Şimdi Ara

TERİM DİYENLERE CAPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red John

quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Teriklm'i sevenlerdenim halada savunurum bazi özelliklerini ama açıklama borçlu cikip gecen yil Mersin maçından sonra TFF'ye giydirmelerden sonra ilk teklifte gitmesini yediremiyorum cevabini bekliyorum

Basbakaninda baskidi vardi. Basbakan 4 macligina takimin basina gecmesi icin rica etti. Sen olsan neyapardin? Adam kabul etmese bukezde vatan haini ilan ederlerdi. Arti gecmisten gelen aysal ve ego sorunlarida cabasi idi. Gercekten ulke olarak bir ortalamamiz yok.

Kimse vatan haini ilan etmezdi onu diyecek adamda yok şuan bu ülkede kusura bakmayın göz ardı ediliyor bazı gerçekler benim şahsi fikrim zordan kaçması oldu Terim'in.

Bunu açıklarsa anlarız yoksa herkes başka fikirler koyar ortaya

5 sampiyonluk 1 uefa kupasi 2 super kupa tadi tuzu olsun diye 1 emirates cup kazandiran adami bu denli hain ilan edenler oldugu gibi vatan hainide ilan edenler olacaktir. Tabi sizde haklisiniz bunun icin ozel bir toplanti ve aciklama yapmadi gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Hain ilan edenlerin kimler olduğu belli zaten zihniyetide belli savunmanın alemi yok gerçekleri bilen bilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.