benim tercih listemin aynısı =) hayırlı olsun şimdiden
tşkler :) senin sıralaman kaç
quote:
Orijinalden alıntı: sehzademeke
quote:
Orijinalden alıntı: ardaburak1988
Arkadaşlar benim tm 3 sıralamam 10.299
yazacağım üniversitelerin geçen sene en son kaçla aldıklarını parantez içinde belirttim..
1. Hacettepe üni. ( 8.250 ) 2. Ankara üni ( 10.700 ) 3. İstanbul üni ( 10.000 ) 4. Ege üni ( 13.000 ) 5. Yıldırım Beyazıt üni. ( Yeni açıldı ) 6. Uludağ üni. ( 16.000 )
not : Ankara istanbuldan daha düşük olmasına rağmen ankarayı öne yazdım çünkü ankara 'da okumak istiyorum ve eğitim olarak pek fark yokmuş..
kardeş süpersin:D
Uludağ Üniversitesi Garanti!
Ege Üniversitesine de girebilirsin:)
diğerleri biraz zor gibi:S
neden ya.. psikoloji sıralaması yükselir mi.. hukuk tamam kapandı ama psikoloji kontenjanları arttı.. ve 400 kişi önündeyim ankaranın.. ben gelmesini bekliyorum ama yine tercih işleri hiç belli olmaz..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: efuş
rica ederim sıralamam 23k ,sadece sivas geliyordu bir ihtimalde samsun bu yüzden seneye tekrar giricem öylesine bir tercih gördüğün gibi umarım istediğin yer olur=)
quote:
quote:
quote:
rica ederim sıralamam 23k ,sadece sivas geliyordu bir ihtimalde samsun bu yüzden seneye tekrar giricem öylesine bir tercih gördüğün gibi umarım istediğin yer olur=)
tşk ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme