Şimdi Ara

Tercih Süresi Uzatılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani tercihi son güne bırakanların hali ne olacak?

Uzatılması lazım sürenin.

EDİT:Ben son güne yaptım demedim ki.Son güne tercih yapan arkadaşlarımı düşündüm.3 gün önceden hallettim ben tercih işlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 3 Ağustos 2012; 14:43:15 >

• quote:

tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır

yanlış anlamada neden son güne bıraktın sen ve diğerleri.Çok önemli işlerin varsa diğer günlerde bi lafım yokta .Son günde yoğunluk olacağını bile bile son güne bırakıp sonrada uzatılsın demek kadar mantıksız bişey yok.
  • Adamlar size kaç gün verdi? Son gün yaparsan olacak buydu zaten.. Sen ve senin gibiler yüzünden sayfaya dahi girilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Adamlar size kaç gün verdi? Son gün yaparsan olacak buydu zaten.. Sen ve senin gibiler yüzünden sayfaya dahi girilmiyor..

tamam öldü daha fazla vurmayalım
  • Sanki uzatsa yapacaksınız patavatsızlar yine son güne bırakacaksınız sizin neyinizeyse üniversite!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah uzatılmaz.
    Son güne bırakanların hali ne olacakmış. Bırakmasaymış arkadaşım. Tercihler uzatılacak yine son güne bırakan olacak onlar için bidaha uzatsınlar o zaman
  • Son gün de tercih günü değil mi? Yoğunluğun sebebi son güne bırakanlar değil, gerekli alt yapıyı sağlayamayanlar. Şu an ben de kardeşimin tercihleri için giriş yapmaya çalışıyorum ama, sürekli hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Son gün de tercih günü değil mi? Yoğunluğun sebebi son güne bırakanlar değil, gerekli alt yapıyı sağlayamayanlar. Şu an ben de kardeşimin tercihleri için giriş yapmaya çalışıyorum ama, sürekli hata veriyor.

Son güne bırakanlar gözel asın o zaman efendim açıkta kalmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Son gün de tercih günü değil mi? Yoğunluğun sebebi son güne bırakanlar değil, gerekli alt yapıyı sağlayamayanlar. Şu an ben de kardeşimin tercihleri için giriş yapmaya çalışıyorum ama, sürekli hata veriyor.

Son güne bırakanlar gözel asın o zaman efendim açıkta kalmayı.

Neden? Ösym'nin gerekli altyapıyı sağlayamamasından şikayet etmek yerine son güne bırakanı suçlamanın mantığı nedir? 3 Ağustos saat 17.00'e kadar yapılabilir yazıyorsa ben de 3 Ağustos 17.00'a kadar yapabileceğimi düşünür ve ona göre hareket ederim. Benim yaptığımda bir gariplik yok.

• Ben son güne yaptım demedim ki.Son güne tercih yapan arkadaşlarımı düşündüm.3 gün önceden hallettim ben tercih işlerini.
  • ÖSYM zaten uyarmıştı. Son gün yoğunluk oluşacağından dolayı tercihlerinizi en kısa sürede yapın demişti. Adamlar 12 gün vermiş tercih süresi için. 12 günde de nereyi yazacağım diye karar verilmez. Yani bir meslek seçecekseniz bu 12 günde belirlenmez. En başından belli olmalı mesleğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 3 Ağustos 2012; 14:44:24 >
  • saat 17 ye kadar mı ? saat 23e kadar demişti ösym sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

ÖSYM zaten uyarmıştı. Son gün yoğunluk oluşacağından dolayı tercihlerinizi en kısa sürede yapın demişti. Adamlar 12 gün vermiş tercih süresi için. 12 günde de nereyi yazacağım diye karar verilmez. Yani bir meslek seçecekseniz bu 12 günde belirlenmez. En başından belli olmalı mesleğiniz.

YA O MESLEK TUTMUYORSA YA O MESLEK TUTMUYORSA (GERÇİ BEN YAPTIM TERCİHİ 2 GÜN ÖNCE)
  • Sanki son ana bırakınca puanlar, sıralamalar birden düşücek. Yarın bürsürü konu açılır, tercih yapamadım diye. Valla açıkta kalsa da acımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetygs

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

ÖSYM zaten uyarmıştı. Son gün yoğunluk oluşacağından dolayı tercihlerinizi en kısa sürede yapın demişti. Adamlar 12 gün vermiş tercih süresi için. 12 günde de nereyi yazacağım diye karar verilmez. Yani bir meslek seçecekseniz bu 12 günde belirlenmez. En başından belli olmalı mesleğiniz.

YA O MESLEK TUTMUYORSA YA O MESLEK TUTMUYORSA (GERÇİ BEN YAPTIM TERCİHİ 2 GÜN ÖNCE)

O zaman benim yaptığım gibi alternatif mesleklerde düşüneceksin.

• niye uzatsınlarki şuan bile girdim sorun yok...
  • Birileri de çıkıp demişki ''uzatılmasın, son güne bırakanın kabahati''.Yuh be kardeşiim.Tamam ben de ilk 3 günde halletmiştim tercih işini ama keyfi birşey bu.Madem 12 gün veriyorsun 12 gün boyunca bu adamların tercih yapabilmesini sağlamak zorundasın.En azından sistemin adam akıllı işlediği bir yerde durum bu olurdu.Ama burası Türkiye , tercihi son güne bırakan arkadaşlar bunu düşünseydi keşke.
  • Bu da ÖSYM'nin yeni bir sınavı herhalde. Son güne bırakanlar yeterince kararlı olamadıkları için yerleşemiyorlar.

"Aday İşlemleri Sistemine ulaşmak için lütfen tıklayınız."
    *Click*
    ÖSYM: qandırdım xdxd. The underlying connection was closed: A connection that was expected to be kept alive was closed by the server.
  • şu anda rahat giriliyor siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperaltay35

saat 17 ye kadar mı ? saat 23e kadar demişti ösym sanki

bende meraek edıyordum devlet daıresı 17 de kapandıgı ıcın basvuru merkezlerınde 17 de ınternet uzerınden 23.59 da bıtecek..
    http://www.e-haberajansi.com/osym-2012-osys-tercih-islemleri-bugun-son-3-agustos-ek-sure-verilecek-mi-109747.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sputnik1 -- 3 Ağustos 2012; 15:37:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.