Şimdi Ara

Aktarma süresi yeterli olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakın bir tarihte İngiltere'ye uçacağım. Firma thy ve İstanbul'da aktarma yapmam gerekiyor. 1 saat 15dk boşluk var. Bu sürede gereken tüm işlemleri tamamlayabilir miyim yoksa süre yetersiz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence yetersiz.
    https://www.flightradar24.com/ adresine girip ilk uçuşun uçuş numarasını yazarak arama yap. son bir haftada saat kaçta kalkmış saat kaçta ist ye inmiş görürsün. haş böyle olunca geç mi kalmış erken mi varmış anlarsın.
    bu sana ilk fikri verir. keza ist londra uçuşuna da bak. o da geç kalkmış olabilir devamlı... o da ayrı bi şans

    sonra yaz ayı. herkes yurt dışına çıkıyor. atatürk ana baba günü gibidir. pasaport kuyruğu muazam olur.1 saat 15 dk bana biraz imkansız gibi geldi.

    yinede şansnı deneyeceksen, uçuşundna önce kesinlikle bankaya git. 15 tl çıkış haracını öde. havaalanında onunla uğraşma bide.

    pasaport kuyruğunda da milletten öne geçmek için izin iste heyecan yap onlar da bişey demez. yoksa gerçekten zor.

    eğer uçak indikten sonra otobüsle gideceksen havalanı içinde o da bi ayrı sıkıntı. ama direk alana yanaşırsıan aprondan geçeceksen. eşyalarını kucağına önceden al. uçak yanaşır yanaşmaz hemen en öne koş. herkes daha ayaktan kalkmadan önce. hele arka koltuklarda ise. uçağın yanaşmasını ve herkesin kalkmasını beklersen zaten 10-15 dk onu beklersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuni. -- 12 Temmuz 2017; 9:5:11 >




  • hemde çok yetersiz.

    Unutmayın ki şu an OHAL var. Yurt dışına çıkışlarda her vatandaşın yurt dışına çıkışında evrak isteniyor, sorgulama yapılıyor. İstanbul ana merkez herkes İstanbul'dan çıkıyor, herkes o sorgulamaya tabi. Sistemde arıza olması, kuyruktaki birisinin işleminin uzaması falan derken kaçırırsın sen o uçağı.

    Tavsiyemdir en az 3 saat öncesinin uçağı ile aktarma yapın yani İstanbul kalkışlı ana hat uçuşu saat 18 de ise, siz 15:00'da o İstanbul'a inmiş olun.

    Biz izmir çıkışlı yurt dışı turlarında İstanbul uçuşu 07:00 olan gruplara THY'nin 03:55 uçuşu ile bağlantı veriyorduk, OHAL'dan sonra bu 2 uçak aralığı olanlar çok uçak kaçırdı İstanbul'da kuyrukta. o yüzden 23:55 ile uçurup alanda bekletiyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.