Şimdi Ara

Tercih listesi önerileriniz (EA 181 Bin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir taktik izleyeceğim eksik bir durum varsa uyarırsanız sevinirim.Asıl hedefim hukuktu ancak olmayınca b planı olarak öğretmenlikleri yazıp tekrar sınava girecektim ancak mantıklı bir fikir olmadığını anladım..Rahata çıkmak için başa sınıfları yazdım ataması ve önü açık ve gelmesi az ihtimal diye (gelirse deprem kontenjanıyla belki)Pdr hakkında olumsuz şeyleri duydukça iktisatı öne aldım ve bir yandan ilgim de oluştu umarım marmaraya yerleşebilirim.Sizce öne çeker mi?Ytü ise %30 ing olan bölüm bu sene türkçeye çevrilmiş kılavuzda yeni diye yazdığı için sıralama belirtilmiyor...İktisatlar da üniversite olarak sıralama doğru mu yoksa marmarayı vs. öne mi almalıyım?Ve Medeniyet i de garanti olsun diye ekledim sizce orada okunur mu iktisat?

Tercih listesi önerileriniz (EA 181 Bin)

• ya marmara ya medeniyet gelcek zaten onları da eklemesen acıkta kalabilirsin

• Marmara'nın yükselme ihtimali var Marmara gelmezse diye medeniyeti ekledim sizce iyi bir üniversite mi?Sınıflarından gelme ihtimali var deprem kontenjanım olduğu için siz neden gelmeyeceğini düşündünüz hocam...

• senugsa S kullanıcısına yanıt
    Marmara son 3 senede ne kadar yükselmiş yazsana bir. Medeniyete kötü diyen duymadım ama yer açısından sıkıntılıymış sanırım ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022-183.677

2021-198.070

2020-193.000

2019-193.728

Böyle hocam...

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.