYENLERE CAPS
  • quote:

al sana caps
     TERİM DİYENLERE CAPS

sese geldim

• Fatih Terim, Galatasaray'ı satmış biri olarak kaldı artık. Asla eski sempatisini kazanamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Fatih Terim, Galatasaray'ı satmış biri olarak kaldı artık. Asla eski sempatisini kazanamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: qrantz001

quote:

al sana caps
     TERİM DİYENLERE CAPS

küfür etsen daha iyiydi

sağ kolunun yanındaki topçu mehmet yozgatlı mı

• quote:

al sana caps
     TERİM DİYENLERE CAPS

haydaaa

• Terim'ciler su yüzüne çıkmış yine

Mancini'ci de değilim fakat zamanlama manidar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Fatih Terim, Galatasaray'ı satmış biri olarak kaldı artık. Asla eski sempatisini kazanamayacak.

Sen öyle san.
  • Teriklm'i sevenlerdenim halada savunurum bazi özelliklerini ama açıklama borçlu cikip gecen yil Mersin maçından sonra TFF'ye giydirmelerden sonra ilk teklifte gitmesini yediremiyorum cevabini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Teriklm'i sevenlerdenim halada savunurum bazi özelliklerini ama açıklama borçlu cikip gecen yil Mersin maçından sonra TFF'ye giydirmelerden sonra ilk teklifte gitmesini yediremiyorum cevabini bekliyorum

Basbakaninda baskidi vardi. Basbakan 4 macligina takimin basina gecmesi icin rica etti. Sen olsan neyapardin? Adam kabul etmese bukezde vatan haini ilan ederlerdi. Arti gecmisten gelen aysal ve ego sorunlarida cabasi idi. Gercekten ulke olarak bir ortalamamiz yok.

• canınız sıkıldıkca terime mi giydiriyonuz anlamıyom ki adam gitti işte ben takımdan soğudum sizde keyifli keyifli maçlarınızı izleyin, tabi oynanan futboldan keyif alıyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Teriklm'i sevenlerdenim halada savunurum bazi özelliklerini ama açıklama borçlu cikip gecen yil Mersin maçından sonra TFF'ye giydirmelerden sonra ilk teklifte gitmesini yediremiyorum cevabini bekliyorum

Basbakaninda baskidi vardi. Basbakan 4 macligina takimin basina gecmesi icin rica etti. Sen olsan neyapardin? Adam kabul etmese bukezde vatan haini ilan ederlerdi. Arti gecmisten gelen aysal ve ego sorunlarida cabasi idi. Gercekten ulke olarak bir ortalamamiz yok.

Kimse vatan haini ilan etmezdi onu diyecek adamda yok şuan bu ülkede kusura bakmayın göz ardı ediliyor bazı gerçekler benim şahsi fikrim zordan kaçması oldu Terim'in.

Bunu açıklarsa anlarız yoksa herkes başka fikirler koyar ortaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.