Şimdi Ara

terapi alıyorum. [İLK GÜN BAŞLADI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, yoldaşlar. Diğer konularımda da görebileceğiniz gibi asosyallik ve psikolojij eğitim terapisi alıyorum. Bugün ilk seansımı gerçekleştirdim. Bilgisiyarda aşırı fazla oturduğum için, günde 2 maks 3 saate indirmemi söyledi ve çizelge ayarlamamı uyduğum zamanları ise + işareti ile çizmemi istedi. Yapabilir miyim bilmiyorum ama, forumda bir-çok sosyofobisi olan arkadaşlar terapiye gidiyor mu, yada benim gibi psikolojik destek alanlar var mı bunu bilmek istiyorum. Birde, toplum içine çıkamama kalabalıkta konuşamama vesaire bunlar için seanslara giren varsa beni bilgilendirsin. İlk gün, psikoloğum bir aktiviteye gitmemi istedi. Ben basketbola gideceğim ama, günde 2 saat nasıl duracağım. İnşallah çizelgeyi bozmam ama deneyeceğim. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: VVISDOM

hayırlı olsun başarılar

Teşekkür ederim dostum.
  • Emsey Hastanesi'nde terapi alıyorum bende. Obsesif-Kompulsif bozukluk var(mış). Sosyopat olduğumu da düşünmüyor değilim fakat bundan rahatsızlık duymadığımı doktoruma da söyledim ona göre çizelge verdi bana. Sosyal aktiviteye gelirsek boş iş seni o kurtarmaz. Yeni çevre edin, kafa dengi insanlar bul fakat tavsiyem kız arkadaştan uzak dur.

Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi

Emsey Hastanesi'nde terapi alıyorum bende. Obsesif-Kompulsif bozukluk var(mış). Sosyopat olduğumu da düşünmüyor değilim fakat bundan rahatsızlık duymadığımı doktoruma da söyledim ona göre çizelge verdi bana. Sosyal aktiviteye gelirsek boş iş seni o kurtarmaz. Yeni çevre edin, kafa dengi insanlar bul fakat tavsiyem kız arkadaştan uzak dur.

Biraz özel mesaj ile konuşabilir miyiz dostum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • Yokmu forumdan aynı semtte oturduğun birisi seninle aynı sorunu yaşayan beraber yeni çevre edinin bu arada lösevde gönüllü olarak başlaya bilirsin yeni insanlar tanırsın can yakıcak tiplerde olmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.